Belgacom brengt zomerfestivals op het scherm

vrijdag 22 juni 2007

Belgacom bouwde de afgelopen jaren de traditie op om steeds de grootste festivals live via het internet uit te zenden. Dit jaar zal de telecomreus het nog grootser aanpakken, met naast het internet ook uitzendingen op televisie n gsm.

N


et als de voorbije jaren gaat Belgacom in zee met de grootste festivals die Belgi kent: Graspop, Rock Werchter, TW Classic, Dour en Pukkelpop. Belgacom zal de vijf festivals live uitzenden via het internet. Daarvoor krijgt het de hulp van TMF, want de VJ's van die zender zullen instaan voor de interviews voor en na de concerten. De live streaming op internet is gratis voor alle adsl-abonnees van Belgacom, klanten van andere aanbieders zullen het met een beperkt aanbod moeten doen.
 
Nieuw dit jaar is dat de live streaming niet alleen beschikbaar zal zijn op het internet, maar ook via het GSM-netwerk. Via de allernieuwste technieken kunnen Proximus-abonnees met een geschikte gsm de zomerfestivals live volgen, waar ze ook gaan of staan. Tot op de festivalweide zelf.

Ten slotte worden ook de abonnees van Belgacom TV in de watten gelegd. Zij zullen na afloop van elk festival kunnen genieten van de optredens van de verschillende artiesten, aangevuld met de beste interviews. De optredens zullen beschikbaar zijn via video-op-aanvraag, voor een bedrag tussen de 0,5 en 3,5 euro.

Bron : Belgacom

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers