TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
«
»
08:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Sturm der Liebe
Erik maakt zich steeds meer zorgen over het vreemde gedrag van Yvonne. Leander springt in voor Julian en helpt Eleni. Michael is verbaasd wanneer Helene plots weer voor de deur staat.
«
»
11:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:10 War for the Planet of the Apes
Het is een paar jaar na de laatste gebeurtenissen tussen aap en mens, en Caesar en zijn apen wonen vredig in de bossen rond San Francisco. Tot een gebaar van Caesar onbedoeld zorgt voor een bloedbad. De oorlog tussen mens en aap wakkert weer aan.
«
»
16:40 The Goldbergs
Na het bekijken van de televisiefilm `The Day After' neemt Barry het heft in eigen handen door Murray te overtuigen om een ondergrondse bunker te bouwen. Erica en Adam zijn zich al aan het voorbereiden voor moederdag.
«
»
17:05 Buffy the Vampire Slayer
Buffy en de bende confronteren Anya nadat ze een ongewoon gruwelijke wens heeft ingewilligd. Willow hoopt dat haar leven weer normaal zal worden als ze zich opnieuw inschrijft voor de universiteit.
«
»
17:55 How I Met Your Mother
Ted krijgt geheel onverwachts een berichtje van zijn voormalige rivaal in de liefde, de Kapitein. Dit doet iedereen weer terugdenken aan de eerdere ongemakkelijke ontmoeting die ze met hem hebben gehad.
«
»
18:20 The Goldbergs
Wanneer Barry en Erica Adam zover krijgen om hen de ruwe lay-out van het jaarboek te laten zien, verwijderen ze per ongeluk het bestand en beschadigen Adams relatie met Jackie. Marvin komt langs om geld te vragen.
«
»
18:50 The Simpsons
Lisa wordt tot `student president' uitgeroepen op haar school. Ze zorgt voor een opstand en daar staat filmmaker Michael Moore helemaal achter.
«
»
19:20 The Simpsons
De Simpsons reizen naar Engeland waar ze worden verwelkomd door premier Tony Blair. Ook ontmoeten ze auteur J.K. Rowling en acteur Ian McKellen.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Nadat Leonard en Sheldon hun paper gepubliceerd hebben, krijgen ze een hoop kritiek over hun heen.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
Howard krijgt schokkend nieuws als iedereen zich klaar maakt voor de heropening van Stuarts stripboekenwinkel. Ondertussen probeert Penny Sheldon advies te geven over hoe hij dingen los moet laten.
«
»
20:35 Zorro
Diego de la Vega keert terug naar CaliforniŽ om de moord op zijn vader te wreken. Eenmaal aangewezen als Zorro, begint zijn vete met Nah-Lin. Gaandeweg leert hij het algemeen belang boven het zijne te stellen, ten koste van zijn liefde voor Lolita.
«
»
21:45 Zorro
Diego en Lolita worden gegijzeld tijdens een overval bij het pandjeshuis, wat eigenlijk een list is om Zorro's aandacht te trekken. Nadat Lolita gewond raakt bij de overval, begint Diego te twijfelen of hij het wel aankan het masker te dragen.
«
»
22:40 Magnum P.I.
Magnum stemt er aarzelend mee in om de vermiste zoon van de beruchte misdaadbaas Osi Shima te zoeken. Magnum ontdekt dat hij vergiftigd is en dat ze slechts acht uur hebben om Shima's zoon te vinden en het tegengif te geven, voordat hij sterft.
«
»
23:30 Anoniem
Er wordt een lijk aangetroffen aan een brug, waarna Stef en Chris Cabo nachtelijk overleg voeren. Als de vader van Saar zijn geld komt halen, schiet dat bij Jurre in het verkeerde keelgat.
«
»
00:25 Mayans M.C.
Een alliantie probeert samen te werken met als doel het MC in zijn oude glorie te herstellen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in NormandiŽ op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers