TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 The Cruise
Het is 'omkeerdag' en de bemanning moet 3.300 gasten helpen bij het uitchecken en een nieuwe groep verwelkomen binnen slechts een paar uur tijd.
«
»
06:55 The Cruise
Medewerkers strijden om de felbegeerde titel van medewerker van de maand. Met een hoofdprijs van 500 dollar zijn er ook zogeheten dekprivileges, rondleidingen, diners en extra vrije tijd te verdienen.
«
»
07:40 The Block Australia
Een deelnemer trekt de eerlijkheid van Het Blok in twijfel. De teams werken hard aan hun keukens.
«
»
08:30 Love It or List It UK
Kirstie Allsopp praat bij met Lucia en Matt, die ooit in Royal Wootton Bassett woonden met een tuin vol kippen. Dit huis is echter verkocht en het koppel woont nu in Wales.
«
»
09:25 Dr. Phil
Activisten, schrijvers en onderwijzers bespreken herstelbetalingen aan Afro-Amerikanen.
«
»
10:15 Love Island
Nu de finish steeds dichterbij komt en er een enorme geldprijs op het spel staat, zijn de jongens en meisjes wanhopig om het helemaal te maken. Millie spreekt met Lillie en bespreekt wat er werkelijk is gebeurd in Casa Amor.
«
»
11:15 Love Island
Naarmate week zes vordert, zijn de Islanders vastbesloten om de finale te halen.
«
»
12:05 Bachelor in Paradise Australia
Twee singles schudden de boel op, terwijl er weer een storm op komst is in het Paradijs. Een van de deelnemers dreigt te vertrekken, en daarmee is ze niet de enige.
«
»
13:10 Bachelor in Paradise Australia
Een vrijgezel vindt dat hij misschien te ver is gegaan en overweegt het Paradijs te verlaten.
«
»
14:40 The Block Australia
Nadat de keukens worden onthuld, wint een team tienduizend dollar voor hun fantastische ontwerp.
«
»
15:55 Tattoo Fixers: Extreme
Uzzi bedekt Daniels vakantieblunder van de bovenste plank met een gladiatormotief. Sketch viert het grimmige leven van opa Pete. Alice wist Jemma's nare date-herinneringen uit zodat ze niet meer aan haar ex hoeft te denken.
«
»
16:50 Dr. Phil
Dr. Phil geeft kijkers een voorproefje van wat er gebeurt als de show eindigt: na de opnames gaan de vaak levendige uitwisselingen door en blijven de camera's draaien. De buren van Chris hebben zijn leven gered door reanimatie uit te voeren.
«
»
17:35 MasterChef: The Professionals
Monica vraagt onze eerste twee chefs om John Dory te fileren. De twee overgebleven chefs maken gepocheerde vijgen met honingraat en een gearomatiseerde crème.
«
»
18:45 Love It or List It UK
Na vier jaar stellen te hebben geholpen bij de keuze verkopen of verbouwen, keren Kirstie en Phil terug om te zien wat er is gebeurd. Ze beginnen met Karyn en Duncan in Stirlingshire.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie vertrekt bij nacht en ontij naar hun geliefde Frankrijk. Een rit van ruim negen uur met de nodige stress. Maxime vergeet de broodjes en Erica wordt gek van de autorit met Martien. Maar alle ellende is snel vergeten als ze au chateau zijn.
«
»
20:35 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
21:25 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
22:25 A Place in the Sun
Lindsay, die artrose heeft, wil met haar man Jason en haar zoon hun vakanties in Florida doorbrengen voordat ze met pensioen gaat en daar definitief naartoe verhuist. Ben Hillman schiet Lindsay te hulp bij het vinden van een vakantiehuis in Florida.
«
»
23:25 Love Island
Clarrisse worstelt met haar gevoelens voor Tyler omdat ze niet weet waar ze aan toe is.
«
»
00:30 Love Island
Abigail heeft Dale gekozen. Clarisse vertelt Tyler dat ze denkt dat ze zijn tweede optie is.
«
»
01:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers