TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:50 De markt
Duidingsprogramma over de economische actualiteit van de afgelopen week.
«
»
17:15 Pano
Duidingsmagazine met indringende reportages over de grote thema's van deze tijd. Een gedreven team van reporters diept de beste nieuwsverhalen uit en zoekt het antwoord op actuele vragen.
«
»
17:55 Dionne Warwick: Don't Make Me Over
Dionne Warwick is vooral bekend geworden door haar werk met de songwriters en producers Burt Bacharach en Hal David. Maar haar vastberadenheid bracht haar naast wereldwijd succes ook een stem die ze gebruikte om te vechten voor humanitaire doelen.
«
»
19:30 Vranckx
De Dominicaanse Republiek en Haïti delen het eiland Hispaniola. Maar het verschil tussen de twee kan niet groter zijn. De Dominicaanse Republiek is een stabiele democratie met een bloeiende economie. Haïti zakt dieper weg in de politieke chaos.
«
»
20:00 Dokter Ruben
In de chaos en ellende in een kankerziekenhuis in Noord-India proberen toegewijde dokters zoveel mogelijk mensen zo snel mogelijk te helpen. Wat is er nodig om je als dokter staande te houden?
«
»
20:50 Elon Musk's Twitter takeover
«
»
21:45 Totally Completely Fine
Na weer in een zelfdestructieve spiraal te hebben gezeten, is Vivian vastbesloten om een nieuwe bladzijde om te slaan op het verjaardagsfeestje van haar nichtjes. Maar de dingen gaan niet zoals gepland. Ondertussen is Amy verdwenen.
«
»
22:35 Bupkis
Wanneer Pete high is beledigt hij zijn hele familie, waarna hij belooft om naar een afkickcentrum te zullen gaan.
«
»
23:05 Bupkis
Pete gaat naar de afkickkliniek en merkt dat hij tegenslagen niet kan vermijden als zijn oude vriend Machine Gun Kelly opduikt met de bedoeling hem high te maken. Pete's zus, Casey, gaat afstuderen zonder dat hij erbij is.
«
»
23:35 De popcast
Stijn Van de Voorde laat in deze podcast samen met Otto-Jan Ham, Kirsten Lemaire, Thibault Christiaensen en Lennert Coorevits zijn licht schijnen over het popnieuws van de afgelopen week.
«
»
00:35 Canvaslus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen van o.a. `Het weer', `De afspraak' en `Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan'.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Karl Vannieuwkerke Sporza

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Gasten: Sven Vanthourenhout, Tom Boonen en Eli Iserbyt. Sammy Neyrinck duikt voor zijn dagelijkse reportages achter de coulissen van de koers en tekent opmerkelijke verhalen op langs het Tourparcours.

'Vive le Vélo', om 21.40 uur op VRT 1.

Dossiers