Amber en Elodie winnen 'Mijn Restaurant!'

donderdag 8 december 2011

Waar is dat feestje? In Ekeren natuurlijk! Na een ellenlange live-uitzending op vtm maakte Rani De Coninck het beslissende, maar weinig verrassende verdict bekend. Zoals iedereen verwachtte mogen Amber en Elodie zich voortaan eigenaar noemen van hun eigen restaurant, restaurant Alaise in Ekeren.

Geen helicopter met Rani naar de overwinnaar. De najaarstorm gooide roet in het eten... Dus moest de spanning opgebouwd worden vanuit de studio in Vilvoorde of met de twee reporters ter plaatse: Katja Retsin vanuit Ekeren en Bram Vandeputte in Blankenberge. En dat leek maar matig te lukken. Het ooit zo wervelende 'Mijn Restaurant' sleepte zich verder naar zijn (definitief) slot...

Maar dat maakt de overwinning voor de twee jonge maar belofte volle meisjes uit Ekeren er niet minder om. Het stond in de sterren geschreven en klokslag om 23.27 uur mochten Amber en Elodie zich eigenaar noemen van hun eigen restaurant.

Eef en Michaël reageerden waardig op hun tweede plaats. Met een stevig applaus vanuit Blankenberge werden er onmiddellijk felicitaties overgemaakt aan Elodie en Amber.

De winnaressen reageerden sprakeloos op hun overwinning. Familie en vrienden maakten er meteen een stevig feestje van. 'Ekeren is the place to be', besloot Rani de finaleshow van 'Mijn Restaurant!'. Proficiat Elodie en Amber!


DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers