TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 A Place in the Sun: Home or Away
Vrienden Richard en Debbie willen hun droomhuis kopen. Ze hebben een budget van 700.000 pond, maar ze zijn onzeker over de locatie. Richard wil graag naar Poole, maar Debbie heeft La Rochelle in gedachten.
«
»
07:15 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
08:00 Hello Goodbye
Joris Linssen spreekt op Schiphol mensen aan die staan te wachten op een aankomst of vertrek, op zoek naar persoonlijke verhalen over liefde, familiebanden en vriendschap.
«
»
08:40 The Block Australia
Er wordt gewerkt aan de logeerkamer en badkamer. De teams hebben het moeilijk met de verhuizing naar het moderne gedeelte van hun huis. Ondertussen zit Sarah Jane met een noodgeval.
«
»
09:30 Love It or List It UK
Phil en Kirstie vertrekken richting Waterbeach in Cambridgeshire om met Martin en Amber Brammah af te spreken. Martin en Amber zijn een stel met een fitnessbedrijf en een verzameling vogelspinnen, dat op is zoek naar een gezinsvriendelijk huis.
«
»
10:30 Dr. Phil
Dr. Phil spreekt over dwangarbeid in gevangenissen en bespreekt of er een einde aan moet komen omdat het tot misbruik leidt of dat het een productieve manier is om tijd in de gevangenis door te brengen en in de toekomst te investeren.
«
»
11:20 Love Island
Aaron belandt in heet water met Danny nadat hij Lucinda in zijn bijzijn probeert te kussen.
«
»
12:15 Love Island
Iedereen staat te popelen om erachter te komen wie op zoek is naar liefde en wie het spel speelt.
«
»
13:05 When Holidays Go Horribly Wrong
Strandvakanties die uitlopen op een totale nachtmerrie. Van tropische stormen tot een rampzalige parasailingexcursie en een luchtaanval door de hongerige zeemeeuwen van Brighton.
«
»
13:55 When Luxury Cruises Go Horribly Wrong
Documentaire waarin we uit eerste hand verhalen horen van mensen die tijdens hun vakantie op een luxe cruise in extreme omstandigheden zijn beland.
«
»
14:50 The Block Australia
De deelnemers haasten zich om twee kamers gereed te maken voor de jurybeoordeling.
«
»
15:50 Paramedics
Cam wordt geconfronteerd met een bloedbad nadat een motorrijder tegen geparkeerde auto's is gebotst. Nieuwe partners Jodie en Nathan haasten zich naar een oververhitte triatleet die na de finish instort.
«
»
16:45 Dr. Phil
Dr. Phil bespreekt verhalen van mensen die de verschrikkingen van een massale schietpartij hebben overleefd, hoe ze daarvan herstellen en wat ze doen om de draad weer op te pakken.
«
»
17:35 MasterChef: The Professionals
De eerste twee koks moeten hun mesvaardigheden aanscherpen. De volgende twee koks moeten een vaste hand houden en goed opletten om te slagen.
«
»
18:45 Love It or List It UK
In Staines-upon-Thames helpen Kirstie en Phil een koppel beslissen wat ze met hun dakkapel gaan doen. Nitasha ziet de mogelijkheden, maar Nikunj is er nog niet zo van overtuigd.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Martien en Erica doen het chateau-verleden in de uitverkoop. Nu ze weer gaan verhuizen, moet alles worden opgeruimd. Zo komt er ruimte voor nieuwe avonturen. Martien maakt zijn debuut als acteur, de sjaalbusiness begint goed.
«
»
20:35 Bachelor in Paradise Australia
«
»
21:45 Bachelor in Paradise Australia
Een bachelorette krijgt een onverwachte date kaart en ze probeert snel haar droomman te strikken. De man die ze kiest voor een date blijkt echter niet de meest populaire man in Paradise te zijn.
«
»
23:00 A Place in the Sun: Home or Away
Jasmine en Laura gaan de strijd aan om Sue en David Sherlock uit Stockport te kunnen helpen. Zij willen een nieuwe start, maar kunnen niet kiezen tussen het Lake District of de Dordogne in Frankrijk.
«
»
00:00 Love Island
De eilandbewoners worden opnieuw hardhandig geconfronteerd met de publieke stemming.
«
»
01:10 Love Island
De eilandbewoners genieten van een once in a lifetime zomer in hun eigen zonovergoten paradijs.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers