TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een emmer en dweil die uit een bal komen en een tekenend mannetje dat verliefd wordt op een ballerina. Boekenjongen maakt een glijbaan met magie.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje belandt op het podium in het circus terwijl Pignouf de clown zijn act aan het opvoeren is. De circusdirecteur wil zijn uitleg niet horen en gooit Stoppeltje eruit, wat Pignouf heel verdrietig maakt.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Frits en Frats houden van de brandweer en wanen zich echte brandweermannen. Wanneer blijkt dat ze nog nooit van een brandweerwagen hebben gehoord, besluit Kaatje er een kameraadje bij te halen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias bedenken een hele spannende goocheltruc. Ze gaan net doen alsof Henriette wordt doorgezaagd! Maar als ze gaan optreden voor mama en oma gaat het niet helemaal zoals ze hadden bedacht.
«
»
06:30 Dinostad
Iedereen weet dat je bomen en bloemen water moet geven om ze te laten groeien. De familie Saur ontdekt wat er gebeurt als je in plaats daarvan je eten, geld en meubels water geeft. Ricky is er van overtuigd dat ze ook zullen groeien.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Terwijl hij langs een onderbezet restaurant loopt, vraagt Pingu of hij kan helpen.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje viert zijn verjaardag met een zelfgemaakte kroon en een hele grote taart.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Op school is het de eindejaarskostuumshow. Simon is verkleed als olifant, Lou is een draak. Alle ouders zijn er en Lou wordt nerveus. Dus als ze haar drakenmasker niet kan vinden, kan ze onmogelijk het podium op.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Phoebe is groot fan van stripboeken over superhelden en besluit er zelf ook eentje te worden, Fabel Phoebe. Ze knutselt samen met Helpende Hand zelfs een paar supermanchetten. Helaas blijkt ze minder behulpzaam te zijn dan ze zelf denkt.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Een blind meisje komt haar kapotte blindenstok brengen. SaÔd en Anna vinden de blindenstok heel interessant en willen hem dolgraag even uitproberen. Dat mag vast wel van het meisje, toch?
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie maken ruzie over wat ze zullen eten. Wanneer Marie naar de winkel is, laat Samson een briefje voor Marie achter om haar te laten weten waar hij is. Maar dan gaat het mis.
«
»
07:30 Molang
In de oudheid zitten Molang en Piu Piu naar een wagenrace te kijken. Een van de deelnemers moet echter het onderspit delven omdat zijn paard gewond is. Hij biedt Molang aan om hen te vervangen.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Zwammetjes laten Sushi-Mushi geloven dat ingelegd moerasmos het favoriete gerecht van Mushpot is.
«
»
07:50 Lou
Na een verrassende theatervoorstelling raadt Lou's kunstleraar haar moeder aan om met haar naar een psycholoog te gaan.
«
»
08:00 Kids on the block
Aan het ijskraam zet een groepje jongeren de boel op stelten. Mourad is onder de indruk van de stoere brommertjes waarop ze rijden. Hij probeert erbij te horen. Zijn vrienden vertrouwen die bende niet.
«
»
08:15 Wannabe's
Voor een nieuwe vlog doet Shoana de 'waarheid, durven of doen'-challenge. Alle vrienden van Video King doen mee. Said wordt uitgedaagd om een hartje te sturen naar de laatste persoon met wie hij sms'te. Toevallig is dat een meisje met wie hij gamet.
«
»
08:30 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf worden getransporteerd naar een parallel universum. In deze wereld zijn alle Smurfen grijs en gemeen. Verrassend genoeg zijn Gargamel en AzraŽl hier de goeieriken.
«
»
08:40 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een val moet Oggy een herstelhalsband dragen en kan hij niet zien wat hij doet. Hij heeft de ene ramp na de andere en weigert Piya's hulp. De verrukte kakkerlakken hebben plezier in het gooien van obstakels op het pad van de blauwe kat.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Molang en Piu Piu zijn de assistenten van Leonardo da Vinci. Ze merken dat het niet makkelijk is om het hulpje van een genie te zijn, vooral wanneer ze de taak krijgen om een ongehoorzame postduif te vangen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu ontmoeten de gebroeders Montgolfier, die wanhopig op zoek zijn naar iemand die hun luchtballon wil testen. Al hun vrienden weigeren, behalve Piu Piu. Die wil de wereld graag van bovenaf ontdekken.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
De pinguÔns spelen verstoppertje en bij het zoeken naar een schuilplaats is Amy verrast om te zien wat de dierenliefhebbers doen. Ze maakt gebruik van deze kennis en plant een grap. Ziggy heeft een nieuwe uitvinding.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Wanneer Tony zijn koekjes deelt met een stel meeuwen, willen ze alleen maar meer. Hoe komt hij weer van ze af?
«
»
09:30 De Smurfen
Smurfbloesem en Brilsmurf zitten nog steeds vast in een parallel universum waar alle Smurfen grijs en gemeen zijn. Gelukkig zijn Gargamel en AzraŽl hier goed. De Smurfen thuis moeten hun best doen om Smurfbloesem en Brilsmurf te bevrijden.
«
»
09:40 De Smurfen
Wanneer hun oogst wordt verwoest door een plaag, ontdekken de Smurfen een sluw plan van Gargamel om hen naar zijn akkers te lokken.
«
»
09:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontvangt een pakketje vol bolletjes wol. Oggy is er gek op en begint ermee te spelen.
«
»
10:00 Tok Tok
Otto heeft nooit een verlies geaccepteerd, dus Claude wil hem leren dat je een overwinning verdient.
«
»
10:05 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar en Leah trekken op met Charles, al ergert hij zich aan de krabben die het breien verstoren.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
Emile slaagt erin een valse schatkaart in het boek van Sinoe binnen te smokkelen.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Grilda en de heks krijgen straf van Tovenaar Kiblik en mogen een week lang geen magie gebruiken.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio koopt een magische fluit van Ali Baba om een goed cijfer te halen voor de muziekles.
«
»
10:45 Royals Next Door
Koningin Katia ergert zich aan het eeuwige gekibbel van Stella en Molly, dus stelt ze een dagje spa voor. Het idee is om wat quality time samen door te brengen, maar er is een verrassing in petto.
«
»
10:55 Royals Next Door
Mevrouw Kauppinen wint een luxe weekend in het huis van de koninklijke familie in de Kulmi loterij. Wanneer blijkt dat geen van de royals achter de prijs zit, begint het hele bezoek dubieus te lijken.
«
»
11:10 Lou
Lou's moeder ruimt de flat op en gooit de oude spullen van haar dochter weg. Lou vindt dat niet leuk. Hoe kan haar moeder voor haar beslissen wat ze wil houden en wat niet? Emma antwoordt dat ze haar dochter veel te goed kent.
«
»
11:25 Lou
Lou weet niet wat hij moet doen. Sinds ze voor Michel opkwam, klampt hij zich aan haar vast.
«
»
11:35 Dodo
Joe weet dat hij vernederd zal worden als hij toegeeft dat hij bang is voor Siobhans verhaal.
«
»
11:45 Dodo
Totaal onvoorbereid op de middelbare school, betekenen kleine gebeurtenissen grote drama's voor Joe.
«
»
11:55 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
12:10 Ket & Doc
Het is zomer en de tienjarige Yaren vertrekt op kamp. Ze is nerveus, want het is niet zomaar een kamp. Ze gaat naar een kamp voor kinderen die iemand verloren hebben. Yarens mama is vier jaar geleden gestorven.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een verlaten gesticht uit 1950 waar waan en werkelijkheid door elkaar lopen. De gamekey is een pop die een geheim met zich meedraagt. De opdracht is Geef terug wat is afgenomen. Maar wat wil dat zeggen?
«
»
12:50 Helden
De Helden knutselen een rolstoel voor Nico.
«
»
13:05 DierenDetectives
Schotland. Als boerin Fiona bij haar koeien aan het werk is, neemt ťťn van de dieren haar op de hoorns. De koe drukt Fiona tegen de grond. Paard Kerry Gold redt de boerin.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
13:40 Dodo
Joe Connolly komt aan in de disco met hoge verwachtingen; hij wil met Daisy Adeyemi dansen. Het enige wat hem in de weg staat is zijn beste vriend Frisbo, die zijn eigen wensen heeft.
«
»
13:50 Lou
Als er iets is waar Lou een hekel aan heeft, dan is het wel de kleur roze. Dus verklaart Lou de kleur de oorlog en verbant hem voorgoed uit haar garderobe.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella geniet van het studentenleven, totdat de Koningin-weduwe besluit dat de school niet educatief genoeg is. De school doet haar best om aan de behoeften van het koningshuis te voldoen.
«
»
14:20 Tok Tok
De kuikens leren een nonchalante Poivre de mate van urgentie in verschillende situaties te lezen.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar en Leah zetten hun zoektocht alleen voort. Ze worden omsingeld en gevangen genomen.
«
»
14:30 Prinsessia
Arabella, de penvriendin van Basiel wil graag met hem op date. Omdat Basiel een beetje rare ideeŽn heeft om indruk op haar te maken, besluit Roos hem te helpen met de voorbereidingen voor de date. Linde denkt dat er iets tussen Basiel en Roos speelt.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Victor probeert indruk te maken op prinses Betilda en geeft haar de hoorn van een eenhoorn, ondanks de waarschuwing van Bettina. Als de prinses langszaam in een eenhoorn verandert moeten Pinokkio en zijn vrienden haar redden.
«
»
14:55 Mega Mindy
Als de krant een foto belooft te plaatsen van degene die het meeste afval opruimt, wil de commissaris die prijs graag winnen. Omdat hij zelf zo lui is, moeten Mieke en Toby het werk voor hem doen.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu hebben een prachtige open plek gevonden waar ze een huis kunnen bouwen. Ze zijn zich er echter niet van bewust dat op hetzelfde veld een nogal norse trol woont.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees probeert haar eigen ontvoering te ensceneren omdat niemand tijd maakt voor haar. Bij een poging met een brief van de zogenaamde ontvoerders loopt het mis, want niemand leest de brief die ze stiekem op de toog heeft gelegd.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn op zoek naar werk. Ze merken echter al snel dat de meeste banen in de Middeleeuwen kracht vereisen. Piu Piu lijkt veel te klein om welke taak dan ook uit te voeren.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep is de enige Mushable die een tak niet naar achteren kan buigen om zichzelf tussen twee bomen te katapulteren. Hij begint een zware training om heel sterk te worden. Maar dan beseft Chep dat het niet alleen om fysieke kracht gaat.
«
»
15:50 Mr. Magoo
De president kondigt trots de komst van de langverwachte panda aan. Maar Fizz heeft het dier ontvoerd. Het belandt in de voortuin van Mr. Magoo, die eigenlijk bezoek verwacht van zijn neef Kevin.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo is geselecteerd om mee te doen aan zijn favoriete tv-spelshow. Jammer dat Fizz op hetzelfde moment zijn nieuwe uitvinding, de IntelliFizz, aan het testen is op Wiesel.
«
»
16:00 Imago
Zayn heeft er altijd van gedroomd om een Imago te bezitten. Zijn droom wordt werkelijkheid op de dag dat Agoji hem het verhaal vertelt van Azrohk, een legendarische Imago.
«
»
16:30 Rox
De Inspecteur voor Volksgezondheid, Mr Buix, vindt dat veel voedselfabrieken moeten sluiten vanwege een salmonella-infectie. De Kolonel is geÔntrigeerd door het grote aantal van besmette fabrieken en stuur Team Rox om onderzoek te doen.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy, Piya en de kakkerlakken gaan op reis in de buurt van een groot bos.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Thomas ontdekken dat roodwangschildpadden bij ons in de vrije natuur leven. …n dat ze ferm kunnen bijten.
«
»
18:15 Nachtwacht
Er staat een vreemde spiegel in het bos. Wanneer Wilko en Keelin een kijkje nemen, raken ze in de Spiegelwereld opgesloten. Ze komen te weten dat Oculus het Spiegelwezen al driehonderd jaar zit opgesloten in de spiegel en wil ontsnappen.
«
»
18:40 De Hoppers
Om middernacht staat het tweede seizoen van de favoriete tv-serie van Arno en Daria online. Broer en zus spannen samen en bedenken een plan om van hun ouders toestemming te krijgen om 's nachts te mogen opblijven en de serie te kijken.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Verwaarloosd door Piya, die liever met kakkerlakken speelt, tekent Oggy een grappig mannetje op zijn vinger om de olifant te vermaken. Het mannetje komt tot leven, wordt boos en maakt het de blauwe kat moeilijk.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Mike en Shoana proberen de bekende modeontwerpster Davina Divani warm te maken voor een kledinglijn van 'So Shoana'. Maar ze voelt niet meteen een klik. Ook al is Davina erg arrogant, toch toch willen Mike en Shoana vrienden worden met haar.
«
»
19:25 Zotte dieren
Ontmoet Nigel de surfhond, en Sheila de hond die graag haar pluizige vacht laat fŲhnen.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een zingende buldog, een aantal verbazingwekkende muzikale marmotten, een verzameling katten die toiletrollen proberen te repareren en een kat met een vlaag van brain freeze.
«
»
19:40 Jenny
Waneer Nathalie een maand voor de uitgerekende datum bevalt, is alles en iedereen in rep en roer. Niets is klaar voor de baby: geen versierde kamer, geen opgemaakt bedje, geen naam.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De vier overgebleven kandidaten moeten om de beurt een parcours afleggen met een drone.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers