TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Verken een ballenlabyrint, dierendisco en kijk hoe Boekenjongen een heteluchtballon maakt.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Tee besluit Mo te helpen met het maken van een cake, maar het wordt rommelig als hij cake op zijn gezicht krijgt. Hij krijgt andere ideeŽn over Mo's gezichtsdoekje.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is kwaad omdat hij niet goed kan voetballen wanneer het waait. Kaatje probeert hem op te vrolijken, maar dat lukt niet goed. Tot kameraadjes Jade en Hanne tonen dat je heerlijk kunt vliegeren op het strand wanneer er veel wind staat.
«
»
06:25 Ollie
Ollie en Charles organiseren steeds mooiere feestjes voor Mabels verjaardag, maar ze verliezen daarbij wel de jarige zelf uit het oog.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier zoekt zijn poes. Hij is nergens te bekennen. Verdrietig maakt Meneer Papier posters van zijn kat en verspreidt die in de wijde omgeving. Heel ver van huis, vanuit een hoge boom, hoort hij plots gemiauw. Het is Poes.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Nico legt Mika uit dat een beer nergens bang voor hoeft te zijn. Wanneer ze echter de hik krijgen na het eten van te veel bosbessen, ontdekt Nico dat angst soms ook zijn nut heeft.
«
»
06:40 Vos en Haas
Kitty gaat op vakantie. Fox droomt er ook van om ergens heen te gaan en organiseert daarom vakanties voor zichzelf en de Bunny, en betrekt tegelijkertijd Kie?ka en Gutek bij zijn vakantieplannen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Ferdinand spelen in de tuin. Simon wil Ferdinand voor de gek houden met een slijmerige slak. Geschrokken gooit Ferdinand de slak per ongeluk in een oude holle boom.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
Op een rustige dag mag Casper een klant in de winkel helpen. Casper vindt het geen moeilijk werk maar de winkeleigenaar legt hem uit wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een winkel.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie hebben verse granalen. De burgemeester gaat een wedstrijdje aan met Marie. Wie het snelste tien garnalen kan pellen, wint. De verliezer doet de vaat. Maar de burgemeester is tijdens de wedstrijd wel heel erg snel...
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Grizzy & the Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
«
»
07:40 Lou
Het is elke Halloween hetzelfde: als Lou thuiskomt, is de flat versierd met pompoenen en vleermuizen en haar moeder Emma verstopt zich achter de bank om haar bang te maken. Lou krijgt hier alleen maar een vermoeide glimlach van.
«
»
07:55 Wannabe's
Shoana wil een onvergetelijke fandag organiseren. Met nůg meer activiteiten dan op de fandag van haar rivale Totally Tina. De planning zit propvol en Shoana kan alle hulp van haar vrienden gebruiken.
«
»
08:10 De Hoppers
Er gebeuren 's nachts rare dingen in het Hopper-huis. Arno en Geert zijn ervan overtuigd dat het een spook is. Ze zijn superbang, maar willen toch proberen om het spook weg te jagen.
«
»
08:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
08:50 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
09:15 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
09:40 Meisjes
Compilatie van videofragmenten van de webreeks 'Meisjes' die gedurende de week op de online platformen van Ketnet te zien waren. De reeks volgt hartsvriendinnen Luna, Amťlie, Cleo en Fleur. Ze steunen elkaar door dik en dun, op school en daarbuiten.
«
»
10:00 12 is veel
Losbol Leroy woont in Antwerpen. De ene week bij zijn papa, de andere week bij zijn mama. Leroy's afscheid van de lagere school valt hem zwaar, maar in de zomer zal hij zeker zijn gedachten kunnen verzetten. 'Breaken' is namelijk zijn grote passie.
«
»
10:15 Heldentoeren: compilatie
Deze week trekken de Helden naar Koksijde om er samen met de kinderen te bouwen aan een maxi-golf!
«
»
10:50 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
«
»
11:00 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
11:10 De Faker
Op het eerste gezicht lijkt het een doodgewoon gezin, maar er klopt iets niet. Eťn iemand hoort er eigenlijk niet thuis en doet maar alsof. Lukt het Thomas om de faker te ontmaskeren in de familie Daese uit Ramskapelle (Heist)?
«
»
11:30 Galactic Agency
Tijdens het knutselen maakt K vlekken op zijn enige T-shirt. Zed vindt dat hij een nieuwe nodig heeft. Op naar Carla Girlfriend. De modeontwerpster maakt van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe machine op hem te testen.
«
»
11:40 Galactic Agency
The Galactic Agency krijgt de prijs voor beste klusjesman van het jaar. Maar tijdens de ceremonie kaapt Dany de prijs en rijdt per ongeluk Kriss Tens assistente omver, terwijl ze de show steelt van Stacy en Lindsay.
«
»
11:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
12:05 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Drie skaters dwalen door de stad, op zoek naar een plek om te skaten. Overal krijgen ze het deksel op de neus. Uiteindelijk gaan ze zelf op het stadhuis hun rechten opeisen. Daar is veel lef voor nodig.
«
»
12:30 GameKeepers
Mats en Sari krijgen een bijzondere opdracht. Ze moeten zelf als inbrekers aan de slag en een kluis kraken om het spel te kunnen winnen. Het huis dat ze moeten infiltreren wordt echter bewaakt.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Onze natuur
Het water wordt van bron tot monding aan de kust gevolgd. Een kijkje naar hoe de bevers met hun burcht de stroom vertragen, hoe de piepkleine watervlo door het water danst, en hoe zorgzaam de stekelbaarsvader is.
«
»
13:30 Rico, Oscar en de gestolen steen
Samen met de getalenteerde Oskar gaat de `diepbegaafde' Rico op jacht naar misdadigers. Maar dan verdwijnt Oskar plotseling en moet Rico hem zien te redden.
«
»
14:55 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings zijn allemaal verkouden, dus besluit Grizzy ze te genezen.
«
»
15:00 Mega Mindy
Er wordt een stemming gehouden in het dorp voor de realisatie van een parkeertoren. Toby moet helpen de stemming te organiseren, maar Mieke is wantrouwig en gaat zelf op onderzoek uit.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Florentine mag eindelijk eens een artikel schrijven voor de krant van haar zwemclub. Ze zal Samson en Marie interviewen. Ze is echter niet blij wanneer het duo alleen maar over de alledaagse dingen praten.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Anglaigus komt met een ingenieus romaniseringsplan: vervang de Luteciaanse winkels door Romeinse thuisbezorgingen. Idefix moet een einde maken aan deze Romeinse overheersing in de samenleving.
«
»
15:45 De Smurfen
Lolsmurf heeft een nieuwe mop bedacht die Moppersmurf aan het lachen moet krijgen.
«
»
16:00 Lou
Lou is er zeker van dat ze de sprookjesprins heeft gevonden die perfect bij haar moeder past. De slimme, knappe Alexander solliciteert naar de vrijgekomen huurwoning naast haar. Lou wil dat hij het contract binnenhaalt.
«
»
16:15 Dodo
Wanneer Steve Malek een voetbalkaart steelt, besluit Joe dat Steve zijn nieuwe beste vriend wordt.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een pakje kauwgom die je adem letterlijk bevriest. Een knal van iemand die zo'n kauwgompje eet kan alles in de omgeving bevriezen.
«
»
16:35 Rox
De gebroeders Raas ontsnappen uit de gevangenis, het team moet in actie komen om ze weer op te pakken. Xavier heeft een list en gaat undercover als gevangene om zo te ontdekken wat het plan van de broers is.
«
»
17:00 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings voegen wat citroensap toe aan Grizzy's chocolade.
«
»
17:10 Nachtwacht
Keelin valt ten prooi aan de charmes van de Stanislem, een levensgevaarlijk wezen dat zich aanpast aan de wensen en verlangens van zijn prooi.
«
»
17:35 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
17:50 Kapot gaan
Het is de beurt aan Gloria die te weten wil komen wie er het hardst kapot gaat van de schaamte. Er wordt gekeken wie zich het snelste schaamt: Maksim, Jean-Romy of Gloria.
«
»
18:00 Ket & Doc
Elke dag geniet Leonie van het leven op de boerderij van haar ouders. Zorgen voor de varkens, in het hooi liggen met haar grote zussen, spelen met de kat Skeetje, Leonie vindt het allemaal even fijn.
«
»
18:15 De week van Karrewiet
Weekoverzicht van dit infomagazine voor de jeugd met het belangrijkste nieuws.
«
»
18:30 Wannabe's
Olly heeft Saids laptop stukgemaakt en Mike kan geen nieuwe betalen. Niet erg, sust Mike. Hij vindt dat Said maar eens een video moet maken over een spelletje die gespeeld kan worden zonder computer.
«
»
18:45 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:05 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een duikboot. In een prachtige onderwaterwereld moeten ze op zoek naar een schat. De opdracht van het spel luidt "Vind de verloren parels en geef ze terug aan de zee".
«
»
19:30 Kingsize Live
Knetterende live ochtendshow met geschifte spelletjes, bekende gasten, leuke babbels, muziek en natuurlijk een bende enthousiaste Ketnetters.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:40 Sportweekend met VGT
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal, oftewel VGT.
«
»
21:15 Juliet
De gruwelijke moord op het tienermeisje Amber blijft het kuststadje diep beroeren. Juliet stort zich volledig op het onderzoek naar de moordenaar, maar verwaarloost daarbij haar rouwende tienernichtje.
«
»
22:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers