Claudio en GaŽlle heropenen Dell'Anno op 24 oktober

zondag 18 oktober 2009

De bouwperikelen in Kortrijk lijken definitief van de baan. Dell'Anno, het restaurant van Claudio en GaŽlle, zal op 24 oktober haar deuren weer openen. Dat is zo met het Kortrijkse stadsbestuur overeengekomen.

Burgemeester Lieven Lybeer en schepen Wout Maddens hebben de toestemming voor de ontzegeling gegeven, waardoor meteen gestart kan worden met niet-vergunningsplichtige werken als het plaatsen parket, zonnewering en afzuiging.


De plooien zijn dus gladgestreken, want ook voor de huisvesting werd met de stad Kortrijk een overeenkomst beklonken: vanaf 1 januari 2010 sluiten Claudio en Gaëlle een erfpacht voor 27 jaar af voor 30.000 euro per jaar.

Bestel 'Mijn Restaurant' - de compilatie

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers