Ben Ribas uit vorige 'Mijn Restaurant!'-reeks opent brasserie

vrijdag 14 mei 2010

Ben Ribas, die vorig jaar samen met zijn zus Dominique voor Oost-Vlaanderen deelnam aan 'Mijn Restaurant', stort zich op een nieuw horeca-avontuur. Op 22 mei opent hij in Lokeren de nieuwe brasserie Oliveras. 'Het wordt een zaak met een Zuiders tintje', aldus Ribas.

Ben Ribas en zijn zus Dominique deden vorig jaar mee aan 'Mijn Restaurant!'. Ze openden het restaurant La Scène in Sint-Niklaas. Hun avontuur was echter geen lang leven beschoren en ze moesten toen als eersten de deuren sluiten. Nadien kwamen Ben Ribas en Dominique nog geregeld in de pers met hun geruzie na de uitschakeling. Het duo bleef ook achter met een financiële put, waarvan vtm en productiehuis Kanakna zich distantiëerden.


Maar nu ziet Ben Ribas de toekomst weer rooskleurig tegemoet. Oliveras komt in het pand van het vroegere 't Quizientje in de Kerkstraat in Lokeren. Ribas zal Oliveras, zoals de zaak gaat heten, samen runnen met chef Ruben Moreel. Er zullen vooral mediterrane gerechten worden geserveerd.

Bron: nieuwsblad.be

Wie moet 'Mijn Restaurant!' verlaten? STEM NU in de TV-Visie poll!


Lees ook:
vtm 'not amused' na schuldenberg Ben en Dominique uit 'Mijn Restaurant!'
Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Huizenjagers Vakantiehuizen' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Makelaars Alexander, Nathalie en Jhonny zoeken een tweede verblijf voor ťchte carnavalisten uit Aalst. Ze willen tussen Nieuwpoort en Koksijde af en toe kunnen ontsnappen aan hun drukke levens. Het liefst van al willen ze een penthouse of een appartement op de bovenste verdieping. Maar het allerbelangrijkste is een zonovergoten, groot terras waar ze met vrienden en familie kunnen genieten van een glaasje. Jhonny kleurt wel erg buiten de lijntjes, met een superdeluxe woonboot. Budget: 450.000 euro.

'Huizenjagers Vakantiehuizen', om 20.30 uur op VIER.

Dossiers