TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Scharen gemaakt van schrijfgerei en een zebra pakket levering in de werkplaats van Milleke Mole.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Bumbina spelen met ballen bovenop hun hoofd. Suzu en Bumba doen een act met ballen. Een pinguin springt op een ijsschots. Bumba maakt een papieren vliegtuigje in de wind. Zazati tovert ondertussen een zonnebloem.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje ontmoet een eenzame Robinson op zijn onbewoonde eiland, een perfect speelkameraadje.
«
»
06:15 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel heeft heimwee wanneer hij op vakantie naar zee vertrekt en keert daarom terug naar huis. Kaatje zegt dat hij toch moet gaan, maar Kamiel wil niet meer weg. Kameraadje Imanie heeft een trucje om geen heimwee te hebben als ze op bosklas gaat.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft een kriebelende wond aan zijn pootje waar hij niet van af kan blijven. Van mama moet hij een lampenkap om, zodat hij er niet bij kan. Rintje schaamt zich dood. Gelukkig weten Henriette en Tobias een hele leuke oplossing.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky besluit een groot kunstenaar te worden, maar het blijkt dat hij niet zo getalenteerd is als het op tekenen aankomt. Hij besluit beeldhouwer te worden met voorwerpen die hij om zich heen ziet.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu gaat op een spannend avontuur op de oceaanbodem, waar hij een vreemd wezen tegenkomt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje haalt `de kriebel' uit de trui van een buurmeisje. Het is fijn dat het nu niet meer kriebelt, maar het is wel een beetje koud.
«
»
06:55 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
In het park houden Simon en Lou een mierenkolonie nauwlettend in de gaten.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Als Helpende Hand een podium voor de vriendjes neerzet, besluiten ze een toneelstuk op te voeren en Plom wordt de regisseur. En hij leert al snel hoe belangrijk het is om goed te leren luisteren.
«
»
07:15 Saïd & Anna
David helpt mee in de Repair Shop en repareert de föhn van mevrouw Groen. Saïd wil graag helpen, maar David vindt hem daar nog te klein voor. Beledigd bedenkt Saïd een plan om David een lesje te leren.
«
»
07:25 Samson en Marie
Marie is verliefd op de zanger Tony Trompetti. Samson kan Tony Trompetti niet uitstaan.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu hebben een ontmoeting met een echte sabeltandtijger. Aangezien het dier nog een baby is, kunnen de twee de schattigheid van de kleine kat niet weerstaan.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en zijn vrienden proberen Bollie, de allersnelste Zwam van het dorp, in te halen. Het lukt hen niet. Mush-Mush vindt dat Bollie zijn talent niet alleen voor bezorgingen moet gebruiken, maar ook voor super toffe stunts.
«
»
07:50 Lou
Lou wil heel graag 's avonds naar een rapconcert, maar dat mag niet van haar moeder. Ze heeft zelf genoeg te doen en kan niet gaan omdat ze een hoofdstuk van haar nieuwe roman moet afmaken.
«
»
08:00 Kids on the block
Soufiane beseft dat hij de enige jongen is in een huis vol vrouwen. Hij vraagt de andere jongens om hulp om de man in huis te zijn. Het ouderwetse advies uit Younes' boekje werkt niet.
«
»
08:15 Wannabe's
Mike heeft voor het eerst een date met Vicky en hij is erg onzeker. Daarom stuurt hij erop aan dat Video King een tutorial maakt over hoe je moet daten. Zo kan hij stiekem de kneepjes leren.
«
»
08:35 De Smurfen
Smurfin en haar Smurf-Fu studenten denken dat Baby Smurf hun goeroe is in Smurf-Fu.
«
»
08:50 De week van Karrewiet met VGT
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Als de lakei van Lodewijk XIV per ongeluk de pruik van de koning verplettert, haast hij zich naar de pruikenmakers: Molang en Piu Piu. De twee vrienden werken hard om een prachtige nieuwe pruik te maken.
«
»
09:05 Molang
Wanneer Molang en Piu Piu bessen gaan plukken, beleven ze onverwachts een ongelooflijk avontuur. Ze ontdekken hoe fruit plukken in de prehistorie een gevaarlijke onderneming kon zijn.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Één van de dragers van de spoorbrug is gebroken. Ziggy en Bunbury gaan op pad om hem te repareren. Amy mag mee, ook al vinden Ziggy en Bunbury haar eigenlijk nog te klein.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak. Hij noemt de slak Stanley en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
09:30 De Smurfen
Het is Halloween en Smurfin geeft Schrielsmurf een magische pompoen om van hem een echte griezel te maken.
«
»
09:40 De Smurfen
Niemand wil naar de vreselijke muziek van Muzieksmurf luisteren. Om hem te troosten geeft Grote Smurf hem een drankje waarmee hij zijn publiek tijdens een concert kan betoveren.
«
»
10:00 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah zijn in de Jade Grot, wat bewaakt wordt door een gigantische spin van Don Coleone.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar en Leah komen terug in Oscars dorp. Oscar wil Leah graag aan iedereen voorstellen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio gaat een nieuwe toverstaf bij de heks afleveren. Maar als hij zijn vriendjes tegenkomt loopt het anders dan gepland.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Een keer per jaar wordt er gevist naar de gouden vis. Degene die hem vangt, mag een wens doen.
«
»
10:45 Royals Next Door
De koninklijke familie is van plan naar het park te gaan voor een picknick, wat iedereen inspireert behalve Stella. Ze schaamt zich om gezien te worden met de familie, omdat vrienden vaak het park bezoeken.
«
»
10:55 Royals Next Door
Mevrouw Oh plant een feestje voor de tandartsen, maar niets gaat volgens plan. Stella heeft een briljant idee, en stemt ermee in om Mr Pepe uit te lenen om de taken van de butler over te nemen.
«
»
11:10 Lou
Rood alarm voor Lou en haar moeder: oma heeft aangekondigd dat ze op bezoek komt. En uitgerekend vandaag wil Emma eindelijk haar buurman benaderen.
«
»
11:25 Lou
Lou's oma is op bezoek en kookt ragout van kippenkop met ansjovis. Maar zowel Lou als haar moeder Emma hebben al een eetafspraak en hopen allebei op een romantische avond.
«
»
11:35 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
11:45 Dodo
Het is Joe Connolly's twaalfde verjaardag en hij kan niet wachten tot iedereen op school het weet.
«
»
11:55 Kapot gaan
Jean-Romy kiest de uitdaging en hij wil zien wie er het hardst kapot gaat van de pijn.
«
»
12:00 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya bereidt een show voor en ze wil het helemaal alleen doen als een grote meid. De kakkerlakken manipuleren de kat om zijn geliefde nichtje toch te helpen zodat hij de koelkast weerloos achterlaat.
«
»
12:10 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
12:50 Helden
De Helden houden een wedstrijdje om de grootste zeepbel te blazen, doen een waterparcours en bouwen een echte boomhut.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Australië. De 78-jarige boer Noël Osborne ligt met een gebroken heup in een weiland ver van zijn boerderij. Hij schreeuwt om hulp maar niemand hoort hem. Tot zijn geit Mandy komt aangesneld.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
De kakkerlakken zijn beledigd omdat ze niet mogen meedoen met Piya's spel. Ze besluiten wraak te nemen en verdraaien alle goede bedoelingen van Oggy om hem een slechte oom te laten lijken voor de kleine olifant.
«
»
13:40 Dodo
Iedereen op O'Malley lijkt de liefde te hebben gevonden, behalve Joe. Hij wil een vriendin.
«
»
13:50 Lou
Het is elk jaar hetzelfde: zodra het jaar ten einde loopt, is Lou's moeder onherkenbaar en valt ze voor de verleidingen van het consumeren voor Kerstmis. Lou heeft haar handen vol om haar moeder te ontmoedigen.
«
»
14:05 Royals Next Door
Als Stella klem komt te zitten tussen de ruziënde Mia en Freya moet ze al haar diplomatieke expertise inzetten om de ruzie op te lossen. Maar op dat moment vraagt ze zich af of er nog wel een ruzie moet worden opgelost.
«
»
14:20 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguïn
Oscar heeft plezier in het manoeuvreren met zijn uitvinding: de enorme, mechanische broek.
«
»
14:30 Prinsessia
De nieuwste interesse van prinses Madeliefje is schilderen, maar ze is er niet zo goed in.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Kasimir en Pinokkio hebben geen zin om hun wiskunde huiswerk te maken en schakelen hulp in.
«
»
14:55 Mega Mindy
Sam Meerlap doet alsof hij afval op een veilige manier behandelt, maar eigenlijk gooit hij het weg in het midden van het bos. Dat is illegaal, maar als hij betrapt wordt neemt hij Toby gevangen. Mega Mindy schiet te hulp.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn de leerlingen van Merlijn, en ze volgen al zijn bevelen op. Hij gaat het bos in en geeft ze tal van nieuwe taken, op één voorwaarde: ze mogen de toverstaf niet gebruiken.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie verzamelt kaartjes die in koekendozen zitten. Ze moet nog één kaartje hebben: De Gouden Ster. Samson wordt verplicht om heel de tijd koeken te eten, want Marie koopt massaal dozen om dat éne kaartje te vinden.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush durft geen hoge sprong het meer in te maken, dus gaat hij met Chep mee naar Moriel die volksverhalen verteld over Zwammetjes. Chep is sceptisch maar begint de verhalen te geloven als hij denkt te zien dat ze werken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz wil een grote filmregisseur worden en probeert een fantasiefilm te maken met Wezel in de hoofdrol. Magoo, die net een boek over mythologische wezens heeft gelezen, ziet zijn buurman aan voor een eenhoorn.
«
»
16:00 Imago
Zayn slaagt erin Azrohk uit zijn magische lamp te halen, maar dan grijpt Agoji de lamp.
«
»
16:25 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Nadat hij op Piya's familiefoto's stuit, ontdekt Oggy dat zijn nichtje een echte prinses is. De kat ontwikkelt onmiddellijk een klassencomplex en zal er alles aan doen om zijn huis om te toveren in een paleis van geborgen voorwerpen.
«
»
16:30 Rox
Als de dochter van de gouverneur ontvoerd wordt door een motorbende, komt team Rox in actie.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie week 3.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy denkt dat hij zijn nichtje een plezier doet door een vlinderhotel voor haar te maken, maar hij creëert een vreselijk misverstand: Piya denkt dat het een kakkerlakkengevangenis is doet alles om zijn plannen te verijdelen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Nidal bekijken de roodwitte celspin, een echte jager die door de menselijke huid kan bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
De meeste monsters worden plotseling geconfronteerd met de Nachtwacht, maar de gorgo gaat echter op zoek naar de helden. Ze is van plan de Nachtwacht uit te schakelen door hen in steen te veranderen.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno en Mo willen succesvolle, rijke rappers worden. Ze maken hun eigen raplied en nemen zelfs een videoclip op, maar het succes blijft uit. Pixie belooft hen tegen betaling te trainen zodat de twee echt coole rappers kunnen worden.
«
»
18:55 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Trix is het beu dat Mike de liftdeuren niet laat repareren. Om Mike te overtuigen van de ernst van de zaak, steekt Trix Olly met zijn hoofd vast tussen de liftdeuren. Maar daardoor komt Olly écht vast te zitten.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena en Max bedenken een unieke fusion dans, en Lena is er erg enthousiast over, totdat iemand voorkomt haar kans om op te treden verpest. Lena en Henri maken ruzie.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers