TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Timmy tijd
Timmy en zijn klasgenootjes spelen treintje, maar Timmy is niet de enige die de leider wil zijn. Hij en Mittens trekken steeds indrukwekkender treinkostuums aan, in een poging hun klasgenoten voor zich te winnen.
«
»
05:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
05:41 Hoi Duggee
Het zit niet mee met Duggee en zijn wilde haar. De eekhoorns proberen om zijn haar wat fraaier te maken en hebben allerlei ideeŽn.
«
»
05:51 Raad eens hoeveel ik van je hou
Het begint te regenen en Hazeltje en Kleine Veldmuis vervelen zich. Volgens Grote Haas is er zelfs in de regen genoeg leuks te doen, als je maar een beetje je best doet en er wat van maakt. Hazeltje en zijn vrienden gaan op zoek naar iets leuks.
«
»
06:01 Jojo & Ouma
JoJo weet niet wat hij moet doen met de vreemde sokken in oma's wasmand. Dus oma stelt voor om een poppenkastvoorstelling te geven, net zoals ze deed met oma toen ze JoJo's leeftijd had.
«
»
06:12 Angelina Ballerina
Angelina, Marco en Vicky willen een verjaardagsverrassingsfeestje organiseren voor AJ, maar zijn vragen verpesten het bijna. Ze hebben ook een heel mooi verjaardagscadeau voor hem gekocht.
«
»
06:25 Tip de Muis
Tip gaat met zijn vriendjes piraatje spelen. Omdat ze ook het water in kunnen, moet hij van zijn moeder een zwemvest aan. Hij schaamt zich ervoor maar iedereen blijkt een zwemvest aan te hebben.
«
»
06:32 Charlie en Lola
Charlie mag pas naar zijn favoriete televisieprogramma kijken nadat hij en Lola enkele kleine klusjes voor hun ouders hebben gedaan. Lola is afgeleid en maakt van elk klusje een geweldig spel, maar Charlie vindt de spelletjes niet zo leuk.
«
»
06:43 No-No
No No wordt verkozen tot president en alles wat hij wil is dat er niets verandert.
«
»
06:50 VegesauriŽrs
Het is een bijzonder koude nacht in de Vegesaurusvallei. Het meer is dichtgevroren en Gingers staart zit onder de ijspegels.
«
»
06:55 Lief Monster
Lief Monster neemt een nieuwe step, maar mist zijn oude step eigenlijk al snel.
«
»
07:02 Kiri & Lou
Kiri en Lou spelen weer verstoppertje met hun vrienden en deze keer verzint Kiri een nieuwe verstopplek.
«
»
07:07 Pingu in de stad
Pingu en Pinga proberen hun speelgoedvliegtuig te repareren met wat lijm van de timmerman.
«
»
07:14 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
07:17 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
07:19 Brandweerman Sam
Wanneer Annie twee wilde zwijnen probeert te vervoeren, ontsnapt een van hen. Ze springt hem achterna in de rivier om hem tegen te houden, maar ze moeten allebei gered worden.
«
»
07:28 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied Bij Mij Thuis en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
07:32 Kindertijd
Dit keer wordt een kijkje genomen in Abby's leven. Zij neemt haar zus en nichtje mee naar gebarentaalles. Zij leren onder andere hoe ze emoties zoals boos en blij moeten uitbeelden.
«
»
07:40 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
07:44 Lucas de spin
Findley kijkt naar een programma over spinnen die vliegen eten, en denkt dat Lucas hem wil opeten.
«
»
07:50 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
07:53 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:11 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
08:14 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
08:17 Shaun het schaap
De boer besluit dat het tijd is om fit te worden en vraagt Bitzer om mee te doen. Bitzer is echter niet zo enthousiast en doet alles om niet te hoeven werken.
«
»
08:27 Maya de Bij
Maya wordt midden in de nacht gewekt door de marcherende mieren. Kolonel Paul legt haar uit dat ze dag en nacht werken. Maya haalt Paul over om met zijn mannen op vakantie te gaan. Maar dat is niet zo gemakkelijk voor de mieren.
«
»
08:39 Noddy, de detective
Het is chaos in Bikkelbouw omdat de verkeerspylonnen zijn verdwenen. Dus moet Noddy ze vinden.
«
»
08:51 Klumpies
De Klumpies organiseren een groot feest.
«
»
08:59 Pieter Konijn
Pieter, Lily en Benjamin hebben zoveel radijsjes gestolen dat ze niet weten hoe ze die thuis krijgen. Benjamin gaat de wagen van Lily halen. Hij moet snel terug zijn, maar Wipstaart houdt hem op.
«
»
09:11 Sesamstraat
De bekendste straat van Nederland! Pino, Ieniemienie, Purk en Tommie beleven nieuwe avonturen. Pino geeft huil-les.
«
»
09:26 Jojo & Ouma
JoJo, Ouma en Cynthia bouwen een insectenhotel in Cynthia's tuin en verwelkomen een aantal nieuwe bewoners. JoJo leert dat verschillende insecten worden aangetrokken door verschillende materialen in het insectenhotel.
«
»
09:37 Nelli en Nora
Er komt een nieuw gezin aan op de camping, hun dochter lijkt niet te willen praten. De omgeving praat des te meer, tot het meisje ook begint te praten. Maar ze is totaal onverstaanbaar.
«
»
09:44 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren met deze keer Bert en Ernie die de hoofdrol vertolken.
«
»
09:55 Tik Tak
Er is een brandweerwagen die uit een flipperkast komt rijden en een macro-wereld van Canada. Boekenjongen maakt een kachel met magie.
«
»
10:00 Maan en ik
Pepi Nana ontdekt een klein speelgoedkuipje dat zich in haar kleerkast verstopt.
«
»
10:22 Bumba Bravo Babilu
De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Babilu leert al spelenderwijs omgaan met situaties die voor de allerkleinsten heel herkenbaar zijn. Samen maken Bumba en Babilu veel plezier.
«
»
10:28 Nurdys
De olifant ontdekt de Taj Mahal, een prachtige tempel met een grote vijver, en springt in de vijver.
«
»
10:34 Timmy tijd
Timmy helpt de kinderen bij de ijzige speeltuin omdat ze maar blijven uitglijden.
«
»
10:39 Bing
Bing ontdekt een gat in zijn favoriete gele kaplaarzen, maar hij wil ze nog niet weggooien in de stinkende vuilnisbak. Met behulp van Flop bedenkt Bing een manier om zijn kaplaarzen te recyclen tot kleurrijke bloempotten.
«
»
10:46 Tom en de boterham met aardbeienjam en honing
Tom denkt aan niets en gaat naar de dokter. De dokter heeft een machine waarmee je in je eigen hoofd kunt kijken. Er valt veel te ontdekken voor Tom.
«
»
10:52 Hoi Duggee
Duggee is pannekoeken aan het maken, maar het clubhuis heeft geen honing meer. De bijen zullen hard aan het werk moeten.
«
»
10:59 De avonturen van Pim & Pom in het museum
Pim vindt het spannend om verstoppertje te spelen in het 'Korenveld met kraaien' van Vincent van Gogh. Maar Pom raakt in paniek als hij Pim niet kan vinden. Hij is dolblij als ze elkaar weer kopjes kunnen geven op het pad tussen het koren.
«
»
11:04 Woezel en Pip
Het onweert in de Tovertuin en iedereen vlucht voor de bliksem en donker. Woezel is niet bang.
«
»
11:09 Kiri & Lou
Kiri en Lou eten Sorry's bessen op, maar durven haar niet de waarheid te vertellen.
«
»
11:14 Peppa Pig
Peppa, George, papa en mama Big gaan naar een rolschaatsdisco. Al hun vrienden genieten mee. Mevrouw Gazelle heeft de leiding en ze draagt een schitterende disco-outfit. Belinda Beer en Erwin Eekhoorn verzorgen de muziek.
«
»
11:19 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat haar cavia's Ginger en Brian in de klas aan de kinderen zien. De kinderen vinden ze erg schattig. Mevrouw Gazelle gaat op vakantie en zoekt iemand om voor ze te zorgen. Peppa wil dolgraag uitgekozen worden.
«
»
11:24 Olly, het kleine witte busje
Olly en Stan willen graag superhelden zijn, dus ze verkleden zich en noemen zichzelf Wasgoed Man en het Wonder op Wielen. Alleen zijn er niet veel mensen die gered hoeven worden.
«
»
11:29 Nijntje & Vriendjes
Op school maken ze tekeningen om de klas te versieren. Ook buiten tekenen ze wat ze zien. Alle mooie tekeningen maken het nog leuker in de klas.
«
»
11:34 Lief Monster
Lief Monster krijgt een doos chocolaatjes. Hij vraagt zich af of hij die nou met zijn vriendjes moet delen, of niet.
«
»
11:40 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oscar zitten midden in een wolkentaalles als ze beseffen dat Hoo is verdwenen.
«
»
11:50 Charlie en Lola
Lola is heel blij wanneer haar vriendin Lotta met haar wil ruilen: Lola mag de nieuwe, zachte jas lenen in ruil voor haar handtas. En hoewel ze belooft om er heel voorzichtig mee te doen, lopen de dingen niet zoals Lola ze heeft bedacht.
«
»
12:02 Pop Papierstad
De vriendjes gaan op zoek naar een regenboog bij de waterval en Zip besluit een magisch momentenboek te maken van al het moois dat ze meemaken. Maar het is nog best lastig, leuke dingen doen ťn ze tegelijk tekenen.
«
»
12:13 Olivia
Moeder krijgt met William veel aandacht in de supermarkt. Wanneer Olivia dit ziet, weet ze het zeker. Ze wil zelf ook moeder worden. Haar baby's zijn kat Edwin en hond Perry, die ze vanaf nu Kleine Olivia en Kleine Olivia Twee noemt.
«
»
12:23 Masha en de Beer
PinguÔn, het zoontje van Beer, komt op bezoek. Beer is erg blij, maar helaas voor hem heeft PinguÔn veel meer aandacht voor Masha. Hij wil zelfs niet op de foto voor het familiealbum. Na een sneeuwballengevecht komt alles toch nog goed.
«
»
12:30 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
12:33 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
12:35 Calimero
Pieter geeft Priscilla een muziekdoos en zij geeft Calimero een vliegtuigje. De cadeaus raken echter zoek en iedereen beschuldigt elkaar. Calimero en Valerio gaan op zoek naar de daders.
«
»
12:46 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied Bij Mij Thuis en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
12:50 Kindertijd
Puck, Lieve en Stella zijn drie beste vriendinnen. Als ze later groot zijn, willen ze samen op een boerderij wonen met paarden. Ze tekenen hoe dit er dan ongeveer uit komt te zien.
«
»
12:58 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
13:01 Casper en Emma
Het is een bijzondere dag, omdat Casper een nachtje bij Emma blijft slapen. Haar opa neemt de kinderen mee in een bootje en ze gaan met hengels en klapstoelen vissen in een beek. Dan raakt Emma haar schoen kwijt, ze zoekt overal.
«
»
13:14 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
13:17 Bob de Bouwer
Bob en het team bouwen een wetenschappelijke testfaciliteit voor Mei Moon. Scoop begint te rommelen met de faciliteit en merkt op de een of andere manier dat hij met een straalmotor door de straten zoeft.
«
»
13:28 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
13:30 Zin in Zappelin
Ron voelt zich thuis in de zeppelin van Fenna, hoe zou dat komen? Fenna zingt het lied 'Bij Mij Thuis' en ze laat zien hoe je een huisje van ontbijtkoek maakt.
«
»
13:34 Splat & Seymour
Op de laatste schooldag mogen de kittens speelgoed mee naar school nemen. Als Cassandra (waar niemand mee wil spelen) Seymour ziet, verzint Splat snel een smoes: het is een muis met afstandsbediening, net als die in de racewagen van Cassandra.
«
»
13:45 De Smurfen nieuw
De Magische Boetiek haalt de bestellingen van Grote Smurf en Gargamel door elkaar. Zo ontvangt Gargamel de magische kruiden van Grote Smurf, terwijl Grote Smurf een aap krijgt.
«
»
13:57 Bollie & Billie
Bollie's ouders gaan een avondje uit. Dat betekent dat er een babysitter komt. Bollie vindt dat hij inmiddels geen babysitter meer nodig heeft, maar uiteindelijk blijkt deze babysitter toch wel leuk.
«
»
14:09 Zo is Joey!
Jeroen en Claire willen hun oude bank, Peppy genaamd, wegdoen. Maar Joey is het daar helemaal niet mee eens.
«
»
14:20 Agent Binky
Binky ziet een alien in een rups en een vlinder veranderen. Verrast door deze metamorfose, moet Binky PURST-agenten inschakelen sinds de vlinder het ruimtestation binnenkwam.
«
»
14:32 Machtige Mike
Mike vindt de ideale bloemen voor Iris, maar hij blijkt allergisch voor ze te zijn. Als de wasberen dit ontdekken, besluiten ze het in hun voordeel te gebruiken.
«
»
14:39 Interstellar Ella
Als ze het experiment van hun moeder kapot maken moeten Ella en Tilly op zoek naar nieuwe diamanten. Dat blijkt een erg gevaarlijke missie. Maar het lukt ze, en onderweg leren ze dat verschillende materialen verschillende smeltpunten hebben.
«
»
14:50 Moomin Vallei
Mevrouw Filifjonk is verdwenen en haar huis is een puinhoop. Moominmama wordt verdacht van moord en belandt in de cel. Samen met Moomintrol ontsnapt ze en verstopt zich in het bos. Moominpapa is vastbesloten samen met Snif het mysterie op te lossen.
«
»
15:12 Jungle Book
Ondanks een storm besluit Chuchip niet naar zijn vader te luisteren en alleen op pad te gaan.
«
»
15:24 Peter Pan
De Darlings tonen Peter een avonturenfilm en hij besluit een film te kijken met de Verloren Jongens. Er ontstaat chaos wanneer de personages uit de film uit het scherm vallen en Nooitgedachtland binnenkomen.
«
»
15:47 Kosmoo
Robbe, Ellis en Kosmoo ontdekken op het strand een gedumpte ton vol giftige afvalstoffen. Het vat blijkt van Bionicel te komen, het bedrijf waar Robbe's moeder werkt. Robbe en de rest gaan op onderzoek uit.
«
»
16:12 Lucas etc.
Lucas ontdekt de levensregels voor zijn nieuwe gezin, maar wanneer hij wordt beschuldigd van een misdaad die hij niet heeft begaan, besluit Lucas om dit te onderzoeken.
«
»
16:21 Peperbollen
Milan ontdekt toevallig dat er in een oud gebouw dat gerenoveerd gaat worden vleermuizen wonen en probeert ervoor te zorgen dat ze de vebouwing heelhuids doorstaan.
«
»
16:50 De Dodelijkste 60
In Oeganda gaat Steve op zoek naar de roofdieren die het nauwst verwant zijn aan de mens: de primaten. In het Nationaal park Virunga staat hij oog in oog met berggorilla's, op de savanne ontmoet hij bavianen en hij ziet chimpansees in het bos.
«
»
17:18 Zapp Kids Top 20
De Top 20 is samengesteld door kinderen die via de website hebben gestemd op hun favoriete muziek. Zapp Kids Top 20 danst met kinderen op een basisschool, ontvangt daar artiesten en praat over de actualiteit.
«
»
17:46 Alles flex
Ravi verschijnt op school met zijn been in het gips en krijgt tot zijn verbazing alle aandacht van de coole kids. Als het gips eraf mag overtuigt hij de arts het nog een paar dagen te laten zitten.
«
»
18:02 Checkpoint
Rachel voert filmstunts uit en er gaat iemand door naar de finale van Checkpoint Champion.
«
»
18:28 De Faker op vakantie
Stephanie van Eer, Marije Zuurveld en MoÔse Trustfull en Juvat Westendorp, Niek Roozen en Steven Kazŗn draaien op de camping een dag mee in een gezin om erachter te komen welk gezinslid is vervangen door een acteur.
«
»
18:44 Het Klokhuis
Dafne Holtland legt zingend uit wat het verschil is tussen de tussen de woorden 'mits' en 'tenzij'. Huh?! gaat het over discriminatie en Sosha gaat op zoek naar de eerste haring.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:27 Oogappels
Hansje wil niet naar school, nadat Milan een naaktfilmpje van haar online heeft gezet. Lieke en Chris springen voor haar in de bres. Tim heeft geldproblemen, Fabie nodigt Tarik uit om te komen eten en Danny wordt verliefd op Kim.
«
»
20:23 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
21:02 Makkelijk scoren
Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport.
«
»
21:42 Tiki Taka Touzani
Soufiane Touzani gaat langs bij Johan Bakayoko.
«
»
22:12 Secrets of Prince Andrew
Prins Andrew is in de jaren tachtig een oorlogsheld en hartendief. Na zijn vertrek bij de marine en het mislukken van zijn huwelijk, verslechtert zijn imago en hij raakt bevriend met Jeffrey Epstein.
«
»
23:46 Penoza
Carmen ontmoet haar oude vriendin Sandrina, die haar vertelt dat Hanneke in haar oude huis woont. Hanneke is blij dat ze Irwan mag ophalen bij de gevangenis, maar had niet gerekend op Berry, die Irwan hardhandig aan wat oude rekeningen herinnert.
«
»
01:19 Plakshot
Roel Maalderink bespreekt door middel van straatinterviews, sketches en parodieŽn de actualiteit en legt de absurditeit van de media bloot. En dat allemaal vanuit zijn eigen woonkamer. Met zijn broer.
«
»
01:58 Makkelijk scoren
Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers