15.950 euro voor 30 seconden tijdens 'Mijn Restaurant!'

donderdag 23 april 2009

Adverteerders moeten er wat voor over hebben om tijdens een kijkcijferkanon als 'Mijn Restaurant!' een reclamespotje te laten tonen. Uiteraard, hoe meer kijkers, hoe hoger de prijs wordt om te adverteren op televisie.

H


et allerduurste reclameblok bevindt zich juist voor het laatste deel van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Voor een normaal spotje van 30 seconden moeten adverteerders exclusief btw maar liefst 15.950 euro neerdokken.

Het gaat hier om een standaardtarief. Er worden soms ook andere bedragen overeengekomen, maar dat hangt dan af van het aantal spots dat de adverteerder wenst en het soort engagement dat hij aangaat.

Bron: GVA

Kijk naar Mijn Restaurant via internet!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Vijftig jaar geleden leerden de bezielers van Abba elkaar kennen, veertig jaar geleden gaven ze hun laatste concert en twintig jaar geleden werd de musical 'Mamma Mia!' een wereldwijd fenomeen. De bandleden krijgen de kans om hun verhaal te vertellen, een verhaal dat begon nog voor Abba echt is ontstaan. Alle grote hits passeren de revue, afgewisseld met interviews met de vier bandleden en talloze andere artiesten en nooit eerder vertoond beeldmateriaal, onder meer van 'Mamma Mia!'.

'ABBA Forever: The Winner Takes It All', om 21.35 uur op En.

Dossiers