TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:57 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:30 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace nodigen de volgende acht kandidaten uit. Zij moeten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats.
«
»
09:25 MasterChef UK
De kandidaten moeten indruk maken op ex-deelnemers Dean Edwards, Ping Coombes en Thomasina Miers. Ze hebben slechts tachtig minuten de tijd om een gerecht in elkaar te steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats.
«
»
10:25 MasterChef UK
John Torode en Gregg Wallace presenteren de tweede kwartfinale en daarvoor mag restaurantcriticus William Sitwell de opdrachten verzinnen. De kandidaten moeten of een hartig gerecht zonder vlees of een taartje maken.
«
»
11:00 MasterChef UK
De acht nieuwe kandidaten moeten een gerecht bereiden met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat onder andere kwartel, zalm en eendenborst.
«
»
12:00 MasterChef UK
De volgende acht kandidaten moeten in slechts tachtig minuten een gerecht in elkaar steken met de beschikbare ingrediënten uit de MasterChef-marktplaats. Deze keer zijn dat onder andere kippenvleugels, kwartel, pancetta, garnalen en schelvis.
«
»
13:05 Next Level Chef
De zeven overgebleven chef-koks staan voor een populaire en gevreesde discipline: het toetje. En het moet gebakken worden, niet gemaakt. Er staan chocolade, citrus en mooie details op het menu. Ze hebben 60 minuten.
«
»
13:50 Next Level Chef
De chef-koks wordt gevraagd een oude klassieker opnieuw uit te vinden: surf en turf. De overige deelnemers worden beoordeeld op hun interpretatie van een land- en zeedier dat een nieuwe, opwindende draai geeft aan een bekende favoriet.
«
»
14:40 Next Level Chef
Elke chef-kok moet twee verschillende dozen selecteren, die elk een staat en de lokale ingrediënten vertegenwoordigen, om daar vervolgens één inventief fusiongerecht mee te creëren.
«
»
15:30 Next Level Chef
De laatste drie chef-koks moeten in slechts 90 minuten op elk niveau één gerecht creëren.
«
»
16:20 Project Bakeover
Steve Hodge en Tiffany Pratt brengen een bezoek aan 'Mrs. Joy's Absolutely Fabulous Treats', een bakkerij in Lynchburg, Virginia. Bakkerij-eigenaar Tarsha overweegt ermee te stoppen.
«
»
17:10 Grime & Punishment: Dirty Britain
David ontdekt een vuilnisbelt vol seksspeeltjes in het veld van een boer. Clive en Callum worden geconfronteerd met wegbermen vol menselijke uitwerpselen en Ray voert een eenmansoorlog tegen hondenvervuilers.
«
»
18:00 Grime & Punishment: Dirty Britain
Ex-militair Andreas is de perfecte man om een brutale sluikstorter in Harrow te pakken, terwijl de afvalstrijders van Buckinghamshire het opnemen tegen criminele afval-dumpers.
«
»
18:50 Grime & Punishment: Dirty Britain
Ondernemer Martin en zijn partner Glen hebben genoeg van de sluikstorters die hun geliefde platteland van Hampshire teisteren. Ze hebben besloten om terug te vechten met alle middelen die hun ter beschikking staan.
«
»
19:40 Grime & Punishment: Dirty Britain
Werknemers in een fabriek voor dry recycling en vuilstort onthullen de gevaren en risico's.
«
»
20:35 Embarrassing Bodies
Christian ontmoet een man met de pijnlijkste penis die hij ooit heeft gezien, een vrouw die zonder vagina is geboren, en een bouwvakker wiens mysterieuze allergie zijn huid helemaal heeft doen tranen.
«
»
21:30 Embarrassing Bodies
Dr. Pixie helpt een jongeman met een zes jaar durende posterieure kwestie dat begon met een klein haartje, maar eindigde als een gapend gat. Ondertussen ontmoet Dr Christian een transseksueel die de overgang van man naar vrouw wil maken.
«
»
22:25 Botched
Dr. Dubrow opereert de uniboob van een transgender-vrouw. Dr. Nassif herstelt een neus en de dokters ontmoeten Blondie, die een barbie wil worden.
«
»
23:20 Botched
Dr. Dubrow pakt het hele lichaam aan van twee hechte zussen. Dr. Nassif opereert de neus van een lange man en de dokters ontmoeten Penny Brown.
«
»
00:15 Tattoo Fixers: Extreme
Sketch verbergt Andy's enorme fout. Alice neemt de idiote tattoo van Sam onder haar hoede. Uzzi en Pash werken samen om Joe's gigantische en slonzige slogan aan te pakken. Pash maakt een nieuw ontwerp voor de overlevende van een auto-ongeluk.
«
»
01:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers