Griekse regiefout verstoort optreden Kate Ryan

donderdag 18 mei 2006

Een liveshow is altijd een beetje een avontuur, ook voor de Griekse regie van het 51ste Eurovisiesongfestival. Tijdens het optreden van Kate Ryan liep het dan ook even goed fout. Net bij het begin van de apotheose van 'Je t'adore' kwam er een shot met een vreemd been in beeld.

Het

been was duidelijk niet afkomstig van Kate Ryan of haar dansers. Blijkbaar werd er verkeerd geschakeld naar een camera achter de schermen. Het applaus in de zaal was er niet minder om. Volgens de VRT-commentatoren was het applaus voor Kate Ryan tot dan toe het grootst.

In een korte reactie  voor 'De Rode Loper' gaf Kate Ryan toe dat ze door het zien van haar familie haar kniezwengel vergeten is. Nu maar duimen dat Kate een tweede kans krijgt in de finale van zaterdag.

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op En.

Dossiers