TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:45 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:45 Ruiters
Jos Verlooy kent het meest dramatische seizoen uit zijn carrière. De familie besluit dat hij in Florida, uit de spotlights, terug het vertrouwen moet opbouwen met zijn ruin 'Igor'. In Limburg maakt men zich op voor de grootste veulenveiling.
«
»
19:30 Shrink
Ondanks recente successen in de therapie dwingt het bezoek van een oude patiënt David om zich af te vragen of hij wel de juiste carrièrekeuze heeft gemaakt. Oude gevoelens komen weer naar boven.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 De vier seizoenen van Bart Moeyaert
In' De vier seizoenen van Bart Moeyaert' volgen we nationaal en internationaal gelauwerd dichter en auteur Bart Moeyaert. In 2023-2024 viert Moeyaert zijn 40e auteurschap, hij wint de Boon publieksprijs, maakt kans op de Hans Christian Andersenprijs.
«
»
22:15 Comedy Casino
David Galle, die we kennen van radio en tv, vertelt over de winkelkarren ten tijde van corona. Thomas Smith, een comedian die flegma en flow van de pure Engelse stand-upcomedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent.
«
»
22:45 Extra Life: A Short History of Living Longer
De opkomst van op feiten gebaseerd onderzoek, datamapping en analyse heeft de volksgezondheid enorm verbeterd. Voor een vaccin of een andere effectieve behandeling zijn intrede doet, vormt data onze eerste verdedigingslinie tegen een nieuwe pandemie.
«
»
23:40 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play6 logo

U.S. Navy SEAL Chris Kyle gaat naar Irak met slechts één missie: zijn medesoldaten beschermen. Met zijn vaste hand redt hij talloze levens op het slagveld en dankzij de verhalen over zijn heldenmoed krijgt hij al snel de bijnaam Legend. Daardoor wordt er echter ook een prijs op zijn hoofd gezet; hij wordt het doelwit van de rebellen. Ondanks het gevaar en de tol die dit eist van het thuisfront, gaat Chris in totaal vier keer naar Irak en wordt hij het levende symbool van het SEAL-motto: nooit iemand achterlaten. Maar eenmaal thuis komt hij er al snel achter dat het de oorlog is die hij niet kan achterlaten.

'American Sniper', film uit 2015 met oa. Bradley Cooper en Sienna Miller, om 20.20 uur op Play6.

Dossiers