Dean en Katerine in finale 'Sterren op het ijs'

vrijdag 30 november 2007

Woensdagavond stond de live-show helemaal in het teken van de winter. De drie overblijvende sterren, Dean, Stoffel en Katerine, gingen tot het uiterste om tot in de finale te geraken. Uiteindelijk was alleen Dean zeker van een plaats in de finale. Katerine en Stoffel mochten de kans voor een tweede finaleplaats uitvechten in de skate-off.

Enke

l Dean kon sinds woensdagavond op beide oren slapen, hij was de enige die zeker was van een plaats in de finale. Op woensdagavond brengen de koppels twee keer een kür, in de skate-off is er slechts tijd voor één kür. Op vrijdagavond moesten de twee koppels uitzonderlijk de twee optredens brengen.

Bij een eerste tussenstand bleek dat 57% van de stemmen in het voordeel van Stoffel was, slechts 43% was in het voordeel van Katerine. Alles kan na zo'n eerste overzicht nog veranderen. Bij een tweede kijk waren de cijfers bijna niet anders dan de eerste keer. 51% was nu in het voordeel van Stoffel. Een klein beetje minder als de vorige keer dus.

Na een intermezzo van Stan van Samang werd het tijd voor pure ernst. Voor de laatste keer werd er een blik geworpen op het aantal stemmen. De zenuwen gierden zowel bij Stoffel als bij Katerine door het lijf. Uitendelijk kreeg Katerine het meest aantal stemmen. Maar liefst 59% stemde voor haar. De cijfers draaiden dus volledig in haar voordeel.

Sergio noemde Stoffel 'nen echte'. Stoffel vond het enorm jammer om afscheid te moeten nemen van 'Sterren op het ijs'. Hij zal sowieso iedereen missen en zal het moeilijk hebben om af te kicken van het schaatsen. Stoffel miste dus net de finale. Stoffel moet nog niet definitief afscheid nemen van het schaatsen want hij mag nog een paar keer zijn opwachting maken in 'Mystery', de show van Holiday on Ice.

Woensdagavond weten we wie de winnaar is van 'Sterren op het ijs'.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Harlee houdt een grafrede op de begrafenis van Nava. Wozniak krijgt van de dokter te horen dat hij dringend een operatie moet ondergaan om de kogel in zijn rug te verwijderen. Gina doet Kristina een schokkende onthulling over Harlee. Wozniak gaat de confrontatie aan met Loman.

'Shades Of Blue', om 22.50 uur bij VTM.

Dossiers