TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:35 Journaallus
Herhalingen van het journaal.
«
»
09:00 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
10:00 Erediensten
Rechtstreekse uitzending van een eredienst.
«
»
11:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Wielrennen. Liveverslag van de achtste (en laatste) rit in Parijs-Nice: Nice > Nice (109,3 km). Commentaar: Renaat Schotte en José De Cauwer. Basketbal. Finale Beker van België (vrouwen): Kangoeroes Mechelen - Castors Braine.
«
»
18:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:22 Sportweekend
Een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit.
«
»
19:55 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:00 Chateau Planckaert
Vandaag is het een belangrijke dag: Iluna viert haar achttiende verjaardag en is onderweg naar Frankrijk. De andere familieleden willen haar feestelijk verrassen bij aankomst. Het belooft een drukke zomer te worden voor de familie.
«
»
20:45 Juliet
De gruwelijke moord op het tienermeisje Amber blijft het kuststadje diep beroeren. Juliet stort zich volledig op het onderzoek naar de moordenaar, maar verwaarloost daarbij haar rouwende tienernichtje.
«
»
21:40 De ideale wereld
Ella Leyers surft op de deiningen van de actualiteit om een stapje dichter bij 'De Ideale Wereld' te komen. Ze loodst de kijker elke week van maandag tot en met donderdag kundig door het brandende en minder brandende nieuws.
«
»
22:20 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
22:39 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
22:40 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
22:45 First dates
TikTok-ster Aaron ontmoet de zelfstandige en zelfbewuste Lisa Marie. Britt is erg bezig met kirstaltherapie, maar psychotherapeute Valerie is misschien niet een fan van esoterie. Elien speelt rugby en wil haar date Filip wel eens tackelen.
«
»
23:35 Thuis
Adil zet een moeilijke stap richting Thilly en hoopt op haar hulp. Nancy praat met haar dochter over haar liefdesleven. Christine wordt op de vingers getikt. Marianne is het leven op hotel kotsbeu en laat dit merken aan Tom.
«
»
00:00 De zevende dag
Programma waarin dieper wordt ingegaan op de politieke en maatschappelijke actualiteit en cultuur. Daarnaast is er aandacht voor sport en muziek.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers