TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus beweert dat hij de grootste kabouter van het dorp is. Plop gelooft hem niet, dus stelt hij voor om iedereen op te meten. De grootste kabouter wordt beloond met vijf koeken.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Klus heeft een glijbaan geknutseld en geeft een demonstratie aan zijn kaboutervriendjes. De glijbaan gaat alleen een beetje langzaam en omdat hij zeer snel naar beneden wil, smeert hij zeep op de glijbaan.
«
»
06:10 Nurdys
's Middags doen de moeder kangoeroe en de koala een dutje omdat het erg warm is in AustraliŽ. Maar de baby kangoeroe, die niet wil slapen, springt uit de buidel van zijn moeder en rent weg om zich te verstoppen.
«
»
06:15 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:25 Heidi
Wanneer juffrouw Rottenmeier naar het dorp is, neemt grootvader Clara en Heidi mee naar de weide om de marmotten te bekijken. De gouvernante gaat ze zoeken, maar dan breekt er een storm los.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Nils wil graag een zonsverduistering zien. Hij bedenkt een sluwe list om te zorgen dat Smirre de groep aanvalt, waardoor ze moeten wegvliegen en de veilige verduistering kunnen opzoeken.
«
»
07:00 K3 Kan Het!
Kristel neemt Ezra mee naar stuntman Olivier Bisback om te leren stunten in een film. Karen mag met Femke gaan paardrijden. En dat dan nog eens romantisch op het strand bij zonsondergang. Josje en Lyana mogen kapper spelen in de CliŽnt.
«
»
07:25 VLOGLAB Together #Stories
Stien kan zich niets meer herinneren van het avondje uit, maar Anneleen ontdekt wat er gebeurd is. De jongens krijgen een onaangenaam bezoekje en Clarice besluit om samen met Honesto iets te ondernemen tegen de coach van de missverkiezing.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:20 K3 Roller Disco
De meisjes denken dat er een klopgeest in de Roller Disco zit, nadat ze een film hebben gekeken.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Wanneer een avonturier met een kap genaamd Waldondo in de stad arriveert, zijn de Guardians er snel bij om hem te vergezellen bij het vinden van een schat: een edelsteen.
«
»
09:00 Super Monsters
De supermonsters maken een uitstapje naar de bibliotheek. Eerst zijn ze teleurgesteld dat de volle maan niet te zien is, maar dan ontdekken ze dat lezen ook zonder de maan magisch is.
«
»
09:15 Super Monsters
Mevrouw Snow vraagt de supermonsters om een paar uur voor haar baby Sami te zorgen. Maar dat klinkt makkelijker dan het is, want de chaotische Sami houdt de hele kleuterschool bezig.
«
»
09:25 Bol & Smik
Smik wordt erg fanatiek tijdens het achterna zitten van een bij. Bol wil dat Smik ermee stopt.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Sofie kiest voor een eenvoudig gerecht met balletjes van kip met look, andijvie en strikjespasta.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Een stel uit Vietnam komt een verloren koffer ophalen, maar wat daarin verborgen zit, zal hun leven voor altijd veranderen. Daarnaast belanden enkele verdacht ruikende pakjes in het postcentrum.
«
»
12:25 Milo
Liam en Milo ontvangen een onverwachte film via de Reveal app, wat de spanning tussen hen verhoogt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Lars neemt de sollicitatie van Brigitte in overweging. Vťronique, Mieke en Jenny proberen hem echter op andere gedachten te brengen.
«
»
14:10 Wittekerke
Valerie en Camilla denken na over hun plannen. Een groot hotel of beautyfarm lijkt hen wel wat.
«
»
15:20 The Good Doctor
Door zijn inlevingsvermogen zorgt Shaun voor een doorbraak in de behandeling van een patiŽnt die lijdt aan een immuniteitsziekte. Browne, Reznick en Andrews behandelen een twaalfjarige patiŽnt die blind wordt.
«
»
16:25 Superstore
De plaatselijke mall is dicht tot vreugde van Amy en Dina vanwege alle nieuwe klanten, maar al gauw beseffen ze dat ze nergens meer kunnen winkelen. Cheyenne merkt dat ze niet zo cool is als ze denkt.
«
»
16:45 Aspe
Het levenloze lichaam van de twintigjarige Ellen Wesenbeek wordt aangetroffen in de tuin van een appartementsgebouw. Het lijkt eerst te gaan om zelfmoord, maar dan worden er aanwijzingen gevonden om de zaak grondiger te onderzoeken.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Er wordt onderzoek gedaan naar twee jonge vrouwen die hun vliegtickets hebben laten betalen door een persoon die ze niet kennen.
«
»
18:20 Milo
Milo komt in een gevaarlijke situatie terecht wanneer Gijs Nora bij haar thuis bedreigt. Na een spannend gevecht komt de waarheid over Nora's zoon aan het licht.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Zjef dreigt zich te verspreken over Hannes zwangerschap. Hij voelt zich geviseerd. Vťronique hoort ondertussen een gesprek tussen Rudi en Hanne over Zjef en trekt de verkeerde conclusies.
«
»
20:40 Liefde voor muziek
In deze slotaflevering komen de artiesten van dit seizoen weer samen en kiezen ze niet alleen hun favoriete songs, maar praten ze ook na over de meest markante momenten van deze jaargang.
«
»
22:15 Helden Van Hier: De Kust
Een verontrustende melding over een zwemmer in moeilijkheden zet het reddingsteam op scherp.
«
»
23:20 Chicago Med
Er komt een nieuw hart beschikbaar voor Carol. Choi en Archer komen in een lastig parket door een oude patiŽnt. Halstead wordt geconfronteerd met de gevolgen van de gestolen proefmedicatie.
«
»
00:20 Familie
Zjef dreigt zich te verspreken over Hannes zwangerschap. Hij voelt zich geviseerd. Vťronique hoort ondertussen een gesprek tussen Rudi en Hanne over Zjef en trekt de verkeerde conclusies.
«
»
00:55 The Good Doctor
Door zijn inlevingsvermogen zorgt Shaun voor een doorbraak in de behandeling van een patiŽnt die lijdt aan een immuniteitsziekte. Browne, Reznick en Andrews behandelen een twaalfjarige patiŽnt die blind wordt.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Aan de Australische kust wil een dief een supermarkt overvallen, maar net wanneer hij zijn wapen trekt, wordt het stadje overspoeld door een tsunami. Op de vlucht voor het stijgende water en de gewapende crimineel, moeten de klanten van de winkel ook zien te ontsnappen aan een negen meter lange, bloeddorstige witte haai.

'Bait', film uit 2012 met oa. Xavier Samuel, om 22.20 uur op VTM 4.

Dossiers