TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:00 XXX
Xander Cage is een atleet in extreme sporten die voor de NSA infiltreert in een groep internationale criminelen die de wereld wil veroveren en heeft al zijn buitengewone vaardigheden nodig om dat te voorkomen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Help, Mijn Man Is Klusser
De droomboerderij van Anneke en haar gezin is tot nu toe een grote nachtmerrie. Ondanks verschillende hartaanvallen neemt haar man, Ton, te veel hooi op zijn vork. Tot hun schrik stuiten de klussers tijdens hun bezoek op andere, ongewenste bewoners.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Voetbalmagazine in het kader van de UEFA Champions League.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Kitchen Nightmares
Gordon gaat langs bij Max's Bar and Grill in Long Branch, New Jersey. Eigenares Jennifer Maybaum heeft voor ruim 1 miljoen dollar aan schulden en wil graag orde op zaken stellen.
«
»
13:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar deze namiddag de wedstrijden uit de derde ronde (best of 11 legs) op het programma staan.
«
»
17:05 Benidorm Bastards
Johan gooit hoge ogen met zijn elektrische rolstoel: zijn gele, gepimpte versie valt duidelijk op. En ook Gaston valt op bij de jeugd, hij heeft zijn elektrische rolstoel kunstjes geleerd.
«
»
17:25 Het echte leven in de ZOO
Bij de zwartvoetpinguïns moet baby Yoda zijn plaats vinden in de kolonie. De andere pinguïns zijn benieuwd naar de jongeling en dat kan best intimiderend zijn. Ook babybruinkopslingeraap Yolande wordt steeds zelfstandiger.
«
»
18:00 Regi Gaat Trouwen
Na het jawoord te hebben gegeven, vertrekken Regi en Kristel op huwelijksreis door Zuid-Afrika.
«
»
19:00 Darts
Verslag van de Blåkläder Belgian Darts Open, waar vanavond de kwartfinales (best of 11 legs), halve finales (best of 13 legs) en finale (best of 15 legs) op het programma staan.
«
»
23:00 De nachtbrigade
Serie over de nachtploeg van Gloucestershire Constabulary en hun strijd tegen criminaliteit. De agenten krijgen te maken met incidenten met meer drank, drugs en geweld dan overdag.
«
»
23:55 Hoarders
Het hamstergedrag zou tot de financiële ondergang van een man en zijn vriendin kunnen leiden. De bezorgde buren van een vrouw bellen de kinderbescherming wanneer ze denken dat de staat van haar eigendom een bedreiging vormt voor haar kleinzoon.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers