TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Eleni en Julian worstelen emotioneel met het verlies van hun kind. Hoewel Leander er graag voor Eleni wil zijn, houdt hij zich in. Ondertussen maakt Eleni zich zorgen of ze nog wel kinderen kan krijgen.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 The Child in Time
Stephen Lewis, een succesvolle auteur van kinderboeken, wordt geconfronteerd met het ondenkbare wanneer zijn enige kind in een supermarkt verdwijnt. Stephen en zijn vrouw Julie worden al snel verscheurd door het verlies.
«
»
16:25 Schooled
Lainey is de nieuwe coach van de cheerleaders en ze wil met het team meedoen aan de fanatieke competities uit de jaren negentig. Mellor en zijn footballteam steken daar een stokje voor.
«
»
16:50 Las Vegas
Ed licht zijn baas niet in over zijn zoektocht naar de persoon die valse chips produceert. Danny's accountant suggereert dat hij het huis van zijn vader verkoopt.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Barney is ervan overtuigd dat Robin het proefdiner zal organiseren in de lasershootarena. Dit tot grote ergernis van Robin, die dit helemaal niet van plan is. Lily ergert zich aan Ted, die zich niet aan een belofte houdt.
«
»
18:15 Schooled
Lainey en CB zijn enthousiast over een studentenradiozender totdat een DJ roddels over ze gaat verspreiden. Mellor is beledigd, omdat Glascott de mascotte wil veranderen.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Leslie probeert goedkeuring te krijgen van de politiechef. Dave vertelt Leslie dat hij nog steeds van haar houdt. Andy probeert een themalied te maken voor de campagne.
«
»
19:15 The Simpsons
Marge wil Springfield een culturele stimulans geven, en haalt de stad over om geld bij te dragen aan een concertzaal. Het project blijkt echter geen succes en gaat failliet. Burns koopt het gebouw en verandert het in plaats daarvan in een gevangenis.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Een jonge erfgename wordt ontvoerd met als doel losgeld te bemachtigen, het team gaat snel naar haar op zoek. Verder maakt het team zich zorgen als Mumford aankondigt dat hij voor de vierde keer zal gaan trouwen.
«
»
20:35 Did You Hear About the Morgans?
Paul en Meryl Morgan staan op het punt om te scheiden als ze plots getuigen worden van een moord. Ze worden het nieuwe doelwit van de moordenaar en moeten onderduiken in een klein dorpje in Wyoming.
«
»
22:45 Flashdance
De 18-jarige Alex Owens heeft geen gemakkelijk leven. Ze droomt van een carrière als professionele danseres en na lang nadenken besluit ze haar kans te wagen op de dansacademie. Als dat fout gaat, vlucht ze in de armen van Nick, haar werkgever.
«
»
00:30 Las Vegas
Ed krijgt onverwacht bezoek van een mooie ex-collega, maar haar aanwezigheid is een gevaar voor iedereen. Een onschuldig spelletje tussen Delinda en Nessa ontaardt in een heuse strijd om de aandacht van een vrijgevige man.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers