TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Spanje en Duitsland nemen het in Stuttgart tegen elkaar op, een herhaling van de finale van EURO 2008. Toen versloeg Spanje Duitsland met 1-0 dankzij een doelpunt van Fernando Torres. Zowel Spanje als Duitsland hebben het EK drie keer gewonnen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Rock Werchter
Canvas brengt je de hoogtepunten van Studio Brussel op Rock Werchter met een live-uitzending vanop het festivalterrein. Er is rock, indie, pop, soul, hiphop en nog veel meer. Gevestigde waarden en nieuw talent.
«
»
21:35 Le dîner de cons
Een groep vrienden nodigt wekelijks de gekste gasten uit voor hun gezamenlijke etentje om ze uit te kunnen lachen. De ene gast is nog idioter dan de ander en de persoon die de vreemdste gast heeft meegenomen, wordt uitgeroepen tot winnaar.
«
»
23:00 Conversations with Friends
Frances en haar beste vriendin Bobby ontmoeten in de zomer voor hun laatste jaar aan de universiteit een fascinerend koppel: Melissa en Nick.
«
»
23:45 Conversations with Friends
Tijdens het verjaardagsfeest van Melissa brengt Frances veel tijd door met Nick. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken.
«
»
00:25 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers