TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Joe
Muziekprogramma.
«
»
14:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:25 Joe
Muziekprogramma.
«
»
15:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
16:30 The Golden Girls
Rose plaatst een contactadvertentie en is teleurgesteld als ze niet direct een reactie krijgt. Dat zet Blanche en Dorothy ertoe te reageren onder naam Isaac Newton.
«
»
17:00 SOS Piet
Piet Huysentruyt rijdt naar Maarkedal om Sonja te leren hoe scampi's in roze roomsaus bereidt worden. Ze heeft het gerecht zelf al enkele keren geprobeerd te maken, maar de scampi's kleven aan de pan, en de saus is te dik en te plakkerig.
«
»
17:35 SOS Piet
Peter heeft zijn biefstuk graag rare gebakken, maar het wil nog niet echt lukken. De mosselen van Marcella hebben een bleek korstje, en smelten weg in de friteuse. Piet maakt pannenkoeken voor mensen met een allergie.
«
»
18:05 SOS Piet
Na twee dagen is de preisoep van Mireille zuur van smaak. Ze wil dit probleem in de toekomst vermijden, maar weet niet hoe. Tom wil zijn vrienden van de judoclub verwennen met sushi. Jos is niet te spreken over zijn chocolade medailles.
«
»
18:40 SOS Piet
Wanneer het maanden duurt voordat zuurkool zuur wordt en tot overmaat van ramp in een stinkende, beschimmelde pap is veranderd, is er iets goed misgegaan. Benny's appelgebak drijft in het vocht, en de room is niet te eten.
«
»
19:15 SOS Piet
Micheline is niet te spreken over haar ovenschotel van forel met groenten. Christophe heeft hulp nodig bij de bereiding van lookbroodjes. In de keuken van Hilde zorgt de flan Brésilienne voor frustratie.
«
»
19:50 Ons Geluk
Cogels vindt dat Rene als kunstenaar achteruit gaat, ondanks zijn nieuwe, romantische naaktportretten van Elvire. Rene zit vol twijfels maar houdt vol dat hij nu als man, vader en artiest gelukkig is.
«
»
21:05 Ons Geluk
Rene en Leontine staan machteloos wanneer ze merken dat hun dochtertje Liesje hoge koorts heeft en klaagt over buikpijn. Floren wordt er bij geroepen, maar die neemt zijn plicht als dokter niet ernstig en lijkt eerder wraak te willen nemen op Rene.
«
»
22:20 Baantjer
De Cock vermoedt dat de brand, waarin een tennisster is omgekomen, met opzet gesticht was.
«
»
23:15 Baantjer
De Cock en Vledder staan voor een raadsel wanneer een priester dood wordt aangetroffen.
«
»
00:10 The Golden Girls
De meiden plannen de kerst met hun familie door te brengen, maar door een reeks vreemde gebeurtenissen brengen ze die met elkaar door in Miami.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: De MUG' (VTM)

Bart en Peter snellen naar een werfongeval in de haven, waar vaak ernstige ongelukken plaatsvinden. De unieke locatie van het Cadix-ziekenhuis brengt pathologieën met zich mee die je in geen enkel ander ziekenhuis tegenkomt. Het eerste oudjaar op Cadix zorgt voor een opgewekte sfeer op de spoeddienst, maar die slaat al snel om wanneer een jongeman binnenkomt die vuurwerk in zijn gezicht heeft laten ontploffen.


'Helden van hier: De MUG', om 21.15 uur op VTM.

Dossiers