TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Flip This House
Armando helpt een vrouw in de problemen door het huis van haar onlangs overleden ouders te kopen.
«
»
02:50 Hudson & Rex
Het Major Crimes-team keert zich tegen Jesse wanneer hij de hoofdverdachte wordt van een bankoverval. Jesse wordt gedwongen zich terug te trekken uit het onderzoek terwijl de tijdelijke vervanger, Imari Johnson, het overneemt.
«
»
03:35 Hudson & Rex
Er wordt een ruwe diamant gevonden op een plaats delict en het team gaat achter de juwelensmokkelaars aan. Door strubbelingen binnen het team dreigt het onderzoek te ontsporen.
«
»
04:15 Below Deck Sailing Yacht
Een ongemakkelijk feestje in de jacuzzi eindigt in een scheldpartij. Jean-Luc plant een romantisch afspraakje voor Dani. Kapitein Glenn kondigt aan dat er nog een groep gasten aan boord komt, tot grote onvrede van de bemanning.
«
»
05:00 Below Deck Sailing Yacht
Een groep superrijke jachtbezitters komt aan boord en dat maakt de bemanning van de Parsifal onzeker. Daisy onthult een verpletterend geheim terwijl de bemanning zijn laatste avond doorbrengt in een beeldschoon kasteel.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
In de winkel in Leclaire, Iowa organiseren Emily en Danielle een zogeheten 'Kid Pickers'-dag, waar kinderen hun spullen kunnen verkopen. Mike en Frank kopen er ook wat en ze sluiten af met een dansje.
«
»
06:55 American Pickers
Frank neemt het voortouw, doet waar hij goed is en zet ondertussen al zijn vaardigheden in.
«
»
07:50 Storage Wars
Gedenkwaardige ontdekkingen uit de geschiedenis van "Storage Wars" omvatten een nooit eerder vertoonde vondst, de hoogste score van één koper en items variërend van verbazingwekkend tot walgelijk.
«
»
08:15 Flip This House
Jeremy koopt een huis in New Haven. Bij de aankoop krijgt hij echter een huurder die niet van plan is te verhuizen. Daarnaast heeft het huis brandschade en lekkende leidingen.
«
»
09:10 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
09:15 Shark Tank
Broers uit Californië, introduceren een product dat het probleem van het verharen van huisdieren oplost. Een ondernemer uit Arizona, gelooft dat hij een betere manier heeft uitgevonden om een autostoeltje te dragen.
«
»
10:15 Shark Tank
Een moeder en dochter presenteren hun gezonde vegan-soep. Kinderen presenteren het product van hun vader, een brandweerman die overleed voordat hij zijn product kon pitchen in 'the Tank'.
«
»
11:10 Below Deck Down Under
Als Benny niet goed genoeg presteert, zegt Jamie tegen Captain Jason dat hij wil dat Benny wordt ontslagen.
«
»
12:05 Below Deck Down Under
Jason's onderzoek naar het dekteam stelt hem voor een moeilijke beslissing. Magda komt in heet water terecht als ze weer aan de telefoon wordt betrapt.
«
»
13:00 Flip This House
Veronica en de nieuwe projectmanager Brent willen veel aandacht besteden aan het ontwerp van een nieuwe woning, terwijl Randy en Armando de klus snel willen klaren en op het budget willen besparen.
«
»
13:55 Storage Wars
Een compilatie van fragmenten met de beste en slechtste koopstrategieën in de geschiedenis van de show. De meest memorabele momenten van de eigenaardige karakters komen langs, waaronder geheime biedingen en de typische overdreven streken van Barry.
«
»
14:25 Storage Wars
Een aantal memorabele hoogtepunten uit eerdere afleveringen, met aandacht voor de grootste vetes en conflicten die tussen de kopers te zien zijn geweest. Er is hierbij een belangrijke rol voor Dave Hester, die altijd voor opschudding zorgde.
«
»
14:55 American Pickers
In Detroit onderzoeken Mike en Frank een verzameling militaire voorwerpen, waar ze een geschilderde helm uit de Eerste Wereldoorlog ontdekken met een fascinerend achtergrondverhaal.
«
»
15:50 American Pickers
Op de verjaardag van de eerste 'American Pickers'-show blikken Mike en Frank terug.
«
»
16:45 Shark Tank
Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding. Een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop zijn Amerikaanse droom te realiseren. Hij heeft een bekende partner mee.
«
»
17:40 Shark Tank
Zussen uit New Jersey introduceren een manier om handtassen van vrouwen te beschermen. Een ondernemer uit North Carolina presenteert zijn geautomatiseerde reisdienst die helpen een volgende vakantie te plannen tegen een fractie van de kosten.
«
»
18:40 Below Deck Down Under
Verschillende bemanningsleden nemen de eisen van kapitein Jason niet serieus en ontdekken dat hij het meent.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
Met Thalassa in beroering, probeert kapitein Jason zijn draai te vinden met zijn nieuwe team.
«
»
20:35 Transplant
Bash laat een buitenkans aan haar neus voorbijgaan. Mags keert terug naar York Memorial. June worstelt met verlies op professioneel en persoonlijk vlak. Claire wordt geconfronteerd door Devi.
«
»
21:30 Transplant
Bash en Mags helpen elkaar bij de behandeling van een ouder echtpaar dat aan elkaar zit vastgelijmd. Liz Bergeron confronteert Theo met zijn onvermogen om zich aan de ziekenhuisregels te houden. June doet een verrassende aankondiging.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Charlie en Rex krijgen een onderscheiding voor hun heldhaftige optreden terwijl het team Zware Misdrijven een extremistische dreiging onderzoekt.
«
»
23:20 Hudson & Rex
Charlie, Rex en Sarah reizen naar een geïsoleerde eilandgemeenschap die verwikkeld is in een conflict. Donovan probeert te voorkomen dat een Britse politieagent het onderzoek laat ontsporen.
«
»
00:15 Hudson & Rex
Charlie vreest het ergste als Rex vermist raakt terwijl hij de diefstal van een paard onderzoekt.
«
»
01:10 Hudson & Rex
Een moordenaar probeert deportatie te voorkomen, waardoor Charlie en Rex zijn zaak heropenen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers