TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 Saving paradise
In het hart van de Kazachse bergen in Centraal-Azië herbergt het Kaindy-meer een verzonken bos. Het gebied is nu een nationaal park dat de fauna beschermt tegen jacht en ontwikkeling. Er was ook de succesvolle terugkeer van roofdieren.
«
»
18:15 Dinosaur Apocalypse With Sir David Attenborough
In het woeste gebied van North Dakota denkt een groep wetenschappers de fossielen te hebben gevonden van dieren die uitgestorven zijn als gevolg van de asteroïde die 66 miljoen jaar geleden de aarde trof.
«
»
19:05 Africa rising with Afua Hirsch
In Ethiopië volgt Afua het spoor van een trotse geschiedenis van drieduizend jaar die net zo belangrijk is als eender welke beschaving in het Westen. Het verhaal van Ethiopië is een van uitdagende onafhankelijkheid, van koningen en communisten.
«
»
19:55 Into The Congo With Ben Fogle
Ben bezoekt de hoofdstad Brazzaville en proeft lokale delicatessen op de markt. Hierna gaat hij op een slopende tweedaagse reis de wildernis in om een bijzondere stam te bezoeken: de Mbendjele.
«
»
20:45 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
21:20 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
22:00 Forensics: The Real CSI
Een groep gewapende overvallers steelt voor 300.000 pond aan goud uit een juwelierszaak in Birmingham. Forensisch onderzoeker Drew Birtles vindt maar geen aanwijzingen. Met behulp van technologie weet de Force Priorities Unit de auto's te traceren.
«
»
23:00 Who Is Ghislaine Maxwell?
Er wordt een licht geworpen op het contrast tussen de weelde en macht van Ghislaine Maxwell en haar partner Jeffrey Epstein in de hogere kringen in Amerika en de misdaden die ze achter gesloten deuren begingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers