TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:40 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer tijdens de Kembleston Olimpicks de rivaliteit moorddadige hoogtes bereikt.
«
»
03:25 The Madame Blanc Mysteries
Jean heeft vrienden uit Engeland op bezoek in Sainte Victoire - een bevriende antiekhandelaar en zijn nieuwe echtgenoot die op huwelijksreis zijn. Tijdens het bezoek blijkt dat het stel door iemand wordt gevolgd.
«
»
04:10 Silent Witness
Een vrouw die door haar echtgenoot is mishandeld, meldt zich bij het politiebureau en bekent dat ze haar man uit zelfverdediging heeft vermoord. Het Lyell team moet bepalen of alles wel is wat het lijkt.
«
»
05:15 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch en zijn onderzoeksmethoden komen in opspraak wanneer een van zijn collega's betrokken raakt bij een verdachte moord.
«
»
06:00 Ghosts
Het geluk lacht Mike en Alison toe als er een tv-producent langskomt die op zoek is naar een oud huis voor de opnames van een kostuumdrama. Maar om betaald te krijgen moet Alison er wel voor zorgen dat de shoot probleemloos verloopt.
«
»
06:30 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
07:20 Father Brown
Een opzichtige Amerikaan opent een golfclub vlakbij Kembleford. Er wordt een lichaam ontdekt in het riet.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het is Kerstmis in de Caraïben en Neville's moeder, Melanie, is in de stad. Ondertussen wordt de rijke zakenman Gerry dood aangetroffen in een ravijn. Het zou gewoon een ongeluk kunnen zijn.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Een projectontwikkelaar wordt bruut vermoord direct nadat een theaterregisseur naar de stad komt. De man leek erg ongerust te zijn. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Een projectontwikkelaar wordt bruut vermoord direct nadat een theaterregisseur naar de stad komt. De man leek erg ongerust te zijn. Barnaby onderzoekt de zaak.
«
»
10:45 Call the Midwife
Het is december 1968 en het aftellen naar Kerstmis is begonnen, net als de lancering van de maanmissie van Apollo 8. Zuster Monica Joan is ervan overtuigd dat dit haar laatste kerst zou kunnen zijn.
«
»
11:30 Death in Paradise
Als een skydiver in de lucht lijkt te zijn vermoord, starten Neville en het team een onderzoek.
«
»
12:25 Grantchester
Zomer 1959. Aanstaande bruid Adele Fitzgerald woont op het noodlijdende familielandgoed met haar zus. Hun broer Edmund wordt dood gevonden op het terrein. Will en Geordie duiken in zijn verleden.
«
»
13:10 Grantchester
Lester Carmichael, eigenaar van een bedrijf in schoonmaakmiddelen, wordt dood aangetroffen. Zijn privéleven blijkt niet bepaald smetteloos te zijn. Ondertussen valt Will voor de gepassioneerde Maya.
«
»
14:00 Queens of Mystery
Mattie krijgt de weinig opwindende taak toegewezen om een weggelopen hond op te sporen. De zaak komt echter op een laag pitje te staan wanneer een lid van een new wave-band wordt vermoord.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
In de nasleep van een mislukte executie heropent Murdoch de zaak van een onlangs vermoorde rechter en de zaak van een jongeman die ten onrechte voor moord is opgehangen.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die onder een groot kaaswiel terecht is gekomen. Kunnen ze de moordenaar stoppen voor het te laat is?
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een vrouw die onder een groot kaaswiel terecht is gekomen. Kunnen ze de moordenaar stoppen voor het te laat is?
«
»
17:55 Death in Paradise
Een man wordt vermoord terwijl hij zeer dichtbij detective Richard Poole is: hij zit zelfs met handboeien aan hem vastgeketend. Zijn dood brengt Pooles carrière in gevaar, en hij moet dus alles doen wat hij kan om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Als Richard ziek wordt, zijn Dwayne en Fidel de enigen die beschikbaar zijn, en dus moeten zij de moord op een duiker oplossen. Het onderzoek is flink ingewikkeld, omdat de moord onmogelijk lijkt te zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer zijn collega tot de strop is veroordeeld moet rechercheur Murdoch haast maken om hem vrij te pleiten. In zijn haast trapt hij in een val die de echte moordenaar voor hem heeft opgezet.
«
»
21:00 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
22:00 Happy Valley
Politiecommissaris Kirsten McAskill houdt een busje aan met een kapot achterlicht. Wat ze niet weet is dat er op de achterbank iets vreselijks gaande is. Nevisons vrouw Helen probeert in contact te komen met Catherine.
«
»
23:00 Silent Witness
Nikki en het Lyell-team onderzoeken de vliegtuigcrash en de piloot die ook aan boord was. Het onderzoek krijgt een sinistere toon wanneer ze om een duister online forum stuiten.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Murdoch beseft dat een schilderij een plaats delict weergeeft, maar de kunstenaar kan niet praten.
«
»
00:55 London Kills
Adrian geeft Rob de naam van iemand die meent te weten waar Sarah is, maar die persoon wordt dood aangetroffen. David en het team doen er alles aan om Sarah te vinden.
«
»
01:45 Father Brown
Sid valt voor de erfgename van een lokale brouwerij, maar ze wordt gearresteerd voor de moord op haar vader, die in een brand om het leven is gekomen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers