'Big Brother': Big Exit groep 1 of groep 2?

donderdag 29 maart 2007

TV-Visie schreef het eerder al: 'Big Brother' gaf donderdagavond het startschot van de grootste exit ooit. Maandag zullen minstens vijf bewoners het huis definitief moeten verlaten. Hun lot ligt in handen van de kijkers.

N


adat het afscheid van Roberto, verdeelde Big Brother de resterende 11 bewoners in twee groepen. Eén van deze twee groepen zal op maandag, tijdens de LIVE, moeten vertrekken. De kijkers kunnen vanaf nu beginnen stemmen op hun favoriete groep en dat kan nog tot maandag 2 april in de LIVE.

Stemmen kan via sms op het nummer 3866 (0,50 euro per sms). De kijkers kunnen zowel opnieuw positief als negatief stemmen. Dus de mogelijke sms-boodschappen zijn : GROEP1 IN of GROEP2 IN of GROEP1 UIT of GROEP2 UIT. Telefonisch stemmen kan ook via 0900/56 000.

GROEP 1 =  Mario, Dimitri, Astrid, Naiomi en Benjamin
GROEP 2  = Virginie, Hanne, Nicolas, Martin, Diana en Evelien

In de daily van vrijdag zien we hoe er in het Big Brother-huis plots een aftelklok begint te lopen. Verwarring alom, want er werd geen opdracht gegeven. De tijd telt af, maar naar wat? Geen van de huidige bewoners kan vermoeden wat er hen boven het hoofd hangt. De tijd geeft aan wanneer de Big Exit zal plaatsvinden, maar dat komen de bewoners nog niet te weten.

Lees ook: Wereldprimeur 'Big Brother': helft van bewoners vliegt eruit!

DOSSIER: Big Brother 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

'Gangs Of New York', film uit 2002 met oa. Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis en Cameron Diaz, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers