TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:20 Saving paradise
In het hart van de Kazachse bergen in Centraal-Azië herbergt het Kaindy-meer een verzonken bos. Het gebied is nu een nationaal park dat de fauna beschermt tegen jacht en ontwikkeling. Er was ook de succesvolle terugkeer van roofdieren.
«
»
18:15 Dinosaur Apocalypse With Sir David Attenborough
In het woeste gebied van North Dakota denkt een groep wetenschappers de fossielen te hebben gevonden van dieren die uitgestorven zijn als gevolg van de asteroïde die 66 miljoen jaar geleden de aarde trof.
«
»
19:05 Africa rising with Afua Hirsch
In Ethiopië volgt Afua het spoor van een trotse geschiedenis van drieduizend jaar die net zo belangrijk is als eender welke beschaving in het Westen. Het verhaal van Ethiopië is een van uitdagende onafhankelijkheid, van koningen en communisten.
«
»
19:55 Into The Congo With Ben Fogle
Ben bezoekt de hoofdstad Brazzaville en proeft lokale delicatessen op de markt. Hierna gaat hij op een slopende tweedaagse reis de wildernis in om een bijzondere stam te bezoeken: de Mbendjele.
«
»
20:45 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
21:20 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
22:00 Forensics: The Real CSI
Een groep gewapende overvallers steelt voor 300.000 pond aan goud uit een juwelierszaak in Birmingham. Forensisch onderzoeker Drew Birtles vindt maar geen aanwijzingen. Met behulp van technologie weet de Force Priorities Unit de auto's te traceren.
«
»
23:00 Who Is Ghislaine Maxwell?
Er wordt een licht geworpen op het contrast tussen de weelde en macht van Ghislaine Maxwell en haar partner Jeffrey Epstein in de hogere kringen in Amerika en de misdaden die ze achter gesloten deuren begingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Tsunami' - Jan Verheyen (VRT 1)

De dag na de tsunami komt de hulpverlening stilaan op gang. Reisleiders Geert Alex Van Hoof en Joris Verboomen gaan op zoek naar hun vermiste collega's en klanten. In het compleet vernielde Sofitel in Khao Lak probeert de vijftienjarige Andreas hulp te vinden voor zijn zwaargewonde moeder. De eerste Vlaamse journalisten die in Phuket aankomen, worden geconfronteerd met de omvang van de ramp. In België verzamelt spoedarts Luc Beaucourt een team dat de Vlaamse slachtoffers moet bijstaan en repatriëren.

'Tsunami', om 21.25 uur op VRT 1.

Dossiers