TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 A.P. Bio
Jack is woedend als hij ontdekt dat de A.P. Bio-studenten zijn geliefde Harvard-pen hebben gestolen nadat hij hen had gevraagd die niet aan te raken, en directeur Durbin en Helen falen herhaaldelijk bij de inspecties van de hoofdinspecteur.
«
»
01:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 The Bold Type
De trouwdag van Sutton en Richard is aangebroken en Sutton staat voor een grote beslissing. Jane probeert het te vieren met haar vrienden terwijl ze worstelt om recente ontdekkingen te verwerken.
«
»
12:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
15:15 V.C. Andrews' Hidden Jewel
Wanneer Pearls jongere broer doodziek wordt, reist ze terug naar de bayou om Ruby te vinden en de mysterieuze geheimen van haar verleden te ontdekken.
«
»
16:55 The Big Bang Theory
Sheldon nodigt een gerespecteerde, vrouwelijke wetenschapper uit in het appartement. Zij is echter voornamelijk geïnteresseerd in Leonard.
«
»
17:25 The Big Bang Theory
Een terugblik naar het moment dat Sheldon en Leonard elkaar zeven jaar geleden ontmoette, hun vriendschap blijkt een onverwachts begin te hebben.
«
»
17:50 The Big Bang Theory
Raj en Howard registreren Sheldon voor een online datingsite en vinden de perfecte vrouw voor hem. Ondertussen verleidt Penny Leonard in een dronken bui, hier kan ze alleen maar spijt van krijgen.
«
»
18:15 The Big Bang Theory
Sheldon gaat op date met een vrouw waar hij al vier maanden mee aan het sms'en is, Penny gaat met hem mee. Ondertussen vindt Howard een nieuwe bestemming voor zijn robotarm.
«
»
18:45 The Big Bang Theory
Sheldon realiseert zich dat hij niet lang genoeg zal leven om zijn bewustzijn te laten doen voortbestaan in het lichaam van een robot. Ondertussen ontmoeten de vrienden de oprichter van Apple, Steve Wozniak.
«
»
19:10 The Big Bang Theory
Na zijn breuk met Amy is Sheldon op zoek naar alternatieven voor menselijk kameraadschap. Echter lijkt hij hier al snel in door te draven, de vrienden maken zich zorgen.
«
»
19:35 The Big Bang Theory
Howard vraagt Penny's hulp bij het terugwinnen van Bernadette, hij zal echter eerst een gênant geheim moeten vertellen. Intussen hebben Raj en Sheldon ruzie op werk.
«
»
20:00 The Big Bang Theory
Leonard realiseert zich dat hij de enige is zonder vriendin in de vriendengroep, dit baart hem zorgen. Ondertussen is Sheldon bang om Amy's moeder te ontmoeten.
«
»
20:30 Million Dollar Baby
Een brommige oud-boxer is vervreemd geraakt van zijn eigen dochter. Hij besluit een jonge vrouw als boxer to trainen, alhoewel hij dit met enige tegenzin doet. Ze blijkt zeer getalenteerd te zijn.
«
»
22:55 Nomadland
Een vrouw van in de zestig begint aan een reis door het Amerikaanse Westen en leeft als een moderne nomade in een bestelwagen nadat ze alles heeft verloren tijdens de Grote Recessie.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers