De Persgroep furieus na beschuldigingen door VRT

maandag 19 juni 2006

Bij De Persgroep is men niet te spreken over de uitlatingen van VRT-topman Tony Mary na het bekendmaken van de details van de nieuwe beheersovereenkomst. Christophe Convent, secretaris-generaal van De Persgroep wil niet reageren maar vindt de beschuldigingen er 'zo los over'.

V


rijdag insinueerde VRT-topman Tony Mary dat Christian Van Thillo, gedelegeerd-bestuurder van De Persgroep alomtegenwoordig was tijdens de onderhandelingen over de nieuwe beheersovereenkomst tussen de VRT en de Vlaamse regering.

'Deze subjectieve aantijgingen hoeven niet te worden genomen', aldus Convent die meteen ook alle beschuldigingen 'ten stelligste' ontkent. Eerder ontkende Vlaams minister-president Yves Leterme al dat de VMMa zijn stempel op de onderhandelingen gedrukt had.

Bron: GVA

DOSSIER: Nieuwe beheersovereenkomst VRT

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers