TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Blackshore
Fia vermoedt dat rechercheur Furlong iets te maken heeft met de dood van Róisín Hurley.
«
»
03:40 Murder on the Blackpool Express
Detectiveschrijver David Van Der Clane leidt een touringcar met superfans langs beruchte locaties uit zijn boeken, maar als er doden beginnen te vallen wordt het al snel duidelijk dat de moordmysteries die de fans zo graag lezen werkelijkheid worden.
«
»
05:10 The Castaways
De zussen Lori en Erin zijn in Fiji voor de vakantie van hun leven. Maar na een ruzie tussen de zussen stapt alleen Lori op de vlucht terug naar hun resort en vervolgens komt het vliegtuig nooit aan.
«
»
06:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
06:45 Miss Scarlet and the Duke
Eliza wordt ingehuurd om een afpersingszaak te onderzoeken in de duistere wereld van de victoriaanse geneeskunde. En ze krijgt concurrentie van een nieuw detectivebureau. De eigenaar, Patrick Nash, wil haar inhuren of anders wegconcurreren.
«
»
07:35 Father Brown
Bunty is weer terug en ontdekt samen met Father Brown een duister geheim bij het plaatselijke opvoedingsgesticht voor meisjes.
«
»
08:20 Death in Paradise
Detective Richard Poole staat voor een raadsel met een schijnbare zelfmoord in een kliniek voor plastische chirurgie. Hij is vastbesloten om te bewijzen dat het slachtoffer vermoord is, maar kan daarvoor niet genoeg bewijs vinden.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Als Martin Wroath dood in zijn huis in Midsomer Worthy wordt aangetroffen, vermoedt Barnaby opzet. Hij is er namelijk niet van overtuigd dat Martin op een onnodig ingewikkelde manier zelfmoord heeft gepleegd met zijn eigen geweer.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Na een tweede moord in een plaatselijke kliniek waar Wroath patiënt was, vermoeden de inspecteurs dat er een verband bestaat tussen de twee moordenaars. Al snel daarna vinden de rechercheurs een overvloed aan haat, jaloezie en leugens.
«
»
10:55 The Mallorca Files
Terwijl Max en Miranda onderzoek doen naar een aantal diefstallen in het huis van een legendarische muziekproducent en reality-tv-ster, worden ze opeens hoofdrolspelers in een dodelijke show.
«
»
11:45 Dickensian
Een potentiële rivaal in Satis House is voor Compeyson reden tot bezorgdheid. Als een dronken grap gevaarlijk uitpakt, realiseert Arthur zich hoe ver Compeyson bereid is te gaan om zijn doel te bereiken.
«
»
12:10 Dickensian
Arthur is moed aan het verzamelen om Matthew Pocket in vertrouwen te nemen, voordat Compeyson zijn plan voortzet om Satis House van zijn rivaal af te pakken. Inspecteur Bucket krijgt Edward Barbary in het vizier.
«
»
12:40 Death in Paradise
De lokale gemeenschap wordt opgeschrikt door een moord als een spelletje bingo uit de hand loopt.
«
»
13:35 The Coroner
De bewoners van Lighthaven zijn geschokt wanneer een meisje uit de dood ontwaakt. Dat betekent dat iemand anders onder haar naam is begraven.
«
»
14:20 Grantchester
Leonard is ontdaan wanneer een bewoner van het opvanghuis dood wordt aangetroffen. De man had bij Will opgebiecht dat hij zelfmoordgedachten had. De vraag blijft of het zelfmoord of moord was.
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Naar aanleiding van een onderzoek naar een explosie infiltreert Murdoch in een anarchistische groepering die geleid wordt door activiste Emma Goldman.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Barnaby en Winter stuiten op een verbazingwekkende ontdekking wanneer ze een lichaam vinden dat bedolven is onder levende konijnen, wat op een duistere kant van de plaatselijke dierenbeurs wijst.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het romantische weekend van Humphrey en Martha wordt onderbroken door een moord. In het hotel waar ze overnachten, wordt de eigenaar in de ochtend na hun aankomst dood teruggevonden.
«
»
19:00 Death in Paradise
De voorzitter van een cricketclub wordt dood teruggevonden met een schotwond. Zijn lichaam werd op het terrein van de club gevonden. De verdenking valt al snel op zijn teamgenoten.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch vermoedt dat de gruwelijke moord op een handelaar in de haven gelinkt zou kunnen zijn aan de brutale aanval op inspecteur Brackenreid.
«
»
21:00 Father Brown
Flambeau is verbijsterd als hij zijn vader weer ontmoet, die een plan in gedachten heeft.
«
»
22:00 Scott & Bailey
Scott en Bailey doen onderzoek naar de vermissing van de echtgenoot van een oud-pornoster. De carrière van Bailey komt in gevaar als de hoofdinspecteur ontdekt dat zij vertrouwelijke informatie doorspeelde aan haar ex.
«
»
22:55 Silent Witness
Thomas onderzoekt het geval van John Sealy, een soldaat die stierf tijdens een militaire oefening. Het lijkt erop dat John aan een aneurysma stierf, maar wanneer Thomas iets vreemds in zijn systeem ontdekt, moet hij op zoek naar antwoorden.
«
»
00:00 DCI Banks
Als het lichaam van student Josh Tate in een ravijn wordt gevonden, blijkt uit het onderzoek naar zijn verwondingen dat hij een heel andere man is dan de door zijn huisgenoot Spencer beschreven rustige persoon.
«
»
00:50 DCI Banks
Morton doet er alles aan om de goedkeuring van Banks te heroveren en ontdekt dat Hexton de biologische vader is van de vermoorde student Josh.
«
»
01:40 Peaky Blinders
Tommy sluit een deal met Linda. De mol die zich onder de Shelby's bevindt, krijgt een nieuwe missie. Diana stemt toe om Tommy een gunst te verlenen, op één voorwaarde.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers