Anouk en SOS Piet in eerste nieuwe 'Peter Live'

donderdag 8 oktober 2009

Op vrijdag 9 oktober zet Peter Van de Veire de deuren van zijn studio wagenwijd open voor een nieuw seizoen van 'Peter Live'. In de eerste show heeft hij alvast Anouk, Absynthe Minded, Danny Fabry, Natalia, Jasper Erkens, Sergio en Piet Huysentruyt te gast.

I


n de eerste aflevering van 'Peter Live' kan Peter Van de Veire meteen rekenen op de twee strafste stemmen van de Lage Landen: Natalia en Anouk.

Vooraleer ze Vlaanderen doorkruist met een intimistische show, trekt Natalia voor de laatste keer alle registers open. Ze heeft een stem als een klok en in 'Peter Live' blijkt ze ook over een flink wat duelkracht te beschikken. Dat Anouk haar mannetje kan staan, is minzaam bekend, maar bij Peter legt ze haar gevoelige kant bloot. Ze vertelt open over haar leven als rockmoeder, maar haalt op het podium letterlijk verwoestend uit met haar nieuwe single.

Piet Huysentruyt houdt van stoere madammen met punch maar ook van show, en dat heeft Peter Van de Veire goed begrepen. Piet gaat aan de slag met vliegende paprika's, rolschaatsende assistenten en een wandelend kookvuur, en hoopt stiekem dat dat bij Natalia in de smaak zal vallen.

Naar bekend recept, maakt 'Peter Live' ook plaats voor jong talent. Het laatste album van Absynthe Minded ging al zeventienduizend keer over de toonbank en hun single Envoi prijkt hoog in de Ultratop en de Afrekening. Vrijdag mogen de kijkers zelf oordelen of het Gentse vijftal, zoals sommigen beweren, nu al de cd van het jaar afgeleverd heeft.

Vorig jaar liet Peter Jasper Erkens los op televisiekijkend Vlaanderen en sindsdien is het heel snel gegaan voor Jasper. Gillende tienermeisjes verdringen elkaar op de eerste rij, hij trad op in een nokvol Sportpaleis en hij stond als jongste artiest ooit op het podium van Rock Werchter. Peter blikt terug op het jaar van Jasper en geeft hem geestige tips om om te gaan met zijn sterrenstatus.

Peter en Miguel draaien 's morgens warm op MNM
Vrijdag 9 oktober warmen Peter Van de Veire en Miguel Wiels zich 's ochtends op MNM al op voor de 'Peter Live' van 's avonds. Ze nemen die dag het requestuurtje over van Ann Van Elsen en Dave Peters en zijn een uur lang te horen in 'Peter Live' draait door. Daarin vragen de artiesten die die avond te gast zijn in 'Peter Live' hun favoriete platen aan. Ook de MNM-luisteraars kunnen uiteraard verzoekjes blijven sturen.

De Rode Duivels beginnen zaterdag tegen Turkije hopelijk aan hun wederopstanding. Sergio weet dat Dick Advocaat nog wel wat hulp kan gebruiken en biedt hem zijn eigen oplossing aan voor de malaise in het Belgische voetbal. Het huzarenstuk van de avond komt van de meest geboekte artiest van Vlaanderen. Op vraag van Peter waagt Danny Fabry himself zich aan een resem huiveringwekkende stunts. Wie benieuwd is hoe Danny achtereenvolgens een wervelstorm, een kogelregen en een vlammenzee doorstaat, mag 'Peter Live' vrijdag zeker niet missen.

'Peter Live', vrijdag 9 oktober om 20.40 uur op En.
'Peter Live draait door', vrijdag 9 oktober van 9.00 tot 10.00 uur op MNM.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2009

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Joanna doet haar uiterste best om haar relatie met Alan Statham geheim te houden. Caroline heeft minder geluk wanneer iemand haar samen met Guy ziet toekomen. Guy is in de wolken met de geruchten die de ronde doen en dikt ze met plezier wat aan. Maar dat laat Caroline niet zomaar gebeuren... Ondertussen gaat Martin op zoek naar zijn vermiste sojayoghurt en leert Statham stijlvol door de gangen flaneren.

'Green Wing', om 23.35 uur op Canvas.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 13:30
  Sporza op zondag
  18:04
  Het journaal (vooravond)
 • 10:00
  Ketnet Junior
  18:00
  Sporza: EK Atletiek Indoor
 • 17:00
  Nachtwacht
  17:25
  Grizzy & the Lemmings
 • 17:10
  Game of Talents
  18:25
  Border Security: America's Front Line
 • 13:45
  UK Open Darts
  17:30
  Boer zkt Vrouw Australi
 • 16:55
  Will & Grace
  18:10
  Shades of Blue
 • 17:00
  Vossenstreken
  17:55
  De Raf & Ronny Show
 • 17:05
  Lego Ninjago
  17:25
  Lanfeust Quest
 • 16:40
  Binnen zonder bellen
  18:05
  SOS Piet
 • 16:45
  Komen eten
  18:35
  Bye Bye Belgium
 • 17:00
  The Rookie
  20:35
  Coroner
 • 17:10
  Two And a Half Men
  19:55
  Journey to the Center of the Earth
 • 17:10
  Puur oosters
  17:20
  Nuances
 • 16:45
  Herhalingslus
  20:00
  Z-Nieuws
 • 17:00
  100 Seconden
  18:00
  MENT Shownieuws
 • 17:02
  Zolder afwerken 1
  17:15
  Zolder afwerken 2
 • 17:00
  Het Gesprek - Wouter Beke
  17:30
  De Koepelzaal
 • 16:45
  NOS Studio Sport
  17:58
  Socutera
 • 16:30
  NOS Sport: Tennis ABN AMRO finale
  17:50
  Jacobine op 2
 • 16:50
  Checkpoint
  17:15
  Zapp Your Planet Bos