TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Plop Vertelt - Verjaardag
Kwebbel kocht een gloednieuwe kaboutermuts.
«
»
06:10 Plop Vertelt - Verjaardag
Klus heeft een mooie ring gekocht voor Kwebbel.
«
»
06:15 Kabouter Plop
Lui heeft op zijn zolder een trompet gevonden die van zijn kaboutergrootvader is geweest. Die zat vroeger bij de fanfare. Samen starten de vriendjes hun eigen fanfare en ze spelen allemaal een instrument.
«
»
06:20 Kabouter Plop
Kwebbel vertelt dat ze zich soms eenzaam voelt in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een heel groot bed, waar ze met z'n allen in kunnen slapen.
«
»
06:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Lex heeft Verjongfloepssap gemaakt. Het maakt rot fruit weer lekker en vers. Hubert komt zijn speech voorlezen en drinkt per ongeluk van het sap. Hierdoor verandert hij terug in een baby, maar dan in het lichaam van een volwassene.
«
»
06:40 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:50 Wickie de Viking
Het stormt. Een zwerm eenden zoekt beschutting op de drakkar. Er steekt een ware tornado op, de drakkar wordt erdoor meegevoerd. De drakkar landt op een berg en de Vikingen zien een draak, dat is eng.
«
»
07:05 Nils Holgersson
De ganzen zijn moe, maar Akka wil absoluut niet pauzeren in een bos. Ze denkt namelijk dat het grote boegiebeest daar rondhangt.
«
»
07:15 Iedereen K3
Duizendpoot James Cooke komt langs en geeft enkele tips. Marthe warmt de stemmen op.
«
»
07:35 VLOGLAB Forever #Stories
De vloggers krijgen slecht nieuws te horen over Anneleen. Chloé heeft haar eerste dag op haar nieuwe school. Ruben is triest, nu Stien weg is.
«
»
08:00 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke krijgen op korte tijd te maken met twee vrijwel identieke diefstallen. De daders blijken het gemunt te hebben op desinfecterende handgel.
«
»
08:25 Hallo K3
Josje leert hoe ze moet hypnotiseren. Ze denkt dat ze de anderen kan helpen met hun problemen door hen te hypnotiseren. Marcel besluit Rosie mee te nemen op cruise. Rosie ziet het helemaal niet zitten om alleen met Marcel midden op zee te zitten.
«
»
08:50 Draken: Reddingsrijders
Burple en Winger verwonden hun vleugels terwijl ze bij Dak zijn. Ze moeten samenwerken.
«
»
09:10 Super Monsters
Tijdens een schoolexcursie naar een natuurkundemuseum wordt Spikes competitieve kant ontstoken tijdens een speurtocht. Hij is vastberaden om zichzelf te bewijzen en alles te vinden.
«
»
09:25 Super Monsters
Frankie en zijn vader doen samen mee aan de ouders-kinderentalentenjacht van de school, maar zijn vader krijgt plotseling last van plankenkoorts. Hij durft niet op te treden voor het publiek.
«
»
09:35 Jabaloe
Moe Jabaloe ontvangt een uitnodiging voor het Koninklijk Bal. Alleen cowboys van koninklijke afkomst krijgen zo'n uitnodiging. Moe is er van overtuigd dat er koninklijk bloed door haar aderen stroomt en begint zich te gedragen als een prinses.
«
»
09:50 De keuken van Sofie
Sofie let op de lijn in de Valentijnsweek: ze maakt lamskoteletjes voor liefdesparen.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Border Security: Australia's Front Line
Australische realityreeks over het werk Australische douane- en immigratiediensten.
«
»
12:25 Milo
Liam en Aron zoeken een back-up backing vocal, waardoor Milo zich gepasseerd voelt. Ondertussen onderhandelt Milo met No Direction om in de band te blijven.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Emma blijft met schuldgevoelens worstelen. Rudi praat in op Zjef. Benny krijgt slecht nieuws.
«
»
14:10 Medisch Centrum West
Dokter Paul van der Voort kondigt zijn pensioen aan. Hij moet een tijdelijke opvolger kiezen. Zuster Nelleke blijkt zwanger te zijn, waardoor hoofdzuster Reini zich realiseert dat het voor haar te laat is om nog kinderen te nemen.
«
»
15:35 The Good Doctor
Dr. Lim wordt geconfronteerd met haar emotionele trauma na COVID-19. Dr. Claire stelt een radicale behandeling voor als een patiënt symptomen vertoont van een posttraumatische stressstoornis.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
Marc krijgt een uniek inzicht in de wereld van vrouwen, terwijl Kaylee geniet van een rustgevende massage. Arno steelt de show met zijn mocktails en zet een stap dichter bij zijn date tijdens een duet.
«
»
17:15 B&B zoekt Lief
Marc geniet van een gezellig etentje met Christine. Arno voelt een bijzondere band met Daphne. Hun gedeelde passie voor paarden brengt hen dichter bij elkaar.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Grensagenten en douane-inspecteurs beschermen de Australische grenzen tegen mogelijke bedreigingen.
«
»
18:15 De kotmadam
De winkel moet herschilderd worden en Jef rekent natuurlijk op de hulp van Odilon. Odilon heeft in zijn droom zijn eigen begrafenis bijgewoond en staat doodsangsten uit.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Milo
Ivan maakt onverwacht zijn opwachting op Johans boot. Het verraad van Lou heeft dus zijn vruchten afgeworpen. Milo annuleert haar optreden, maar na een peptalk van Jesse verandert ze van gedachten.
«
»
20:40 Familie
Cédric probeert Jill te bereiken. Raven maakt zich zorgen over de toekomst van Canned Meat.
«
»
21:15 Hoe zal ik het zeggen?
'Papa is de beste ter wereld', klinkt het bij Lowis en Marcel, het dochtertje en zoontje van Mathias Coppens. 'Maar hij is continu bezig met zijn GSM'. Jens Dendoncker is vastberaden Mathias van zijn verslaving af te helpen.
«
»
22:15 Pech Onderweg
Wegenwachter Christian repareert een wagen en geeft de klant vervolgens een lift, terwijl Anthony een wagen met een olielek herstelt.
«
»
23:20 Chicago Fire
Kidd slaat haar vleugels uit als luitenant. Chef Hawkins rijdt mee met Ambulance 61 om meer te weten te komen over Brett. Casey maakt een uitstapje buiten de stad. Een afspraakje met Ritter verandert in een noodsituatie.
«
»
00:15 Familie
Cédric probeert Jill te bereiken. Raven maakt zich zorgen over de toekomst van Canned Meat.
«
»
00:50 The Good Doctor
Dr. Lim wordt geconfronteerd met haar emotionele trauma na COVID-19. Dr. Claire stelt een radicale behandeling voor als een patiënt symptomen vertoont van een posttraumatische stressstoornis.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers