TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 The Road
In een grimmige postapocalyptische wereld probeert een man samen met zijn zoontje de kust te bereiken. De reis is zwaar, er is bijna geen voedsel meer en ze kunnen alleen elkaar vertrouwen.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Klus en Smul willen indiaantje spelen en vragen aan Plop en Lui om mee te doen. Zij moeten de vaat nog doen. Als dat maar goed afloopt.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Kwebbel bereidt voor haar vriendjes kabouterpap. Omdat Smul altijd honger heeft, krijgt hij een extra groot bord. Klus vindt dat niet eerlijk.
«
»
06:10 Nils Holgersson
Het noorderlicht bereikt onze ganzen en ze vertellen over de vreemde dingen die dan kunnen plaatsvinden. Gorgo is ervan overtuigd dat één van de vleermuizen eigenlijk Akka is.
«
»
06:20 Nils Holgersson
Nils ontmoet een vleermuis die muziek maakt. De vleemuis neemt Nils mee naar een feestje, maar daar blijkt hij een deal te hebben gesloten met de Zwarte Elf.
«
»
06:35 Maya de Bij
Er zijn allemaal rare geluiden te horen in de bijenkorf en Willy is ervan overtuigd dat er een spook in de korf aanwezig is. Maya is dapper genoeg om op onderzoek uit te gaan en ze ontdekt dat het net iets anders zit.
«
»
06:45 K3 Kan Het!
Karen neemt Léah en Daliena mee met de limousine om een dagje te gaan shoppen. Josje pakt het rustiger aan en geniet van een heerlijke verwendag met Nova. En Kristel en Marie worden echte kunstenaars en laten zich gaan met verf.
«
»
07:05 Wakandy
Met veel moed en zelfvertrouwen gaat Andy Peelman opnieuw elke uitdaging aan die zijn pad kruist.
«
»
07:20 K3 Roller Disco club
Leer samen met Hanne, Marte en Klaasje quizzen, koken, zingen, rolschaatsen en nog veel meer in de vertrouwde Roller Disco, waar de meisjes alledrie werken en waar buurman Marcel nog wel eens voor problemen zorgt.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Een man schakelt de hulp in van Koen en Tineke wanneer er onverwachts een deurwaarder voor zijn deur staat. Ze ontdekken dat er sprake is van fraude. Robin en Femke worden opgeroepen want er zou een naakte man over straat lopen.
«
»
08:15 Lego Masters
De halve finale. De vier overgebleven teams moeten alles wat ze kunnen en hebben bijgeleerd de afgelopen afleveringen laten zien, want aan het eind van deze aflevering valt er nog één team af.
«
»
09:30 Nonkel Jef
In het dorp strijken twee Nederlandse toeristen neer. Ze zoeken een lapje grond om hun caravan neer te poten. Uiteindelijk belanden ze bij boer Leon, wiens eigendom aan het aardappelveld van Jef grenst. Vervolgens slaat de keuterboer in paniek.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Benidorm Bastards
De ouders van Hans Otten zijn nog eens op stap. Omdat hun zoon graag handtekeningen uitdeelt, gaan ze op zoek naar fans voor Hans. De twee Jean-Jacques' zijn intussen op zoek naar het station.
«
»
12:25 Altijd Prijs
Evi's ex-vriend en voormalig bokser Tommy komt uit de gevangenis en eist het geld terug dat hij Evi voor haar kapsalon leende. Wanneer Sandra hoort dat haar zus in de problemen zit, wil ze graag helpen.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:45 Design Secrets
Enkele designers nemen ons mee naar mooie projecten in binnen- en buitenland, evenementen en netwerkborrels. Ze vertellen over hun passie en inspireren de kijkers met de laatste trends.
«
»
14:20 Aspe
Van In krijgt journaliste Saartje Maes over de vloer. Niet alleen in het onderzoek naar de sekte zorgt Saartje voor verwarring, maar ook bij de hoogzwangere Hannelore is haar slanke verschijning een doorn in het oog.
«
»
16:15 Lifestyle & Wonen
Iedere week wordt er gekeken naar inspiratie voor het interieur. De presentatrices gaan op bezoek bij bedrijven door heel België om leuke, handige, mooie en interessante producten en diensten uit te lichten. Er is voor ieder wat wils.
«
»
17:00 Helden van hier: Door het vuur
Vlaamse documentaireserie over de Gentse brandweer. Zij worden gevolgd in hun dagelijks leven. Verschillende soorten interventies komen aan bod, van branden en verkeersongevallen tot trainingssessies en schoolbezoeken.
«
»
18:15 SOS Piet XL
Piet gaat op bezoek bij Rudy. Hij wil asperges in botersaus maken, maar zijn botersaus maakt Rudy en zijn gezin letterlijk ziek. Vastgoedexperte Béa Vandendael helpt mensen in 'Huis Gemaakt', maar in haar eigen keuken kan zij wat hulp gebruiken.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
19:55 Boer zkt Vrouw
In Gierle wordt Niels wakker met drie vrouwen in huis, maar aan de ontbijttafel wordt weinig gezegd. De drie uitverkorenen van Robbe vertrekken naar het prachtige Zweden, waar Robbe hen meteen aan het werk zet.
«
»
21:10 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel krijgen tijdens hun zoektocht naar verborgen parels hulp van huizenspecialisten Bart Appeltans en Béa Vandendael. Samen steken ze de grens over en trekken ze naar de indrukwekkend grote rommelmarkt van Maroilles in Noord-Frankrijk.
«
»
22:25 Sergio Over De Grens
Madeira is het perfecte toevluchtsoord voor Dina Tersago en Sergio om de stress te ontvluchten.
«
»
23:35 Blind Gesprongen
Martyna, een hardwerkende poetsvrouw uit Polen, en Audric, een jongeman met een visuele beperking, krijgen het nieuws dat ze geselecteerd zijn. Ze worden voorgesteld aan de experts, die meteen aan de slag gaan.
«
»
00:50 Telefacts
Vijf maart is Super Tuesday, een belangrijke dag in de Amerikaanse voorverkiezingen. Vele subculturen proberen verdeeldheid te zaaien, die de democratie zouden kunnen ondermijnen. De FBI denkt dat het hiphop duo Insane Clown Posse zo'n groepering is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers