15.950 euro voor 30 seconden tijdens 'Mijn Restaurant!'

donderdag 23 april 2009

Adverteerders moeten er wat voor over hebben om tijdens een kijkcijferkanon als 'Mijn Restaurant!' een reclamespotje te laten tonen. Uiteraard, hoe meer kijkers, hoe hoger de prijs wordt om te adverteren op televisie.

H


et allerduurste reclameblok bevindt zich juist voor het laatste deel van het vtm-programma 'Mijn Restaurant!'. Voor een normaal spotje van 30 seconden moeten adverteerders exclusief btw maar liefst 15.950 euro neerdokken.

Het gaat hier om een standaardtarief. Er worden soms ook andere bedragen overeengekomen, maar dat hangt dan af van het aantal spots dat de adverteerder wenst en het soort engagement dat hij aangaat.

Bron: GVA

Kijk naar Mijn Restaurant via internet!

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

De begaafde student Ben wil geneeskunde gaan studeren aan de universiteit van Harvard. Maar daarvoor moet hij een studiebeurs in de wacht zien te slepen. Hij verdeelt zijn tijd tussen zijn studies, zijn baantje in een kleerwinkel en zijn vrienden Miles en Cam. Op een dag komt hij in een clubje terecht voor begaafde studenten. Die houden zich voornamelijk bezig met het uitdokteren van een onfeilbare methode om te winnen bij blackjack. Zo willen ze naar Las Vegas trekken om er gigantische sommen geld te winnen. Ben is al snel gewonnen voor dit plan en hij neemt steeds grotere risico's om veel geld te verdienen en om zo naar Harvard te kunnen.

'21', film uit 2008 met oa. Kevin Spacey, om 20.40 uur op VTM 3.

Dossiers