TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:25 Live and Let Die
Geheim agent James Bond doet onderzoek naar de moorden op drie collega's terwijl hij zelf doelwit wordt, de roekeloze Mr. Big is het brein achter de aanslagen. In zijn jacht op de meestercrimineel wordt hij bijgestaan door de beeldschone Solitaire.
«
»
15:40 Walker, Texas Ranger
Tijdens een geheime ontmoeting met Alex en Walker wordt een rechter vermoord. De dader onthult dat zakenman D.L. Dade hem de opdracht gaf.
«
»
16:40 Stargate Atlantis
Het team stuit op een planeet waarvan aangenomen werd dat ze volledig was vernietigd door de Wraith.
«
»
17:35 Police Interceptors
Kev moet voet op gas zetten tijdens een wilde achtervolging. Zodra hij bij het voertuig is gestopt, ontkent de bestuurder dat hij degene was die reed. Duncan houdt een getroffen automobilist tegen en Nick heeft te maken met een ondersteunende man.
«
»
18:35 All New Traffic Cops
Het team komt in actie nadat informatie binnen is gekomen over vermoedelijke drugsdealers. Ze krijgen een tip over een man die drugs het land in zal smokkelen met de auto van een familielid.
«
»
19:30 Random Breath Test
Het dreigt een duur avondje tv-kijken te worden voor Daniel, die zich nog vlug naar de winkel repte om een aantal biertjes te halen. Eén probleem: hij had er thuis ook al een paar op.
«
»
20:00 De Familie Backeljau
Over het vaderschap is bij de Backeljaus het laatste woord nog niet gezegd. Wanneer Johnny en Marina de Duitse lotto winnen, krijgt Cois de kans om te bewijzen hoe handig hij is met kinderen. Dempsy blijkt ondertussen een wolk van een baby te zijn.
«
»
20:35 Sicario: Day of the Soldado
Een FBI-agent werkt samen met een agent wanneer de kartels terroristen langs de Amerikaanse grens beginnen te smokkelen. De oorlog escaleert wanneer Alejandro de dochter van een drugsbaas ontvoert.
«
»
22:45 MythBusters
Brian Louden en Jon Lung doen hun best om te onderzoeken of een volwassen mens door een gevederde vijand kan worden geveld en of het echt mogelijk is dat iemand een auto bestuurt vanaf de achterbank.
«
»
23:50 Road Wars
Hondengeleider Gareth krijgt het aan de stok met een fietser die een mes op zak blijkt te hebben.
«
»
00:45 Walker, Texas Ranger
Tijdens een geheime ontmoeting met Alex en Walker wordt een rechter vermoord. De dader onthult dat zakenman D.L. Dade hem de opdracht gaf.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers