TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Scott & Bailey
De dochter van een vermoorde vrouw geeft Janet informatie die een heel ander licht werpt op de zaak. De gerespecteerde hoofdinspecteur Julie Dodson wordt bij het onderzoek betrokken. Er begint een nieuwe brigadier op het bureau.
«
»
03:10 Queens of Mystery
Wanneer Matilda een moord bij het Wildemarsh Wellness-centrum aan het onderzoeken is, ontdekt ze dat er enkele mensen rondlopen die zeer ongezonde bedoelingen met hun collega's hebben.
«
»
03:55 Silent Witness
Als de waarheid achter de familie McMorris aan het licht komt, brengt de beŽindiging van een schokkende familietragedie op eerste kerstdag het team samen. Nikki krijgt een leuke verrassing van haar teamleden.
«
»
04:50 Murdoch Mysteries
Murdoch werkt nu samen met de neef van Brackenreid. Samen ontdekken ze dat de moord op een vrouw gelinkt zou kunnen zijn aan een bende vrouwelijke juwelendieven.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
06:00 Ghosts
Het is bijna Kerstmis en Mike's moeder blijft logeren. Betty wil graag helpen, maar het duurt niet lang voordat Mike en Alison knettergek van haar worden. Net als ze zelf besluit te gaan, vermoedt Betty dat er iets vreselijk mis is in Button House.
«
»
06:30 Mister Winner
Er wordt gekajakt op Leslie's vrijgezellenfeest, maar een afsnijroute leidt tot een wending.
«
»
07:00 The Coroner
In een op het strand aangespoelde container wordt een man dood aangetroffen. Davey is ervan overtuigd dat het een ongeluk is, maar Jane vreest dat er duisterder krachten in het spel zijn.
«
»
07:45 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
08:30 Death in Paradise
De eigenaar van een rumbrouwerij wordt tijdens een seance vermoord. Alle aanwijzingen lijken naar een geest te leiden. Selwyn helpt het team een meer geaarde verdachte te vinden.
«
»
09:25 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
10:15 Midsomer Murders
Twee families, de families Ransom en Kirby, zijn verwikkeld in een vete, aangewakkerd door jaloezie en ambitie. Wanneer er een lijk opduikt, onderzoeken Barnaby en Scott de zaak.
«
»
11:00 Call the Midwife
Het team worstelt met de vastentijd en moet meer opgeven dan alleen sigaretten en suiker, een dief heeft ook hun melk gestolen. Er bloeit een romance op tussen Miss Higgins en Sergeant Woolf.
«
»
11:55 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Frank en Lu begeven zich in de competitieve wereld van het ballroomdansen, een wereld vol passie en jaloezie, en ontdekken hoe gevaarlijk het is om verliefd te worden op je danspartner.
«
»
12:40 Death in Paradise
Als een vrouw dood gevonden wordt in haar huis, blijkt uit het onderzoek dat zij twee identiteiten had. Haar huis is bovendien helemaal overhoop gehaald. Poole ontdekt dat zij op het punt stond om een illegale operatie bloot te leggen.
«
»
13:35 Father Brown
De spanning stijgt tot dodelijk niveau wanneer een groep optredende anarchisten aankomt in Kembleford.
«
»
14:20 Father Brown
Tijdens het jaarlijkse uitstapje van de Kembleford Ramblers wordt de lokale Lord gewurgd aangetroffen. Mallory en Goodfellow besluiten zich aan te sluiten bij enkele lokale wandelaars om de moord op te lossen.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch een moord onderzoekt, maakt hij gebruik van onthullend recherchewerk.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Een populaire schrijver wordt geÔmpliceerd in de dood van de secretaresse van een club. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Een populaire schrijver wordt geÔmpliceerd in de dood van de secretaresse van een club. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
18:00 Death in Paradise
De eigenares van een kapsalon wordt voor de ogen van haar gezin vermoord, maar niemand zag wat er precies gebeurde.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een blinde actrice is de enige getuige van de moord op haar echtgenoot. Men vraagt zich echter af of ze wel te vertrouwen is.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch duikt in zijn eigen verleden wanneer een moordonderzoek in de kerk hem weer in contact brengt met de priester die hem destijds heeft opgeleid tot misdienaar.
«
»
21:00 Blue Lights
Lee is de nieuwe baas in Mount Eden. Shane wordt ondertussen door Canning onder druk gezet.
«
»
22:05 Blackshore
Voor DI Fia Lucey beginnen het verleden en het heden zich langzaam te versmelten.
«
»
23:05 The Mezzotint
Het verhaal van MR James over een oud kunstwerk dat naar kunstcurator Mr. Williams wordt gestuurd.
«
»
23:45 Count Magnus
Zweden, 1863. Een land waar niet veel Engelsen naartoe reizen. Een uitzondering is Mr Wraxhall, wiens onschuldige gesnuffel in de archieven van de adellijke familie de la Gardie een duistere wending neemt.
«
»
00:15 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar de dood van een politicus die door een wraakzuchtige geest vermoord zou zijn, botsen Crabtrees theorieŽn over paranormale verschijnselen met de wetenschappelijke opvattingen van Murdoch.
«
»
01:00 Mad Dogs
In een wreed dorp kijken de jongens de dood in de ogen. Ze proberen de schade te herstellen die ze ongewild hebben aangericht.
«
»
01:45 Mad Dogs
De gegijzelde jongens moeten op een schijnbaar onmogelijk onderzoek uit in ruil voor hun vrijheid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers