TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Ambulance Australia
Armahn en Ash helpen een twintigjarige man die geraakt is door een busje tijdens een verkeersongeluk op een druk kruispunt. Het gevolg van de botsing is een gebroken been en wellicht ruggenmergletsel.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Urk!
Ook op het voormalige eiland Urk is er sprake van een tweede corona golf. Interieurstylist Teun kan hierdoor zijn nieuwe zaak niet groot en feestelijk openen. Desondanks moeten wel de handen uit de mouwen om alles op tijd ingericht te hebben.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Ik Vertrek
Voor haar werk heeft Birgitta het extreem druk. Gelukkig is haar man Ton de perfecte huisman en zorgt hij voor het huishouden en de kinderen. Toch mist Birgitta het gezinsleven en ze besluiten het roer om te gooien en vertrekken naar Spanje.
«
»
10:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 Urk!
Teun Föhn blijkt tot over zijn oren verliefd. Zijn vrienden Fred en Albert maken zich op voor de kennismaking met Teuns nieuwe vlam. Gerda vraagt haar tweelingzus Mathilde als ceremoniemeester en samen gaan ze op zoek naar een prinsessenjurk.
«
»
13:45 Ambulance Australia
Ambulancepersoneel Jeff en Tamara haasten zich naar een 92-jarige man die gevallen is en vast ligt onder zijn scootmobiel. Ze schieten een baby te hulp die moeilijk kan ademen en blauw aanloopt.
«
»
14:45 Urk!
Teun krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren. Hij vraagt de hulp van klusmaat Albert, maar die ziet de klus niet zitten. Terwijl Gerda en Klaas een financiële tegenvaller krijgen te verwerken, heeft tweelingzus Mathilde een blind date.
«
»
15:40 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Voor de laatste keer blikken we terug op twintig jaar 'Boer zkt Vrouw'. Nog één keer reist Dina heel Vlaanderen door om herinneringen op te halen bij enkele boeren van de afgelopen seizoenen.
«
»
17:10 My Kitchen Rules
Tijdens de allerlaatste ronde van Instant Restaurant zetten Claudean en Anthony hun beste beentje voor in hun poging om indruk te maken op Colin, Manu en de andere deelnemers.
«
»
18:35 Home and Away
Cash verhoort de afperser van Felicity, maar die eist een advocaat. Forensisch onderzoek heeft intussen uitgewezen dat Felicity mogelijks niet zijn enige slachtoffer was.
«
»
19:05 Blind getrouwd: Australië
Tijdens een nieuwe verbintenisceremonie lijken sommige stellen een stuk sterker te zijn, maar bij één koppel zijn de eerste barsten zichtbaar.
«
»
20:35 Alert: Missing Persons Unit
Het team start een onderzoek wanneer de aanvoerster van een burgerwacht ontvoerd wordt. Jason werkt intussen samen met Wayne om een autobomaanslag te onderzoeken.
«
»
21:30 9-1-1: Lone Star
Owen helpt Marjan verdedigen wanneer een losgeldrapport haar dwingt een moeilijke ethische beslissing te nemen. Grace raakt bevriend met een jongen die regelmatig de hulpdiensten belt, maar in echt gevaar lijkt te verkeren.
«
»
22:30 The Peacemaker
Een botsing tussen twee Russische treinen eist honderden levens. Volgens de media gaat het om een ongeval, maar daar is Julia Kelly het niet mee eens. Volgens haar is het ongeval een dekmantel voor de diefstal van kernkoppen.
«
»
00:50 Fatal Attraction
Een onverwachte ontmoeting heeft fatale gevolgen die het leven van de betrokkenen voor altijd verandert. Dan's lot is bezegeld, al weet hij dat nog niet.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers