TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»
06:00 Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
De ochtendshow van Radio2. Peter Van de Veire en Margaux van de Regio maken je elke weekdag wakker, met veel humor, nieuws dat je niet mag missen en boeiende verhalen uit jouw buurt.
«
»
09:00 Radio2 op VRT 1: WinWin
Consumentenprogramma dat de hulp inschakelt van luisteraars en kijkers op zoek naar de ultieme tips voor de 'WinWin van de week'. Er wordt ook aangeklopt bij experten en wekelijks worden de ultieme tips gedeeld met iedereen.
«
»
10:00 radio2 op VRT 1: ann&daan
Een rechtstreekse blik op de Radio2-studio tijdens de ochtendshow van Ann Reymen en Daan Masset.
«
»
11:00 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
12:15 Dagelijkse kost
De zomer staat voor de deur. Jeroen luidt het weekend in met een heerlijk stukje koe op de grill. Daarbij serveert hij een koude, zuiderse saus tjokvol groene kruiden, frietjes met parmezaanse kaas over geraspt en een bonte tomatensla.
«
»
12:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz met lastige vragen over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. Het spel bestaat uit drie rondes en een finale.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Thuis
Eddy wordt verrast. Judith sluit een tijdperk af. Ilias krijgt de kans waar hij al zolang op wacht. Nora vindt dat Harry zijn verantwoordelijkheden niet moet ontlopen. Adil passeert op de wijngaard bij Waldek. Femke wordt verscheurd door gevoelens.
«
»
14:00 Clips
Clips.
«
»
14:10 Paul O'Grady: For the Love of Dogs
In Battersea, het opvangcentrum voor katten en honden, traint Paul O'Grady deze week een levendige beagle-puppy. Hij brengt wat tijd door met een bichon die een druk huishouden gewoon was.
«
»
14:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Roemenië neemt het op tegen Oekraïne in de Allianz Arena in München in groep E van de Europese kampioenschappen van 2024. Dit is de eerste competitieve krachtmeting tussen beide landen.
«
»
17:15 Sporza: UEFA EURO 2024
België speelt tegen Slowakije in Frankfurt am Main in Groep E van EURO 2024. Dit is de eerste competitieve wedstrijd tussen deze landen. Een vriendschappelijke ontmoeting eindigde in een 2-1 overwinning voor België.
«
»
20:15 VRT NWS Journaal 20:15u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
20:45 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EURO 2024
Oostenrijk neemt het in Düsseldorf op tegen Frankrijk in Groep D van EURO 2024. De landen troffen elkaar tweemaal eerder op een eindtoernooi. Oostenrijk won in 1934 op het WK en Frankrijk won in 1982, ook op het WK.
«
»
23:25 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
23:40 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
23:45 Sporza: UEFA Euro 2024 magazine
Magazine over het EK in Duitsland. Met een samenvatting van de vandaag gespeelde wedstrijden.
«
»
00:18 Eurodreams
Over de trekking van de lotto EuroDreams.
«
»
00:20 Niks te zien
Karl trekt met zanger Niels Destadsbader naar Californië. Ze ontdekken dat de klank van Hollywood fake is, nemen deel aan een baseballtraining voor blinden en slechtzienden, en ondervinden de kracht van de oorverdovende stilte.
«
»
01:10 Journaallus
Doorlopende herhalingen van het journaal in lusvorm tot de volgende ochtend.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers