TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Stolen by My Mother: The Kamiyah Mobley Story
Kamiyah Mobley werd in 1998 bij haar geboorte ontvoerd door een vrouw bij wie ze opgroeide in de overtuiging dat het haar moeder was. Kamiyah Mobley vertelt haar verhaal aan de bekroonde journalist Robin Roberts.
«
»
09:35 Killer at the Crime Scene
Een getalenteerde jonge skateboarder wordt in Liverpool voor de ogen van zijn familie doodgeschoten. Forensische experts ontdekken een verwijderd bericht op sociale media waarin de twee moordenaars hun daad aankondigen.
«
»
10:25 Snapped
De politie van een klein stadje in Pennsylvania reageert op een ooggetuigenverslag van een moord achter een kruidenierswinkel en ontdekt dat het slachtoffer geen onbekende is van de politie.
«
»
11:05 Cold Case Files
In juli 1970, na de brute moord op alleenstaande moeder Loretta Jones, blijft de vierjarige Heidi Jones alleen achter. Bijna 40 jaar later besluit Heidi deze cold case op te lossen en vraagt een oude schoolvriendin om hulp.
«
»
11:45 World's Most Evil Killers
Na de moord op Billy Bryan en Annie Castle ontsnapte Danville Neil dertig jaar lang aan justitie. Innovaties op forensisch gebied leidden uiteindelijk tot zijn veroordeling in 2020.
«
»
12:35 Jesse Stone: Death in Paradise
Jesse Stone is de sheriff in een klein stadje. Hij gaat op zoek naar dekmoordenaar van een tiener die op verdachte wijze om het leven kwam. Intussen worstelt hij met zijn eigen problemen.
«
»
14:05 Killer at the Crime Scene
Een getalenteerde jonge skateboarder wordt in Liverpool voor de ogen van zijn familie doodgeschoten. Forensische experts ontdekken een verwijderd bericht op sociale media waarin de twee moordenaars hun daad aankondigen.
«
»
14:55 Snapped
De politie van een klein stadje in Pennsylvania reageert op een ooggetuigenverslag van een moord achter een kruidenierswinkel en ontdekt dat het slachtoffer geen onbekende is van de politie.
«
»
15:40 The First 48
Een gulle man wordt vermoord in Atlanta en de detectives denken dat hij het slachtoffer is van zijn eigen goedheid. In Tulsa wordt een man neergeschoten bij wie onlangs was ingebroken.
«
»
16:25 The First 48
In Atlanta sterft een tiener als gevolg van een ruzie in de buurt. Een jonge vrouw verdwijnt in Tulsa en haar familie is bang dat ze is vermoord.
«
»
17:10 Britain's Deadliest Kids
Josh Taylor wordt vermoord door een vermeende vriend nadat een kleine ruzie vreselijk uit de hand loopt. Een avondje rondhangen met zijn vrienden en zus in het plaatselijke park eindigt in een tragedie.
«
»
18:00 Britain's Deadliest Kids
De achttienjarige moeder Samantha Madgin wordt op brute wijze doodgestoken tijdens een avondje uit. Haar moeder en vrienden vertellen de details over die gruwelijke nacht.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
De politie krijgt een telefoontje dat de 21-jarige studente Libby Squire vermist is. De politie van Humberside lanceert een van hun grootste zoektochten naar vermiste personen ooit. Dan wordt er een lichaam gevonden in een riviermonding.
«
»
19:45 Snapped
Een jonge moeder wordt geëxecuteerd en haar familie raakt ernstig gewond. Onderzoekers stuiten op angstaanjagende aanwijzingen die wijzen op een eerdere moord. Uiteindelijk komen ze de gestoorde moordenaars op het spoor.
«
»
20:30 Cold Case Files
Toen de 30-jarige moeder Lisa Gaudenzi zich niet meldde voor haar dienst in Virginia, gaf het leger haar op als vermist. Haar familie vermoedde meteen dat er iets mis was en begon aan een zoektocht van dertien jaar naar antwoorden.
«
»
21:15 World's Most Evil Killers
Nicholas Burton vermoordt Rachel McGrath in 1997 voordat hij een student ontvoert. Na een lang en complex proces krijgt de moordenaar drie keer levenslang als gevangenisstraf opgelegd.
«
»
22:05 Cold Case
Het team heropent een moordzaak uit 2005. Een jonge lokale politicus werd doodgeschoten tijdens een verkiezingscampagne. Nu is het moordwapen verschenen. Het onderzoek brengt de corrupte omgang van de lokale politiek aan het licht.
«
»
22:50 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken een moord op Halloween, wanneer ze naar het afgelegen huis van een bekende schrijver van vampierverhalen worden geroepen. Het lichaam van de jonge huishoudster hangt bloedeloos en met beten in haar nek, aan een lamp.
«
»
23:30 FBI
Nadat een jong meisje is ontvoerd, moet het team haar ouders helpen een schuld af te lossen bij een gevaarlijke bende in hun buurt. Maggie heeft moeite om zich op de zaak te concentreren, omdat haar zus Erin terugkomt van de afkickkliniek.
«
»
00:20 Unforgettable
Al en Carrie bevinden zich in de woning van de vermoorde effectenmakelaar Peter Forrest om daar onderzoek te verrichten. Een gaslek zorgt ervoor dat ze de woning moeten ontvluchten, voordat de boel explodeert.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers