TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 My Unique B&B
Simon reist naar Hampshire om zich bij Kerie en Dave te voegen op hun land aan de rand van het South Downs National Park. In dit prachtige bos ligt een oude herdershut en varkensstal, die Kerie en Dave willen omtoveren tot een B&B.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Drie vrijgezelle dames strijden in de keuken om een date met de 28-jarige Robbie uit Londen. Robbie kiest zijn date op basis van het menu dat de meiden voor hem koken.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Supernanny US
Ralph en Brittany Richardson hebben zes kinderen: Braylon (10), Aubree (8), Jaci (6), Adelyn (4), River (2) en Luke (3 maanden). De vier oudste zijn kinderen van Brittany uit een vorig huwelijk. Zij hebben het moeilijk sinds de dood van hun vader.
«
»
14:25 Blind getrouwd: Australië
Het is tijd voor de tweede verbintenisceremonie. Ellie maakt zich zorgen over het inconsistente gedrag van Ben en moet een moeilijke beslissing nemen. Tori en Jack eisen een verontschuldiging van Timothy.
«
»
15:40 Urk!
Teun gaat met zijn vrienden naar een antiekmarkt. in België voor meubels voor zijn hotel. De verbouwing kan beginnen, maar smaken verschillen. Nelie stort zich op haar nieuwe hobby, namelijk doedelzak spelen.
«
»
16:35 Huis gesmaakt
Bart betreedt een prachtig gerenoveerde hoeve en voelt meteen: hier woont een tv-legende. Tussen kunstwerken, ezels en verborgen kelders gaat Bart op zoek naar het gezicht achter deze unieke mix.
«
»
17:35 MasterChef Australië
Tijdens de stresstest moeten de kandidaten het gerecht maken van chef-kok Peter Gilmore. Ze maken een gerecht met inktvis, schelpdieren, krokante aubergine en XO-saus, maar zonder recept.
«
»
18:40 Home and Away
De nieuwe CEO van Stunning Organics neemt contact op met Marilyn en nodigt haar uit voor een persconferentie. Ze weigert in eerste instantie, maar Alf heeft een idee.
«
»
19:10 Blind getrouwd: Australië
Na een spannende verbintenisceremonie wordt de stemming opgewekt door de aankondiging dat een aantal koppels zijn uitgenodigd voor een indringersbruiloft. Paranormaal begaafde Madeline lijkt een romance met haar man niet te voorzien.
«
»
20:35 Villa Zuid-Afrika
Het leven in een Zuid-Afrikaans guesthouse lijkt de perfecte combinatie van werken en genieten onder de warme zon. Samen met haar gezin gaat Kathleen undercover om potentiële aankopen te testen.
«
»
21:40 Alles Mag Weg
Yannic en Jeroen mogen een discotheek in Antwerpen gaan kavelen. Koen en Raf hebben ondertussen een geweldige deal binnengehaald: ze mogen een grote horecazaak in Sint-Truiden veilen.
«
»
22:45 Huis gesmaakt
Bart staat voor een rijwoning die 'vakantie' schreeuwt. Hij waant zich aan de Belgische kust. De vraag is echter of hier echt iemand van het zeetje woont en wie het uiteraard dan is.
«
»
23:50 Drone Cops
Het droneteam schiet in actie na meldingen over jongeren die een schuur in brand proberen te steken.
«
»
00:50 Blind getrouwd: Australië
Na een spannende verbintenisceremonie wordt de stemming opgewekt door de aankondiging dat een aantal koppels zijn uitgenodigd voor een indringersbruiloft. Paranormaal begaafde Madeline lijkt een romance met haar man niet te voorzien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep van artiesten bereiden hun meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad vol entertainment, glitter en glamour. Er is echter één probleem: de show kan alleen doorgaan als Clay Calloway, 's werelds grootste rockster die al jaren een teruggetrokken leven leidt, bereid is om mee te doen aan het spektakel.

'Sing 2', film uit 2021 ùet oa. Reese Witherspoon, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers