Finalisten 'Sterren op het Ijs' schaatsen in 'Mystery'

zondag 2 december 2007

De drie finalisten uit het VTM-programma 'Sterren op het Ijs', zullen hun schaatsen voorlopig niet in de kast hoeven te steken. Na de finale van deze spannende schaatsshow die woensdag 5 december rechtstreeks wordt uitgezonden, krijgen Katerine, Stoffel en Dean exclusief de kans om het voorprogramma te verzorgen bij de voorstellingen van 'Mystery' in de Antwerpse Lotto Arena.

M


ichiel Das, jurylid van 'Sterren op het Ijs' en Internationaal Commercieel Directeur van Holiday on Ice wilde deze drie finalisten een kür in 'Mystery' laten schaatsen omdat hij erg onder de indruk was van het talent van de drie finalisten. 'Katerine, Stoffel en Dean' schaatsen zeer goed voor de relatief korte periode dat ze actief aan het trainen zijn, ze staan stuk voor stuk met veel charisma, flair en enthousiasme op het ijs', aldus Michiel Das.

Katerine, Stoffel en Dean zijn zeer vereerd met de aanbieding en zullen, afhankelijk van hun persoonlijke agenda, proberen om in elke voorstelling van 'Mystery' in Antwerpen volgende week bij te zijn.

'Mystery' is nog tot en met zaterdag 8 december in België te zien. Tot zondag 2 december in Oostende in de Sleyter Arena en tot zaterdag 8 december in de Lotto Arena in Antwerpen.

Holiday on Ice heeft een roemrijke traditie in het opvoeren van spectaculaire shows die jong en oud entertainen. Elementen als snelheid, opvallende kostuums, prachtige decors en bovenal ijsdansen op het hoogste niveau boeien het publiek overal ter wereld, elk jaar opnieuw. Magie en mystery vormen in deze show het centrale thema. Mede door de ijsdanskoorts is de voorstelling 'Mystery' erg populair, er zijn inmiddels al meer dan 40.000 kaarten verkocht.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers