Ben Ribas uit vorige 'Mijn Restaurant!'-reeks opent brasserie

vrijdag 14 mei 2010

Ben Ribas, die vorig jaar samen met zijn zus Dominique voor Oost-Vlaanderen deelnam aan 'Mijn Restaurant', stort zich op een nieuw horeca-avontuur. Op 22 mei opent hij in Lokeren de nieuwe brasserie Oliveras. 'Het wordt een zaak met een Zuiders tintje', aldus Ribas.

Ben Ribas en zijn zus Dominique deden vorig jaar mee aan 'Mijn Restaurant!'. Ze openden het restaurant La Scène in Sint-Niklaas. Hun avontuur was echter geen lang leven beschoren en ze moesten toen als eersten de deuren sluiten. Nadien kwamen Ben Ribas en Dominique nog geregeld in de pers met hun geruzie na de uitschakeling. Het duo bleef ook achter met een financiële put, waarvan vtm en productiehuis Kanakna zich distantiëerden.


Maar nu ziet Ben Ribas de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Oliveras komt in het pand van het vroegere 't Quizientje in de Kerkstraat in Lokeren. Ribas zal Oliveras, zoals de zaak gaat heten, samen runnen met chef Ruben Moreel. Er zullen vooral mediterrane gerechten worden geserveerd.

Bron: nieuwsblad.be

Wie moet 'Mijn Restaurant!' verlaten? STEM NU in de TV-Visie poll!


Lees ook:
vtm 'not amused' na schuldenberg Ben en Dominique uit 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Factcheckers' (foto: Eén - © VRT 2019)

Is een gps-tracker dť oplossing tegen fietsdiefstal? Om dat te testen heb je een fiets, een tracker ťn een dief nodig... Kun je chemopatiŽnten terug met smaak laten eten via een speciaal brood, het oncobrood? En is het in Vlaanderen nergens meer stil zoals artikels beweren? Britt gaat op zoek naar de complete stilte.

'Factcheckers', om 20.40 uur op Eťn.

Dossiers