Alfacam dreigt met vertrek uit Vlaanderen

zaterdag 20 maart 2010

Gabriel Fehervari, CEO van het beursgenoteerde televisiedienstenbedrijf Alfacam en van de televisiezenders Exqi Plus, Sport en Culture, denkt erover om de hoofdzetel van zijn organisatie te verhuizen van thuisbasis Lint naar het buitenland.

Topman Gabriel Fehervari vindt dat er in België vaak te negatief op zijn onderneming wordt gereageerd. Hij doelt daarmee op zijn zender Exqi Plus die nog voor de lancering een negatieve campagne te verwerken kreeg. Bovendien wijst hij erop dat Alfacam slechts een bijzonder klein deel van zijn omzet in Vlaanderen realiseert. Buitenlandse vestigingen in bijvoorbeeld Vancouver, New Delhi en Kaapstad kunnen volgens Fehervari op heel wat goodwill rekenen.


Exqi heeft het, volgens de CEO van Alfacam te wijten aan de moddercampagne tegen hem door andere media, moeilijk om adverteerders aan te trekken. Toch denkt hij er niet aan om het project Exqi te stoppen. Het platform heeft volgens hem een voldoende voedingsbodem in België.

Bron: express.be


Lees ook:
Marktaandeel EXQI Plus 'gered' door voetbal

DOSSIER: EXQI Plus: de nieuwe zender van Alfacam

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Blacklist@home' (foto: Ketnet - © VRT 2020)

Oona Coppens is twaalf jaar oud en wil met Tom Waes naar Engeland zeilen. En klein probleem: ze kan niet zeilen. En groot probleem: ook Tom kan niet zeilen. Op vier dagen tijd willen ze zichzelf klaarstomen voor de grote oversteek. Lukt het hen om het Kanaal over te zeilen?

'De Blacklist', om 20.10 uur op En.

Dossiers