TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Station 19
Nieuwe recruut Ben Warren moet wennen aan het feit dat noodgevallen bij de brandweer anders zijn dan in het ziekenhuis. De gebeurtenissen bij een brand in een appartement zorgen voor onzekerheid over het leiderschap van de eenheid.
«
»
02:30 Station 19
Een auto-ongeluk op een landelijke weg brengt niet alleen de slachtoffers, maar ook de brandweerlieden in gevaar. Andy en Jack proberen met elkaar samen te werken.
«
»
03:15 The Equalizer
Een weduwe is ervan overtuigt dat haar man haar probeert te vermoorden ondanks dat hij reeds overleden is. McCall gaat samen met haar team aan de slag om erachter te komen wat er gaande is.
«
»
03:55 The Equalizer
Het team doet onderzoek naar een motorclub die hen om hulp heeft gevraagd als een lid van hen naar de gevangenis wordt gestuurd voor het bezitten van illegale wapens. Delilahs vader brengt haar in een lastige positie.
«
»
04:35 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:20 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 Storage Wars
Kopers komen naar Stanton, een stad die zowel residentieel, commercieel als industrieel is. Aangezien dit een kleine stad is, verwacht Jarrod niet dat hij de jackpot zal winnen. Darrell en Brandon moeten hun winkelrekken vullen.
«
»
06:20 Storage Wars
De kopers reizen af naar Moreno Valley in Californië, waar Darrell volgens de regels probeert te spelen. Rene en Casey zijn in de wolken na aankoop van de perfecte voorraad voor hun winkel. Jarrod vindt eindelijk een zogenaamd echte Rolex.
«
»
06:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:55 Last Man Standing
Vanessa raakt stiekem geobsedeerd door Jens nieuwe computerspel. Mike probeert Kyle over te halen om voor promotie te gaan op de HR-afdeling. Ondertussen krijgt Paul het aanbod om zich fulltime bij het ministerie aan te sluiten.
«
»
06:57 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:15 Last Man Standing
Mike probeert te bedenken wat hij Vanessa cadeau moet geven voor haar werkjubileum. Kristin en Mandy proberen ondertussen onder de HR oriëntatie uit te komen van Kyle bij Outdoor Man.
«
»
07:45 Last Man Standing
Mike probeert de gevoelens van Vanessa te sparen wanneer ze 's nachts snurkt. Ondertussen gaat Mandy wel heel ver in het voorbereiden voor de komst van Kristin en Ryans nieuwe baby.
«
»
08:10 Last Man Standing
Mike zit ingesneeuwd in de hut en vraagt Mandy om Vanessa te helpen met de bruiloft van Ed en Bonnie. Vanessa heeft ondertussen een geheim ontdekt dat de bruiloft mogelijk zou kunnen verpesten.
«
»
08:40 Last Man Standing
Mike en Vanessa proberen Jen te beïnvloeden bij haar keuze voor haar carrière. Ed en Chuck ontdekken dat Kristin haar zwangerschap gebruikt in haar voordeel bij de klanten van Outdoor Man.
«
»
09:10 American Pickers
Mike en Frank vinden een enorm pakhuis in Chicago vol met afgedankte schatten, waaronder enkele sportmemorabilia van supersterren die erg waardevol lijken te zijn.
«
»
10:05 American Pickers
Mike en Frank ontdekken speelgoedauto's die net zo waardevol blijken te zijn als de echte auto's. Even later stuiten ze op een groep gemodificeerde motors met een bijzonder achtergrondverhaal.
«
»
11:00 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
12:00 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
12:55 American Pickers
Het team gaat op zoek naar objecten voor Mike Wolfe, iets waar hij echt over kan huilen.
«
»
13:50 Station 19
Travis en Theo lopen gevaar wanneer ze reageren op een noodgeval in een spookhuis. Ben blijft vechten voor baby Pru. Vic stelt zich open voor Andy, terwijl Station 19 zich opmaakt om patiënten te verwelkomen in de Dean Miller Memorial Clinic.
«
»
14:40 Station 19
Het team schiet een man te hulp die zichzelf in brand steekt. Theo bewijst zijn trouw aan Vic, terwijl Sullivan advies vraagt aan dr. Webber. Travis realiseert zich iets over zijn liefdesleven.
«
»
15:35 Station 19
Het is de openingsdag van de Dean Miller Memorial Clinic. Sullivan geeft Beckett een ultimatum, terwijl het team reageert op een parachute-ongeluk.
«
»
16:20 Station 19
Het verleden van Sullivan en Natasha komt aan het licht via een reeks flashbacks. Ben en Bailey hebben een gesprek met Pru's grootouders en het team reageert op een brand in een snoepfabriek.
«
»
17:15 Station 19
Het team van Station 23 staat voor een moeilijk afscheid. Andy ontmoet een charmante brandweerman en Emmett nodigt Travis uit voor een diner met zijn ouders.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Na de zaak rond de corrupte burgemeester Hamilton staat het team nog steeds onder toezicht en is Pride met verlof gestuurd. FBI onderzoek voert naar een gestolen lading van een nucleair goedje, en het team moet van de zijlijn toekijken.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Klokkenluider Martha Roberts ontvoert Pride omdat ze hem als haar mentor ziet. Het is haar doel een seriemoordenaar te ontmaskeren die het heeft gemunt op jonge vrouwen in de Golf van Mexico.
«
»
20:00 Law & Order: Organized Crime
De task force krijgt lucht van een organisatie die juwelen smokkelt. Ze komen er echter al snel achter dat er meer schuil gaat achter de organisatie. Stabler ziet een oude bekende terugkeren om te helpen bij het oprollen van de organisatie.
«
»
20:50 Law & Order: Organized Crime
Pearl wordt opeens ziek en dat is verdacht. De task force moet zich opnieuw bezig houden met de zaken rond de ontwikkeling van het casino. Wanneer er een belangrijk besluit moet worden genomen, probeert Bell alle geruchten weg te nemen.
«
»
21:45 Station 19
Theo merkt dat het aantal branden in zijn oude buurt is toegenomen. Hij besluit terug te keren. Sullivan behandelt een patiënt met een grote brandwond op zijn borst. Carina behandelt een zwangere patiënt die haar een voorstel doet.
«
»
22:40 Station 19
Een brandoefening loopt verkeerd af. Maya probeert vrede te sluiten en Bailey moedigt Carina aan om te luisteren. Ondertussen verschijnt Jacks zus op het politiebureau met een vriend.
«
»
23:35 War of the Worlds
Adina's plan voor de wereldvernietiging is bijna voltooid. Degenen die in de alternatieve wereld zijn worden aangevallen.
«
»
00:35 War of the Worlds
Nu Adina's plan in gang is gezet, is de laatste hoop van de wereld dat Bill nog één reis maakt, met gevaar voor eigen leven, op zoek naar Catherine's hulp.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers