Geen nieuw restaurant voor Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!'

zondag 14 februari 2010

Chris en Wendy uit de tweede reeks 'Mijn Restaurant!' bergen hun plannen voor een nieuw restaurant op. Het koppel was de voorbije weken nochtans druk bezig met de voorbereidingen voor de opening van hun nieuw restaurant. Daar komt nu niets van in huis. Maar dat betekent niet dat Chris en Wendy hun culinaire droom volledig laten varen.

Het leek allemaal vlot te gaan. Ze waren de voorbije maanden volop bezig met het zoeken naar een geschikt pand voor hun nieuwe plannen. Uiteindelijk vond het koppel ook een nieuwe locatie, maar de bank stak er blijkbaar een stokje voor.

'We hadden het inderdaad anders verwacht na dat mediacircus en geloof me, onze deelname heeft het er niet gemakkelijker op gemaakt naar de banken toe, integendeel', laat Chris Aerts weten via Facebook. 

Maar dat betekent niet het einde van hun levensdroom. 'Onze plannen om een restaurant op te starten hebben we voorlopig in de ijskast gestoken, maar uit diezelfde ijskast is het plan ontstaan om tot bij jullie thuis te komen om jullie feesten te verzorgen', verklaart Chris. Wordt ongetwijfeld vervolgd!Lees ook:
Deelnemers 'Mijn Restaurant!' voeren nu al campagne via Facebook!
Ontdek hier de koppels en panden van 'Mijn Restaurant!'
Chris en Wendy uit 'Mijn Restaurant!' uit elkaar?
Wendy uit 'Mijn Restaurant!' is dochter van Nigel Williams

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Charlie, een Aboriginal van de Yolngu-stam, leeft in het noorden van AustraliŽ. De regering heeft de meeste families daar in Arnhemland gehuisvest, maar Charlie woont er alleen in zijn 'humpy', een hutje van roestige golfplaten. Wanneer blijkt dat de culturele tradities van zijn gemeenschap alsmaar meer aan banden worden gelegd door de regering, onderneemt Charlie een eenzame reis naar de Outback, in de hoop daar terug aan te knopen met zijn traditionele manier van leven.

'Charlie's Country', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers