TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:30 Paramedics
Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiënt in stabiele toestand te krijgen.
«
»
06:15 Paramedics
Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond.
«
»
07:00 Paramedics
In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val.
«
»
07:45 Paramedics
De angstaanjagende beroerte van een klein meisje brengt Glenice in opperste staat van paraatheid. Marlie en Tanie behandelen een skateboarder die zonder helm met hoge snelheid is gecrasht. Mike en Eamon vieren een mooie mijlpaal in hun carrière.
«
»
08:30 Paramedics
Simon en Michaela voeren een risicovolle ingreep uit bij een epileptische patiënt. Cullen snelt zich naar een man met afschuwelijke verwondingen na een schokkend ongeluk.
«
»
09:15 Blind Gekocht NL
Bas, Sofie en baby Boaz wonen al drie jaar in een van de leukste wijken van Utrecht, maar toch willen ze graag verhuizen. Bas en Sofie zijn beiden zelfstandig ondernemer en dat maakt hun situatie nog uitdagender.
«
»
10:30 Blind Gekocht NL
Yort en Merel wonen met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen ze graag verhuizen. Ze komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig.
«
»
11:45 Blind Gekocht NL
Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al lang op zoek naar een andere woning, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet.
«
»
13:00 Blind Gekocht NL
Lumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en kan maar moeilijk aarden op Urk. Het lukt het stel maar niet om een nieuw huis te vinden.
«
»
14:15 Blind Gekocht NL
Robin, Francis en baby Millie wonen in een kleine benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Het is tijd voor de volgende stap. Samen het besluit nemen lukt hen niet, maar nu Millie er is, weten zij dat het zo niet langer kan.
«
»
15:35 Zo Man Zo Vrouw
Valérie en Louis uit Geraardsbergen zijn een koppel, maar wie dit niet weet verspreekt zich al eens door hen als vader en dochter aan te spreken. En toch liggen hun geboortedata amper een jaar uit elkaar.
«
»
16:20 Zo Man Zo Vrouw
De 24-jarige Tessa zou haar vriend Gregory graag eens wat deftiger gekleed zien. Nu draagt hij standaard een trainingsbroek en een t-shirt. Na hun nieuwe outfits zijn ze opnieuw even verliefd als vroeger.
«
»
17:05 Zo Man Zo Vrouw
Op kerstdag schakelen Niels Albert en zijn vriendin Valeska Jani in voor een feestelijke make-over. Met familiefeesten en recepties in aantocht is dat geen overbodige luxe. Een blik op hoe je als koppel stijlvol voor de dag komt.
«
»
17:55 Zo Man Zo Vrouw
Elke aflevering wordt een koppel onder handen genomen op het gebied van kleding en kapsel. Stylist Jani Kazaltzis staat de koppels bij en stelt een nieuwe kledingstijl voor. In deze aflevering: Lydie en Luc.
«
»
18:45 The Real Housewives of Beverly Hills
Andy onderzoekt de oorzaak van Lisa Vanderpumps ruzie met Dorit, terwijl de dames hun reis naar Berlijn herbeleven. Ze vragen waarom Lisa Vanderpump zo boos was op Kyle omdat ze de naam van haar grootmoeder niet meer wist. Kyle wordt emotioneel.
«
»
19:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Teddi en haar man zoeken een nieuwe sportwagen. Dorit en haar bestie, Boy George, zijn nieuwsgierig naar Teddi's baan. Erika en Camille zijn gekrenkt als Lisa Rinna een twijfelachtige grap maakt over Lisa Vanderpump.
«
»
20:35 The Real Housewives of Sydney
De Tokyo-avonturen van de Housewives gaan verder, maar Caroline worstelt met de kleinzielige ruzies binnen de groep. Als Terry te laat komt en Nicole boos wordt, bereikt het drama zijn hoogtepunt.
«
»
21:35 The Real Housewives of Sydney
Om de kloof binnen de groep te overbruggen, komen de Housewives samen om hun vriendschap te vieren en onopgeloste problemen aan te pakken. Nicole doet een poging om vrede te sluiten met Terry.
«
»
22:40 Open House: The Great Sex Experiment
Getrouwde ouders Tom en Kirsty komen langs om Toms fantasie te vervullen: experimenteren met een andere man. Natalie en Tom verkennen een triootje met bewoonster Precious, maar onzekerheden kunnen in de weg komen te staan.
«
»
23:40 Open House: The Great Sex Experiment
Naturistenliefhebbers Jess en Ben verkennen een ongebonden manier van leven in het bubbelbad met Olivia en Gage, waarbij Jess voor een grote angst komt te staan. En Kirsty en Tom overwegen een grote orgie bij te wonen.
«
»
00:45 Help! We Bought a Hotel
Onverschrokken Britten blazen leegstaande en onbeminde hotels en pensions nieuw leven in. Drie vrienden hopen een vervallen historisch herenhuis in Wales om te toveren in een horecabedrijf. En een palazzo in Italië krijgt wat extra liefde.
«
»
01:50 Help! We Bought a Hotel
Een stel hoteliers in Frankrijk bereidt zich voor op het afscheid van hun huis en bedrijf. Verbouwers gaan aan de slag om van een oud Italiaans palazzo een chique hotel te maken. En in Wales leren hoteleigenaren fascinerende geheimen over hun bezit.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers