50.000 abonnees voor TV-Vlaanderen

zondag 9 september 2007

TV-Vlaanderen bereikte deze zomer de grens van 50.000 abonnees. Dat maakte de satellietoperator zelf bekend. Sinds begin 2006 biedt TV Vlaanderen de belangrijkste Vlaamse televisiezenders aan via de satelliet. Tot nog toe wist het daarvoor 50.000 abonnees aan te trekken. Op lange termijn hoopt TV-Vlaanderen de grens van de 100.000 te bereiken.

O


m dat doel te bereiken, zal TV-Vlaanderen eind dit jaar of begin volgend jaar een pakket met extra themazenders en zelfs HD-zenders lanceren.

Bron: TV-Vlaanderen

DOSSIER: Digitale televisie in Vlaanderen

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers