15.950 euro voor 30 seconden tijdens 'Mijn Restaurant!'

donderdag 23 april 2009

Adverteerders moeten er wat voor over hebben om tijdens een kijkcijferkanon als 'Mijn Restaurant!' een reclamespotje te laten tonen. Uiteraard, hoe meer kijkers, hoe hoger de prijs wordt om te adverteren op televisie.

H


et allerduurste reclameblok bevindt zich juist voor het laatste deel van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Voor een normaal spotje van 30 seconden moeten adverteerders exclusief btw maar liefst 15.950 euro neerdokken.

Het gaat hier om een standaardtarief. Er worden soms ook andere bedragen overeengekomen, maar dat hangt dan af van het aantal spots dat de adverteerder wenst en het soort engagement dat hij aangaat.

Bron: GVA

Kijk naar Mijn Restaurant via internet!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers