![](https://contentimages.cdn.tvvisie.be/photo_logo.php?album=7&foto=njam!logo2016.jpg&mode=crop&options=310x210)
TVgids - njam!
Andere zender »
01:55 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
02:15 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst kookt met Johan Segers. Van een handvol garnalenkoppen kan Johan een heerlijke saus maken. Er komt geen kip aan te pas bij de vol-au-vent met zeetong en garnalen die hij na een halfuur op tafel zet.
«
»
02:45 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
03:30 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
03:55 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
04:15 | Het Weekmenu |
Jeroen de Pauw bereidt preirolletjes met gerookte zalm en bieslookpuree, kalfslapjes in citroensaus met Griekse rijst, een pasta pesto van edamamebonen met groene groenten en eenr isotto van champigons met pancetta en rucola.
«
»
04:55 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
05:35 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst verwelkomt deze keer chef Jan Tournier. Een pasta met kalkoen en champignons staat op het menu.
«
»
06:05 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
06:20 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon van het beste van Snel, Makkelijk & Lekker.
«
»
08:00 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag de chef die zweert bij puur natuur, dat is zijn spirit: Bart Desmidt. Hij maakt kalfsrug klaar en serveert er een smeuïge pastasalade bij van burrata. De Italiaanse Parmaham is de kers op het kalfsvlees. Geniet ervan.
«
»
08:25 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
09:10 | Het Weekmenu |
Bart Desmidt bereidt een gemakkelijk vispannetje met kabeljauw, pasta met witte kool en gehakt, pita met kip en een yoghurtsausje en gewokte noedels met ei en tomaat.
«
»
09:55 | Op de Rooster |
Sam de Bruyn en Johan bereiden onder andere kreeft, wilde gamba's, scheermessen en langoest.
«
»
10:20 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
10:40 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden wordt wakker in Carnarvon Gorge, gaat een veebedrijf bekijken, en dan eindigen bij Lake Maraboon voor een super zondagondergang met T-Bone Steak op de BBQ.
«
»
11:05 | Streetfood |
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
11:50 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
12:15 | KLAAR IN 20 minuten |
De keuken wordt vandaag overgenomen door Michiel van der Eerde, de chef die Amsterdam met de meest markante horecaconcepten bombardeerde. Bereid je smaakpapillen voor op een feest: zalmhaas met chips van krieltjes.
«
»
12:40 | Hidden Gems |
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
13:30 | Ainsley Eats The Streets |
In Amman, Jordanië, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
14:20 | BBQ Vanavond?! |
Chef Bart Desmidt heeft weer een aantal heerlijke recepten in petto. Vandaag bereidt hij gegrild spek met salsa van tomaat, een tongfilet op de grill en verloren brood met gegrilde appelen.
«
»
14:40 | Hidden Gems |
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
15:25 | Tot op het Bot: Het Varken |
Johan gaat bij Benny langs om alle geheimen van een goed stuk spek te achterhalen.
«
»
15:45 | Soep! |
De chefs maken aardpeersoep met truffel en een tomaten basilicumsoep.
«
»
16:05 | Karola's Kitchen |
Het is tijd voor een heerlijke avondmaal waar alle gasten blij mee zijn. Karolien maakt een courgettelasagne. Dit zit boordevol groenten en smaak. Als dessert is er een luchtige kaastaart in een potje.
«
»
16:30 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
17:00 | Nuances |
Thierry Theys maakt ganzenlever op drie verschillende overheerlijke manieren klaar.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst werkt samen met chef Thierry Theys. Op het menu staan kikkerbillen, die in een mum van tijd omgetoverd worden tot een ware delicatesse. Een kruidige bulghur is hierbij de perfect match. Laat het smaken.
«
»
18:05 | Bal National |
Er is een creatieve toepassing van de aardappel. Wim vult ballen van een stevige aardappelpuree met kruidig rundergehakt en lepelt er een appelsaus bij. Hij serveert ook aardappelwafeltjes bij een veggie ovenschotel.
«
»
18:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
In de prachtige vissershaven van Bosa kookt Yotam een van de grootste maaltijden van de Middellandse Zee: vers gevangen kreeft op open vuur. Vervolgens laat Yotam de kust achter zich en reist hij diep het ruige binnenland van Sardinië in.
«
»
19:30 | Beach Barbecue |
Op het menu staan heel wat barbecuehapjes, waaronder Barts variatie op een hotdog: een 'heten hond'. Ook zijn gevulde aardappel met gerookte paling, pita op z'n Vlaams en taco met gemarineerde wijting zorgen voor culinair genot op het strand.
«
»
19:55 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag maakt Sarah haar topdessert klaar: verse bokkenpootjes. Ze laat zien hoe die in de patisseriezaak zo krokant én smeuïg gebakken worden. In het weekend zijn pannenkoeken haar go to, zoals haar kruidige versie van de klassieke Crêpe Suzette.
«
»
20:20 | Tot op de Graat |
Volgens Johan heeft het goud uit de Noordzee, de kreeft, weinig nodig om tot zijn recht te komen.
«
»
20:37 | Chef In Eigen Tuin |
Jeroen De Pauw is vandaag chef in eigen tuin, want hij zwiert gerijpt rundsvlees op de barbecue en serveert er een kleurrijke kaviaar, bereid met gegrilde paprika en aubergine bij.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Presentator en foodie Gert Verhulst krijgt vandaag hulp van een vrouwelijke chef in de keuken. Niemand minder dan de Ijslandse schone Dagny Ros Asmundsdottir neemt deel aan De Garde van Gert. Samen maken ze heilbot met druivensaus en krieltjes.
«
»
21:15 | Hidden Gems |
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
22:00 | Taste of Australia met Hayden Quinn |
Hayden is in de hoofdstad van Australië- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
22:30 | Pasta & Risotto |
Peppe maakt een bigoli met rode gamba's en kaviaar. Steffi maakt ontbijtrisotto met haver.
«
»
22:40 | Soep! |
Geen bloemkool of broccoli, maar een soep met romanesco. Ook een soep met gerookte zalm en dille.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst staat vandaag achter het fornuis met chef Jan Tournier. Ze vieren een halfuur kookplezier met een lekker gerecht van gerookte paling met couscous. Een echte smaakbom.
«
»
23:35 | De Chalet aan zee |
De heren maken het vandaag extra feestelijk, met een bijzondere bereiding van oesters en een zotte kerststronk van pannenkoeken. Het hoofdgerecht is pasta in de vorm van een cadeautje, op basis van rog, vers uit de Vismijn van Nieuwpoort.
«
»
00:25 | Beach Barbecue |
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon met gegrilde asperges en zelfgemaakte pesto.
«
»
00:55 | De Eregast |
Jeroen nodigt zijn mentor en topchef Christer Elfving uit. De boys plannen een smakelijk driegangenmenu met zelfgerookte zalm van Dominque, verse pasta met porcini van Peppe en Jeroen gaat voor een Libanees getinte barbecue.
«
»
01:45 | Roger van Damme: Bakken |
Elke oma heeft wel een recept voor pruimentaart, en dan zeker de Limburgse grootmoeders. Roger van Damme heeft ook zijn eigen recept en deelt het vandaag. Het resultaat is zoals gewoonlijk top.
«
»