TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:50 Stargate Atlantis
Het medisch team van Atlantis ontfermt zich over luitenant Michael Kenmore, die er net een gevaarlijke missie heeft opzitten en zich niets meer kan herinneren.
«
»
14:40 Stargate Atlantis
Een stad is gevestigd op een enorme vulkaan. Dokter Weir geeft de opdracht de plaatselijke bevolking te evacueren naar Atlantis, maar de vulkaan barst uit zijn voegen en de Stargate-poort verdwijnt in de lava.
«
»
15:35 Random Breath Test
Manager Tim vierde het einde van de werkweek met enkele drankjes en dat dreigt hem zuur op te breken. Mechanieker Rob wordt net na middernacht aan de kant gezet voor een drugtest.
«
»
16:05 Walker, Texas Ranger
Walker en Trivette moeten op zoek naar de moordenaar van een geliefde oudere vrouw, vooraleer de boze buurtbewoners wraak nemen op de geestelijk gehandicapte.
«
»
17:05 Stargate Atlantis
Wraithgezant Michael neemt contact op met de Stargatebasis op Atlantis met een voorstel.
«
»
18:00 Police Interceptors
De agenten zijn op zoek naar een verdacht voertuig. Wanneer de bestuurder het op een lopen zet, moet Stef tonen wat hij waard is. In het voertuig doen ze een schokkende vondst.
«
»
19:00 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»
19:55 De Familie Backeljau
De strijd tussen de Backeljau's en de familie van Janine bereikt een hoogtepunt en wordt uitgevochten met bakstenen. De Jeans sluiten vrede en de Bomma wordt verkozen tot bendeleider van 'M.C. 't Half Kieken'.
«
»
20:35 Shark Bait
Tijdens de voorjaarsvakantie in Mexico steelt een groep vrienden een paar jetski's en komt in een afschuwelijk ongeluk terecht. Ze worstelen om een weg naar huis te vinden met een zwaargewonde vriend in door haaien geteisterde wateren.
«
»
22:15 Mean Machine
Danny Meehan, een ex-profvoetballer die ooit het Engelse elftal aanvoerde, belandt wegens wangedrag voor drie jaar in de gevangenis.
«
»
00:05 De alarmcentrale: pech onder de zon
Jochen van Gelder loopt mee met ANWB-medewerkers, die kapotte voertuigen van Nederlandse vakantiegangers in Europa repareren. Terwijl de ANWB-medewerkers aan de slag gaan, gaat Jochem in gesprek met de gestrande Nederlanders.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers