Finalisten 'Sterren op het Ijs' schaatsen in 'Mystery'

zondag 2 december 2007

De drie finalisten uit het VTM-programma 'Sterren op het Ijs', zullen hun schaatsen voorlopig niet in de kast hoeven te steken. Na de finale van deze spannende schaatsshow die woensdag 5 december rechtstreeks wordt uitgezonden, krijgen Katerine, Stoffel en Dean exclusief de kans om het voorprogramma te verzorgen bij de voorstellingen van 'Mystery' in de Antwerpse Lotto Arena.

M


ichiel Das, jurylid van 'Sterren op het Ijs' en Internationaal Commercieel Directeur van Holiday on Ice wilde deze drie finalisten een kür in 'Mystery' laten schaatsen omdat hij erg onder de indruk was van het talent van de drie finalisten. 'Katerine, Stoffel en Dean' schaatsen zeer goed voor de relatief korte periode dat ze actief aan het trainen zijn, ze staan stuk voor stuk met veel charisma, flair en enthousiasme op het ijs', aldus Michiel Das.

Katerine, Stoffel en Dean zijn zeer vereerd met de aanbieding en zullen, afhankelijk van hun persoonlijke agenda, proberen om in elke voorstelling van 'Mystery' in Antwerpen volgende week bij te zijn.

'Mystery' is nog tot en met zaterdag 8 december in België te zien. Tot zondag 2 december in Oostende in de Sleyter Arena en tot zaterdag 8 december in de Lotto Arena in Antwerpen.

Holiday on Ice heeft een roemrijke traditie in het opvoeren van spectaculaire shows die jong en oud entertainen. Elementen als snelheid, opvallende kostuums, prachtige decors en bovenal ijsdansen op het hoogste niveau boeien het publiek overal ter wereld, elk jaar opnieuw. Magie en mystery vormen in deze show het centrale thema. Mede door de ijsdanskoorts is de voorstelling 'Mystery' erg populair, er zijn inmiddels al meer dan 40.000 kaarten verkocht.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo EĂ©n logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op Eén.

Dossiers