Griekse regiefout verstoort optreden Kate Ryan

donderdag 18 mei 2006

Een liveshow is altijd een beetje een avontuur, ook voor de Griekse regie van het 51ste Eurovisiesongfestival. Tijdens het optreden van Kate Ryan liep het dan ook even goed fout. Net bij het begin van de apotheose van 'Je t'adore' kwam er een shot met een vreemd been in beeld.

Het

been was duidelijk niet afkomstig van Kate Ryan of haar dansers. Blijkbaar werd er verkeerd geschakeld naar een camera achter de schermen. Het applaus in de zaal was er niet minder om. Volgens de VRT-commentatoren was het applaus voor Kate Ryan tot dan toe het grootst.

In een korte reactie  voor 'De Rode Loper' gaf Kate Ryan toe dat ze door het zien van haar familie haar kniezwengel vergeten is. Nu maar duimen dat Kate een tweede kans krijgt in de finale van zaterdag.

DOSSIER: Eurosong 2006

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chicago Med' - Will Halstead (foto: VTM - © DPG Media 2020)

April is gewond geraakt bij een schietpartij voor de ingang van het ziekenhuis. Natalie moet een keizersnede uitvoeren op een pas overleden vrouw. Will keert terug naar Chicago. Connor en Ava wonen samen een gala-avond bij om de opening van het nieuwe operatiekwartier te vieren.

'Chicago Med', om 22.30 uur op VTM.

Dossiers