'Bigarreaux in Sint-Truiden wint finale Mijn Restaurant!'

maandag 1 juni 2009

Het worden spannende uren voor de twee overblijvende duo's uit het populaire vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Dinsdagavond wordt in een liveshow bekend gemaakt welk restaurant open blijft: Kortrijk of Sint-Truiden. Onze lezers hebben ondertussen massaal gekozen. Als het van hen afhangt, wordt restaurant Bigarreaux dinsdagavond de grote winnaar.

Sind

s donderdag is het verdict van onze lezers overduidelijk. Meteen na uitzending van de voorlaatste aflevering van 'Mijn Restaurant!' keerde het resultaat in het voordeel van Tom en Ann van restaurant Bigarreaux. Voordien waren Claudio en GaŽlle nog de grote favorieten voor de eindoverwinning.

Maar sinds donderdag is het tij dus gekeerd. Met bijna 15.000 uitgebrachte stemmen in onze TV-Visie Poll lijkt de overwinning van Sint-Truiden in de sterren geschreven. Tom en Ann krijgen voorlopig 55% van de stemmen achter hun naam, goed voor 7943 stemmen. Claudio en GaŽlle blijven voorlopig steken op 45% (6445 stemmen). (gebaseerd op de cijfers van maandagochtend!)

Belangrijk om weten, ook tijdens de andere belangrijke momenten van 'Mijn Restaurant!' voorspelden onze lezers steeds de juiste uitslag.

En toch blijft alles nog mogelijk. In de HLN poll brachten ruim 30.000 lezers hun stem uit, maar daar blijft de strijd onbeslist. Beide restaurants halen daar 50% van de stemmen, met een licht voordeel van het aantal stemmen voor restaurant Dell'Anno. Ook bij onze collega's van de showbizzsite staat Kortrijk op kop. GaŽlle en Claudio kunnen daar voorlopig 54,33% van de 289 uitgebrachte stemmen veroveren.

Het spel is dus nog niet gespeeld. Tot morgenavond, tijdens de liveshow kan er gestemd worden voor beide duo's. Zal het Limburg-gevoel dit jaar wel werken? Speelt het vertrek van het keukenteam in Kortrijk nog een grote rol? Heeft de campagne nog een grote rol gespeeld? Afspraak dinsdagavond vanaf 19.45 uur op vtm.

Wie wint volgens jou de finale van 'Mijn Restaurant!'?
Sint-Truiden of Kortrijk?
Stem NU in de ultieme poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook


Lees ook:
Dinsdagavond is 'Mijn Restaurant!'-avond bij vtm: wie wint de finale?
Chaos in Dell'Anno na vertrek keukenteam
Bom ontploft in Kortrijk: keukenteam Dell'Anno stapt op
'Mijn Restaurant!'-finale zorgt voor spanning en stress in Kortrijk
Laatste rechte lijn naar finale 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Uit de Kleren' (foto: VTM 2 - © DPG Media 2021)

Aan de hand van opdrachten en vragen via een scherm leren de kandidaten in 30 minuten elkaar beter kennen. Zullen ze na dat half uur hun kleren weer aantrekken of blijven ze nog wat langer in bed om elkaar nog wat beter te leren kennen? De eerste duo's zijn Tori & Niels, Athita & Dean en Angelo en Femke.

'Uit de Kleren', om 21.45 uur bij VTM.

Dossiers