TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:05 Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For
Aurora onderzoekt vergiftigingen op de bruiloft van Lizzy Allison en Bubba Rankart, waarbij recente wijzigingen in het testament van een van de slachtoffers argwaan wekken.
«
»
10:30 Aurora Teagarden Mysteries: A Very Foul Play
Aurora en haar vrienden gaan naar een resort voor een true crime conferentie. Terwijl ze daar zijn, nemen ze deel aan een mysterieus dinertheater. Maar kunst imiteert het leven wanneer een acteur echt wordt vermoord.
«
»
11:55 Social Media Murders
Ashley Wadsworth bouwde jarenlang een online relatie op met een jonge Engelsman. Ze reist de halve wereld over om hem te ontmoeten. Maanden nadat ze elkaar in levende lijve ontmoeten, vermoordt hij haar.
«
»
12:45 Social Media Murders
Een getalenteerde skateboarder wordt vermoord in Liverpool. Omdat ze een moordwapen en een motief missen, helpt een Snapchat-bericht waarin de moordenaars opscheppen over hun plan de politie de zaak op te lossen.
«
»
13:35 Buried in the Backyard
Wanneer twee vrouwelijke studenten verdwijnen, blijft hun verblijfplaats maandenlang onbekend. Een reclasseringsambtenaar herinnert zich opzienbarende informatie die de onderzoekers naar de achtertuin leidt.
«
»
14:25 Buried in the Backyard
Wanneer een huiseigenaar tijdens het tuinieren in zijn Californische achtertuin toevallig menselijke resten ontdekt, roept een rechercheur de hulp in van een plaatselijke dierenarts om de moord op te lossen.
«
»
15:05 Buried in the Backyard
Een bezorgde zoon vraagt rechercheurs om zijn vermiste vader te helpen opsporen, en stuurt hen uiteindelijk op een langdurig kat-en-muisspel dat resulteert in gruwelijke ontdekkingen.
«
»
15:55 Buried in the Backyard
Nadat een man en een vrouw zich realiseren dat hun honden menselijke beenderen hebben meegesleurd in hun achtertuin, komen de agenten erachter dat een seriemoordenaar het nabijgelegen bos gebruikt om zijn duistere fantasieŽn uit te leven.
«
»
16:40 Criminal Confessions
Nadat een bejaarde vrouw aan een grote som geld is gekomen, wordt ze aangevallen. Rechercheurs brengen een verwrongen verhaal van verslaving, wreedheid en verraad aan het licht.
«
»
17:25 Criminal Confessions
Nadat het vermoorde lichaam van vermiste vrouw door een hulpsheriff wordt ontdekt in de achtertuin van haar ouderlijk huis, moeten de onderzoekers erachter komen of het slachtoffer is gedood door een mysterieuze chauffeur of iemand onverwacht.
«
»
18:10 Criminal Confessions
Een veteraan van de Amerikaanse marine wordt op brute wijze doodgeslagen tijdens een huisoverval. Om de moordenaar te vinden moet de politie verschillende leugens uitpluizen terwijl verschillende verdachten wanhopig proberen hun sporen uit te wissen.
«
»
18:55 Criminal Confessions
Wanneer een onderwijzer wordt neergeschoten, wordt hij aan de misdaad gelinkt door het DNA en de telefoongegevens van een misdadiger. Maar nadat de onderzoekers de man hebben gearresteerd, ontdekken ze dat de dader misschien iemand anders is.
«
»
19:40 Criminal Confessions
Nadat een liefhebbende echtgenote en moeder doodgeschoten in haar eigen bed wordt aangetroffen, blijft de zaak twee jaar lang in de doofpot. Maar dan zetten vastberaden rechercheurs hun zinnen op gerechtigheid en onthullen een huurmoordenaarscomplot.
«
»
20:30 Aurora Teagarden Mysteries: Heist and Seek
Wanneer een kroon van onschatbare waarde wordt gestolen tijdens een benefietgala in de bibliotheek van Lawrenceton, moeten Aurora en de Real Murders Club onderzoeken wie bereidt zou zijn een moord te plegen om deze in handen te krijgen.
«
»
21:55 Aurora Teagarden Mysteries: Reunited and It Feels So Deadly
Aurora en haar beste vriendin Sally zijn op de reŁnie van hun middelbare school en beseffen dat hun voormalige klasgenoten niet veel veranderd zijn. Iedereen wordt echter verdacht als een van hen wordt vermoord.
«
»
23:20 Gestalkt
Jurgen en Esther zijn al twee jaar uit elkaar, maar zij kan dat nog steeds niet accepteren. Esther houdt er nu een morbide hobby op na: ze achtervolgt hem, wacht hem op bij de parkeerplaats van zijn huis en zaait onrust bij zijn vrienden en familie.
«
»
00:05 Gestalkt
De ex van Rylana zweert wraak, als zij hem, na tien ellendige jaren durft te verlaten. Hij belooft er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers