Dean en Katerine in finale 'Sterren op het ijs'

vrijdag 30 november 2007

Woensdagavond stond de live-show helemaal in het teken van de winter. De drie overblijvende sterren, Dean, Stoffel en Katerine, gingen tot het uiterste om tot in de finale te geraken. Uiteindelijk was alleen Dean zeker van een plaats in de finale. Katerine en Stoffel mochten de kans voor een tweede finaleplaats uitvechten in de skate-off.

Enke

l Dean kon sinds woensdagavond op beide oren slapen, hij was de enige die zeker was van een plaats in de finale. Op woensdagavond brengen de koppels twee keer een kür, in de skate-off is er slechts tijd voor één kür. Op vrijdagavond moesten de twee koppels uitzonderlijk de twee optredens brengen.

Bij een eerste tussenstand bleek dat 57% van de stemmen in het voordeel van Stoffel was, slechts 43% was in het voordeel van Katerine. Alles kan na zo'n eerste overzicht nog veranderen. Bij een tweede kijk waren de cijfers bijna niet anders dan de eerste keer. 51% was nu in het voordeel van Stoffel. Een klein beetje minder als de vorige keer dus.

Na een intermezzo van Stan van Samang werd het tijd voor pure ernst. Voor de laatste keer werd er een blik geworpen op het aantal stemmen. De zenuwen gierden zowel bij Stoffel als bij Katerine door het lijf. Uitendelijk kreeg Katerine het meest aantal stemmen. Maar liefst 59% stemde voor haar. De cijfers draaiden dus volledig in haar voordeel.

Sergio noemde Stoffel 'nen echte'. Stoffel vond het enorm jammer om afscheid te moeten nemen van 'Sterren op het ijs'. Hij zal sowieso iedereen missen en zal het moeilijk hebben om af te kicken van het schaatsen. Stoffel miste dus net de finale. Stoffel moet nog niet definitief afscheid nemen van het schaatsen want hij mag nog een paar keer zijn opwachting maken in 'Mystery', de show van Holiday on Ice.

Woensdagavond weten we wie de winnaar is van 'Sterren op het ijs'.

DOSSIER: Sterren Op Het IJs

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers