'Big Brother': Big Exit groep 1 of groep 2?

donderdag 29 maart 2007

TV-Visie schreef het eerder al: 'Big Brother' gaf donderdagavond het startschot van de grootste exit ooit. Maandag zullen minstens vijf bewoners het huis definitief moeten verlaten. Hun lot ligt in handen van de kijkers.

N


adat het afscheid van Roberto, verdeelde Big Brother de resterende 11 bewoners in twee groepen. Eén van deze twee groepen zal op maandag, tijdens de LIVE, moeten vertrekken. De kijkers kunnen vanaf nu beginnen stemmen op hun favoriete groep en dat kan nog tot maandag 2 april in de LIVE.

Stemmen kan via sms op het nummer 3866 (0,50 euro per sms). De kijkers kunnen zowel opnieuw positief als negatief stemmen. Dus de mogelijke sms-boodschappen zijn : GROEP1 IN of GROEP2 IN of GROEP1 UIT of GROEP2 UIT. Telefonisch stemmen kan ook via 0900/56 000.

GROEP 1 =  Mario, Dimitri, Astrid, Naiomi en Benjamin
GROEP 2  = Virginie, Hanne, Nicolas, Martin, Diana en Evelien

In de daily van vrijdag zien we hoe er in het Big Brother-huis plots een aftelklok begint te lopen. Verwarring alom, want er werd geen opdracht gegeven. De tijd telt af, maar naar wat? Geen van de huidige bewoners kan vermoeden wat er hen boven het hoofd hangt. De tijd geeft aan wanneer de Big Exit zal plaatsvinden, maar dat komen de bewoners nog niet te weten.

Lees ook: Wereldprimeur 'Big Brother': helft van bewoners vliegt eruit!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Sara' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Modejournaliste Brenda maakt haar opwachting in het atelier van Présence, gewapend met het artikel dat ze over Nils' collectie heeft geschreven. Jakob wil een vervolg breien aan gisteren en hij wacht Sara met een prachtig boeket bij Présence op. Advocate Nicky dringt bij Alexander aan om zich vandaag nog aan te geven bij de politie. Michèle en Lieven zetten met pijn in het hart een punt achter hun samenwerking. Simon vindt het dagboek van Sara. Kan hij aan de verleiding weerstaan?

'Sara', om 20.30 uur bij VTM.

Dossiers