TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:35 Escape From New York
Snake Plissken wordt opgepakt wegens misdaden en wordt naar Manhattan Island overgebracht. De president belandt per ongeluk ook op het eiland en Snake krijgt de opdracht hem te redden.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Stargate SG-1
De Hoge Raad van de Jaffa wordt gehersenspoeld door Ba'al, zodat de democratie ondermijnd wordt.
«
»
14:15 Stargate SG-1
Het team moet een wapen vernietigen. Cameron Mitchell staat voor een verscheurende keuze.
«
»
15:15 Columbo
Een goochelaar beroept zich op een waterdicht alibi: hij zat verzegeld in zijn een watertank tijdens de moord op een vennoot die de boel oplichtte.
«
»
16:50 MacGyver
MacGyver infiltreert een Russische psychiatrische instelling om een politieke gevangene te redden.
«
»
17:50 MacGyver
MacGyver moet een vastberaden huurmoordenaar tegenhouden die een aartsbisschop achterna zit.
«
»
18:45 MacGyver
MacGyver wordt ingeschakeld om het unieke beveiligingssysteem van een geheim onderzoekslaboratorium te testen. Maar het systeem blijkt defect, waardoor de maker, Jill Ludlum, en MacGyver vast komen te zitten.
«
»
19:45 MacGyver
MacGyver wordt ingehuurd door Pete Thornton om een internationale spionagezaak op te lossen.
«
»
20:45 MacGyver
MacGyver, Pete Thornton en Joanne Remmings, de dobbelexpert van de Phoenix Foundation, gaan undercover om een bedrieger te betrappen die hun vriend al zijn spaargeld aftroggelde.
«
»
21:45 Driven
Racekampioen Beau Brandenburg krijgt met de komst van de jonge Jimmy Bly een moeilijke tegenstander voor de nieuwe wereldtitel. Joe Tanto, een renner wiens carrière vroegtijdig stopte, krijgt de opdracht Jimmy klaar te stomen voor de strijd.
«
»
23:50 Helicopter ER
In het centrum van Halifax voert piloot Lee een spectaculaire landing uit zodat het team een vrouw kan helpen die is aangereden door een bus.
«
»
00:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers