Geen nieuw restaurant voor Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!'

zondag 14 februari 2010

Chris en Wendy uit de tweede reeks 'Mijn Restaurant!' bergen hun plannen voor een nieuw restaurant op. Het koppel was de voorbije weken nochtans druk bezig met de voorbereidingen voor de opening van hun nieuw restaurant. Daar komt nu niets van in huis. Maar dat betekent niet dat Chris en Wendy hun culinaire droom volledig laten varen.

Het leek allemaal vlot te gaan. Ze waren de voorbije maanden volop bezig met het zoeken naar een geschikt pand voor hun nieuwe plannen. Uiteindelijk vond het koppel ook een nieuwe locatie, maar de bank stak er blijkbaar een stokje voor.

'We hadden het inderdaad anders verwacht na dat mediacircus en geloof me, onze deelname heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt naar de banken toe, integendeel', laat Chris Aerts weten via Facebook. 

Maar dat betekent niet het einde van hun levensdroom. 'Onze plannen om een restaurant op te starten hebben we voorlopig in de ijskast gestoken, maar uit diezelfde ijskast is het plan ontstaan om tot bij jullie thuis te komen om jullie feesten te verzorgen', verklaart Chris. Wordt ongetwijfeld vervolgd!Lees ook:
Deelnemers 'Mijn Restaurant!' voeren nu al campagne via Facebook!
Ontdek hier de koppels en panden van 'Mijn Restaurant!'
Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!' uit elkaar?
Wendy uit 'Mijn Restaurant!' is dochter van Nigel Williams

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Mary Borsato en Betty de Groot schieten verliefde stellen te hulp die dromen van een onvergetelijk huwelijk, maar zich dat door beperkte financiŽle middelen niet kunnen veroorloven. Mary en Betty halen alles uit de kast om de perfecte budgetbruiloft te organiseren.

'Borsato's Budget Bruiloft', om 22.40 uur op VIJF.

Dossiers